|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zlata

|
Zaslal: út leden 13, 2015 4:32 pm Předmět: |
|
|
13.1. Natáčení videologu s Kubou Šubrtem, Slávkem a nádhernou Maruškou Pomerantsevou
můžete se těšit na kupu srandy , spoustu záběrů na nabitý hrudník Marušky a Kubíka :D, na pot a řev. Byla to pro mě neuvěřitelná čest a radost, být pozvaná na natáčení jako host a moci si zabejčit s takovýma borcema <3 Mají nejen obrovské svaly a nádhernou tvář, ale ještě větší srdíčka :) cítila jsem se mezi nimi jako děťátko :D ale jak jsem nabitě napumpovací brutální trénink s nimi zvládala pak uvidíte sami :) Snad se vám to bude líbit :) Jen prosím přihlédněte k tomu, že jsem absolutní amatér :D a nikdy jsem nic nenatáčela
Edit,: Ještě přiblížím, že se jedná o trenink, jenž nyní Kubík jezdí, je to něco co jsem ještě nezažila a opravdu nové, kdyby se to odjelo přesně v takové intenzitě jak měl napsáno, tak po 15ti minutách treninku umírám a odmítám jít kamkoli, zustavam ležet v gymu a pláču :D cviků požehnaně, shazované váhy, nahazované váhy, dlouhé podržení, superserky, vynucená opáčka..no požehnaně a bavilo mě to :D :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Naposledy upravil Zlata dne út leden 13, 2015 7:55 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út leden 13, 2015 4:36 pm Předmět: |
|
|
Na ty nabité hrudníky se těším _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út leden 13, 2015 5:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st leden 14, 2015 4:34 pm Předmět: |
|
|
14.1 Mrtvost - Kardio
Po včerejším krutopřísným pumpingu s Šubrtíkem, jsem otejpovaná červenýma žirafkama :D a absolutně krásně zničená, takže trenink ramen nepřipadal v uvahu a na nohy jsem neměla dost sil, tak jsem tam poslala hodinové kardijko incline na páse ...a protahování bolavých pectoralů a nateklých tricáčků, včerejší hecovačka 8x 100 liber na stahování horní kladky se dneska začíná projevovet :D parádní pocit.
¨
Dneska ráno jsem navážila rovných 70kg _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 14, 2015 6:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st leden 14, 2015 6:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 14, 2015 6:39 pm Předmět: |
|
|
priste bez tricka _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 14, 2015 6:46 pm Předmět: |
|
|
a jak porovname, o kolik ses zlepsila???
musis mit minimalisticky odev a 100MW usmev
profesionalni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
JosefH

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st leden 14, 2015 8:07 pm Předmět: |
|
|
zkusim si napsat o ty vystrihane zabery _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: čt leden 15, 2015 1:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|