Prosim o Váš názor...

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prosim o Váš názor...  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Prosim o Váš názor...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Klušina

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 11:50 am    Předmět: Prosim o Váš názor... Odpovědět s citátem

Dobrý den,

chtěla bych Vás poprosit o názor na mou postavu.. Ráda bych zkusila závodit, ale nevím, zda bych si to s postavou jako mám já mohla dovolit ;- (

Nejprve bych ráda napsala něco málo o sobě. Je mi 28let, mám dvě malé děti (2,5Y a 5 měsíců), cvičení se věnuji od 18 let, v minulosti jsem cvičila hodně aktivně a bylo to na mě i dost znát. Měla jsem v minulosti trochu svalnatou postavu, nyní tomu tak není :-) po dětech jsem se cvičení začala věnovat pouze doma, jelikož není kdy se dostat do posilovny. Jsem neustále s dětmi, nemám žádné hlídání a večer se věnuji cvičení.. Snažím se o sebe pečovat. Od té doby co jsem se stala matkou mám pocit, že bych chtěla lidem kolem sebe dokázat , že i maminka může být hezká, nejen slečny bez dětí.. Ráda bych veřejnosti dokázala, že to jde! také by mi to pomohlo přijít na jiné myšlenky :) ten kdo má děti jistě chápe, že je to někdy opravdu potřeba

Nevěděla jsem na koho se obrátit, proto jsem se rozhodla poprvé využít možnost napsat do tohoto fóra a pevně doufám, že se najde někdo, kdo mi řekne upřímný názor a někdo, kdo by mi pomohl splnit si svůj sen :)

Nejde mi vložit fotografie.. Prosím, nahlédněte do mého profilu "Kluši", kde najdete staré i nové fotografie.

Mnohokrát Vám děkuji
Lenka Zemanovič[/img]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
PMKB5

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2015 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Závodit v čem, Leni? Powerliftingu? Vzpírání? Kulturistice? ...?

Rychle na stránku:

Přejdi na: