Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 914, 915, 916 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Broken

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2015 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doktor je vůl, že myslel na její zdraví. Měl ji nechat nenastřihnutou a dopřát jí rupturu hráze i rektálního svěrače dle přání
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2015 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud je děcko zdravé, tak ať zavře hubu ta píča blbá! Už mě takový kryplové jak v USA serou ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ygg

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2015 5:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Broken napsal:
Doktor je vůl, že myslel na její zdraví. Měl ji nechat nenastřihnutou a dopřát jí rupturu hráze i rektálního svěrače dle přání

Doktor je vůl, pokud jí neseznámil s tím, že bez nástřihu toto riziko hrozí, a že jí proto v jejím případě nástřih doporučuje. Pokud ale ona přesto odmítla, je to její právo a její tělo. A pokud on toto nerespektoval, a provedl zákrok se kterým ona výslovně nesouhlasila, tak je prostě hovado.

Já fakt nechápu, jak někdo může obhajovat provedení zákroku, se kterým pacient ... přes upozornění na jeho přínos ... nesouhlasí. Kua, to už fakt jsme na tom v tomhle bordelu tak špatně, že nemáme právo rozhodovat ani o vlastním těle?

Tady nejde o to, kdo měl pravdu ... navíc se to stejně už nedá zjistit ... ale jde o to, kdo má právo rozhodovat o našem těle. Pokud se někomu líbí představa, že nastoupí do špitálu a pak už jen může držet hubu a krok a doktoři si s ním mohou dělat co uznají za vhodné, bez ohledu na to zda s tím souhlasí či nikoli, tak mu to neberu. Ale mně je z takové představy na zvracení a děkuji nechci.
ygg

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2015 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Pokud je děcko zdravé, tak ať zavře hubu ta píča blbá! Už mě takový kryplové jak v USA serou ...

Jj, kr Y plové jsou fakt hrůza ...

Jo, a těch Státech jsi žil jak dlouho, že to tam tak znáš? Nebo to psali v Haló novinách?
prochm

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2015 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Broken napsal:

Doktor je vůl, pokud jí neseznámil s tím, že bez nástřihu toto riziko hrozí, a že jí proto v jejím případě nástřih doporučuje. Pokud ale ona přesto odmítla, je to její právo a její tělo. A pokud on toto nerespektoval, a provedl zákrok se kterým ona výslovně nesouhlasila, tak je prostě hovado.

Já fakt nechápu, jak někdo může obhajovat provedení zákroku, se kterým pacient ... přes upozornění na jeho přínos ... nesouhlasí. Kua, to už fakt jsme na tom v tomhle bordelu tak špatně, že nemáme právo rozhodovat ani o vlastním těle?

Tady nejde o to, kdo měl pravdu ... navíc se to stejně už nedá zjistit ... ale jde o to, kdo má právo rozhodovat o našem těle. Pokud se někomu líbí představa, že nastoupí do špitálu a pak už jen může držet hubu a krok a doktoři si s ním mohou dělat co uznají za vhodné, bez ohledu na to zda s tím souhlasí či nikoli, tak mu to neberu. Ale mně je z
takové představy na zvracení a děkuji nechci.

Jasně, že máš právo rozhodovat o svém tělě. Ale já když nastoupím do nemocnice třeba na nějakou operaci tak nechám rozhodování na lékařích, protože já lekař nejsem a nevím co je pro mne nejlepší. Nebo ty jsi takový borec, že víš co je pro tebe v danou chvíli lepší? Jasně že si vyslechnu všechna pro a proti a rozhodnu se ale většinou dám na to co mi poradí lékař.
Mablung

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2015 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:

Jasně, že máš právo rozhodovat o svém tělě. Ale já když nastoupím do nemocnice třeba na nějakou operaci tak nechám rozhodování na lékařích, protože já lekař nejsem a nevím co je pro mne nejlepší. Nebo ty jsi takový borec, že víš co je pro tebe v danou chvíli lepší? Jasně že si vyslechnu všechna pro a proti a rozhodnu se ale většinou dám na to co mi poradí lékař.

