|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: po leden 12, 2015 9:33 am Předmět: |
|
|
Ono ja hlavni problen vidim v tom ze jsem byl zvyklej na max 6 op, i ted bych tech 65x5 dal.....ale ....7, 8 a vic op., to je uplne nerealne :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: po leden 12, 2015 10:00 am Předmět: |
|
|
Ja bych se na benchu na nejakych 8 opak vysral a drzel to max do 5 treba, nebo klidne 8x3, stejne je to spis silovej cvik, kde by melo pracovat cely telo. Na pumpicku tam mas potom jiny cviky. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po leden 12, 2015 10:14 am Předmět: |
|
|
No vypada to tak. Ted sem se chtel naucit tlaky s jednoruckama, jak tam mam nad 20 tak sem si nejistej, ne silou, ale koordinaci. Kazdopadne, za tyden max za 2 ten bench budu dupat na co nejvyssi vahy a jc kolem 6-8op a rozpazky jako pumpicka, byt tech 14kg mi dava zabrat
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po leden 12, 2015 10:17 am Předmět: |
|
|
Není u tebe zbytečný dávat na rozpažky 14kg? Ja jedu rozpažky na závěr až a stačej mi taky 14ky.... :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Jorjo
|
Zaslal: po leden 12, 2015 10:29 am Předmět: |
|
|
Projel jsem pár stránek logu a vidim, že už tady píšeš vesměs dva roky a ty váhy na tom benchi se moc extra neliší. Někde musíš dělat zásadní chybu, možná v technice , možná je to jen v hlavě. Třeba je na čase přestat vymýšlet složitosti a naložit tam nějakou klasiku, u které bys musel dělat něco sakra špatně abys s tím neuspěl. Z vlastní zkušenosti vím ,že sem se taky strašně plácal na jednom místě, ale začal sem věřit víc starým osvědčeným tréninkům jako korte, 5/3/1 a ty výkony prostě šly raketově nahoru. Ale to jen tak na zamyšlení, nečetl jsem všech 40 stránek ,takže tě nechci peskovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: po leden 12, 2015 10:40 am Předmět: |
|
|
U benche je hlavně důležité naučit se ho cvičit správně, spousta lidí si myslí, že je to jen o tom lehnout na lavičku a nějak to zvednout.
Ty jsi z Hradiště, že? Tak jestli chceš, můžeme se někdy domluvit, sednu na vlak a můžem hodit společný trénink a na ten bench a případně i jiné cviky se ti kouknu. Ale je to na tobě
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po leden 12, 2015 10:58 am Předmět: |
|
|
Problem je v tom, ze na klasiky jsem spolehal a hovno...
oddo: to by bylo super
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po leden 12, 2015 11:12 am Předmět: |
|
|
tady není ani tak problém v tréninku jako ve vydrží a disciplíně. Protože to znám tak stejně i u sebe:)) vždycky vydržím tak 3-4 měsíce, priberu 3-4kg a začíná se rýsovat konečně formicka a pak přijde zpravidla zdravotní zádrhel /ramena, kolena, lokty/ prostě upony a chrupavky. Sám mám pravděpodobně silne sklony k zanetlivosti měkkých tkání a je to peklo.
Pořád zacinas od začátku a nikdy nic clovek vlastně nezíská. Ektomorf bez chemie je proste od pěkně postavy vzdálený na mile...
Vém si takoveho Carabase, ten dre jak kůň a postava? Já jen čekám kdy se zrání při takove intenzitě/je až zázrak že zatím drží a přeju mu ať to funguje i dál _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: po leden 12, 2015 1:32 pm Předmět: |
|
|
Já ty problémy ve stagnaci u benche znám, to je řekl bych dost typickej příklad ektomorfů, a můžeš dřít jak chceš, jde to nahoru pomalu, u mě se to teď prolomilo, sice jsem jel předtím korte, ale nejsem si jistej, jestli to bylo tím, protože tam by váhy byly hódně podseklý. Nicméně jsem na benchi stagnoval tak rok, ať jsem dělal co chtěl. Ale doporučuju přejít na jednoručky a soustředit se na ně, jet to i víc silověji, tam jsem třeba měl docela slušnej progress, paradoxně tomu, že jsem na benchi stagnoval. Teď mám progress na benchi a stagnuju na jednoručkách
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: po leden 12, 2015 2:51 pm Předmět: |
|
|
Je všeobecne známe, že jednoručky majú na benč zanedbateľný carry over  Ale mal by som byť ticho lebo tiež benčujem prd
1. Poriadna technika
2. Zistiť ktorá časť tvojho tela ti bráni vytlačiť viac
3. Pracovať na nej
A to platí pre všetky cviky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: po leden 12, 2015 4:05 pm Předmět: |
|
|
nerekl bych cast tela, ale ktera faze pohybu.. si slabej dole, zarad bench se stopkou, si slabej spis nahore, 4board press, nebo jet jen do pravyho uhlu.. taky muzes zaradit overload, nalozis si proste vic nez das a jedes s tim prave ty polovnicni / na drevo
jednorucky mi na bench nepomohly
ale porad, pokud zaradis ty trojky, nepojedes to jako pumpicku ale fakt za vahou, proste to pujde nahoru _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: po leden 12, 2015 5:53 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | tady není ani tak problém v tréninku jako ve vydrží a disciplíně. Protože to znám tak stejně i u sebe:)) vždycky vydržím tak 3-4 měsíce, priberu 3-4kg a začíná se rýsovat konečně formicka a pak přijde zpravidla zdravotní zádrhel /ramena, kolena, lokty/ prostě upony a chrupavky. Sám mám pravděpodobně silne sklony k zanetlivosti měkkých tkání a je to peklo.
Pořád zacinas od začátku a nikdy nic clovek vlastně nezíská. Ektomorf bez chemie je proste od pěkně postavy vzdálený na mile... |
Tady pod tohle bych se také podepsal. Stejný somatyp, stejná zkušenost. Jak zranění, tak zánětlivost šlach, úpony atd.
Až si řikam, jestli to neni způsobený prostě nedostatečným příjmem potravy v době vývoje v mládí (+ genetikou). To už se ale nejspíš změnit nedá. Dá se jen bojovat navzdory tomu.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po leden 12, 2015 6:02 pm Předmět: |
|
|
Zkuste najít jinou cestu k vašemi cíli. To, že nefunguje jedna cesta neznamená, že se k cíli nikdy nedostanete. Nebojte se zkoušet, nebojte se vytrvat, po cestě se naučíte hrozně moc. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|