Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit o názor na mou postavu.. Ráda bych zkusila závodit, ale nevím, zda bych si to s postavou jako mám já mohla dovolit ;- (
Nejprve bych ráda napsala něco málo o sobě. Je mi 28let, mám dvě malé děti (2,5Y a 5 měsíců), cvičení se věnuji od 18 let, v minulosti jsem cvičila hodně aktivně a bylo to na mě i dost znát. Měla jsem v minulosti trochu svalnatou postavu, nyní tomu tak není :-) po dětech jsem se cvičení začala věnovat pouze doma, jelikož není kdy se dostat do posilovny. Jsem neustále s dětmi, nemám žádné hlídání a večer se věnuji cvičení.. Snažím se o sebe pečovat. Od té doby co jsem se stala matkou mám pocit, že bych chtěla lidem kolem sebe dokázat , že i maminka může být hezká, nejen slečny bez dětí.. Ráda bych veřejnosti dokázala, že to jde! také by mi to pomohlo přijít na jiné myšlenky :) ten kdo má děti jistě chápe, že je to někdy opravdu potřeba
Nevěděla jsem na koho se obrátit, proto jsem se rozhodla poprvé využít možnost napsat do tohoto fóra a pevně doufám, že se najde někdo, kdo mi řekne upřímný názor a někdo, kdo by mi pomohl splnit si svůj sen :)
Nejde mi vložit fotografie.. Prosím, nahlédněte do mého profilu "Kluši", kde najdete staré i nové fotografie.
Mnohokrát Vám děkuji
Lenka Zemanovič[/img]