Mezi doktory je stejně blbů jako v každém povolání. Rozhlédni se kolem sebe. Je jich dost ;-). A to je průser. Samozřejmě, doktor toho ví o dost více než laik. Jenže, ne vždy se rozhodne správně. Ledaskdy si může jen chtít ulehčit práci. Maso jako maso.
prochm

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2015 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
prochm napsal:

Mezi doktory je stejně blbů jako v každém povolání. Rozhlédni se kolem sebe. Je jich dost ;-). A to je průser. Samozřejmě, doktor toho ví o dost více než laik. Jenže, ne vždy se rozhodne správně. Ledaskdy si může jen chtít ulehčit práci. Maso jako maso.

Tak jasně. To je také pravda.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2015 6:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yggu, cetl jsi to vubec? To dite bylo pridusene, šňůra kolem krku.
Broken

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2015 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Broken napsal:

Tady nejde o to, kdo měl pravdu ... navíc se to stejně už nedá zjistit ... ale jde o to, kdo má právo rozhodovat o našem těle. Pokud se někomu líbí představa, že nastoupí do špitálu a pak už jen může držet hubu a krok a doktoři si s ním mohou dělat co uznají za vhodné, bez ohledu na to zda s tím souhlasí či nikoli, tak mu to neberu. Ale mně je z takové představy na zvracení a děkuji nechci.

Ale já s tebou souhlasím, doktor evidentně viděl, že nenastřihnutím hráze hrozí další komplikace, rozhodl se špatně dle svědomí a nerespektoval její přání. Já být v jeho kůži, nechám ji potrhat dle libosti. Pokud mají pacienti pocit, že svému zdravotnímu stavu rozumí lépe než doktor, ok dělejte jak chcete, je to vaše zdraví, ale případné komplikace vycházející z laického pohledu a odhadu, si plaťte ze svého.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2015 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
CZEBLADE napsal:

Jj, kr Y plové jsou fakt hrůza ...

Jo, a těch Státech jsi žil jak dlouho, že to tam tak znáš? Nebo to psali v Haló novinách?

Ne a ani nechci, myslel jsem to jako žaloby na a za hovadiny

Ano jsou to kryplové a ne kriplové, to Y je tam proto, že jsou to velcí a natvrdlý lidi.
Sakra jak si může nějaká pipina myslet, že ví o tom víc jak zkušený doktor s dlouholetou praxí .. HAHA !!!
tezzy196

PříspěvekZaslal: ne leden 18, 2015 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tam je problém v tom, že milostpaní dovalila do porodnice, ve které následně lékařskou pomoc zásadně odmítala. Když chtěla rodit bez lékařského zásahu tak proč nerodila doma? Tam by to měla pěkně v klídku a nesnažila by se teď vysoudit peníze. To by bylo překvapení kdyby se děcko narodilo se šňůrou kolem krku a doktor nikde. Jinak to, že doktor provedl nastřihnutí hráze jí dost možná zachránilo od císařského řezu po kterém by jí do konce života zbyla taková pěkná jizva přes celý břicho.
Taky kdyby doktor vůbec nic nedělal a dítě se třeba udusilo v průběhu porodu tak u soudu by mu asi argument "žádný zásah nechtěla", nestačil.
MAST3R

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Angína + antibiotika. Celý leden budu doma, ve fitku naposledy cca 16. 12.

BTW můj trenér opět na mě kašle a nereaguje na SMSky.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

štve mě elektronické trhovisko. Bratia Slováci prominou - ale tohle vymyslel a naprogramoval nějaký debil (dobře placený debil). Nic podobného jsem zatín neviděl a doufám, že už nikdy neuvidím.
flink

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedá mi to nezmínit Ústavní zákon 327/1991 Sb., o referendu, článek 1, odstavec 2: O návrhu na vystoupení České republiky nebo Slovenské republiky z České a Slovenské Federativní Republiky lze rozhodnout jen referendem.

Měli jsme tu referendum nebo zákony platí jen pro přizpůsobivé ovčany?
cipinek

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2015 11:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

měl jsi včas podat ústavní stížnost..., možná by tě našli tenkrát udáveného vlastními zvratky ve vaně, jako to udělal Mrázek jedné státní zástupkyni...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 914, 915, 916 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: