Grimley´s

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grimley´s  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Grimley´s
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Humanic145

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 12:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdeže to teď cvičíš? Že bych se došel podívat na celebritu :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 12:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
To psal Smejkal ne tohle?

Aneb: Tip pro extrémní růst, zasáhni sval z více úhlů!

Já většinou jen přečtu titulek na ronnie a už vím odkud vítr vane, ani to nedokážu specifikovat proč
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 4:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aje chytrolini se tu zase sesli :)

Grimley uz za tech nekolik let, co cvici, zkousel vsechny mozne treninky a at mel sebelepsi stravu, tak vscihni vime (nic proti Grimleymu) jak to dopadlo a jake mu to (ne)prineslo vysledky, takze na to sel trochu jinak a pozadal o pomoc zavodnika - zavodnici, ktara uz par soutezi odzavodila a nejakou medaili ma doma a zrovna ona neni ta tupa hlava, co jen kopiruje treninky, ale pri jejich sestavovani pouziva hlavu. Vy crossfitaci o tomhe stylu cviceni vite celkem prd, takze bych to nechal na nekom, kdo tomu rozumi. Kdyz za 2 mesice nebude zadny progress, zacal bych to resit , ale ted na zacatku bych mu do toho nekecal.

Mimochodem i ona se predloni na podzim podilela velkou casti na uspechu Tomase Vykydal, ktery vyhral vetsinu poharovek a taky je to vojak, ktery odjakziva cvici obycejny split , at je v priprave nebo zrovna neni
Grimley

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 6:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky Drejpe i za Marťuli :)

Jinak mrtvoly jsem včera nejel proto, že je to můj první trenink zad (tak jsem si našel trenink bez mrtvoly na včerejšek) a jak se znám, napálil bych to zas a dneska bych se nemohl hejbat

Nevím, co je na hadrech od Nebbie špatnýho, mám rád volný tepláky na cvičení a než kupovat nějaký no limit, který nosí každej šulin, radši si koupím u Nebbie (navíc jsou hezčí). A tílko jsem si koupil proto, protože mám už jen jedno a to se začíná trhat ( a v tílku cvičím proto, ptz jsem v posilce zpocenej ještě než vyjdu ze šatny).

Uvidím, dám tomu teď dva měsíce a pak kdyžtak nějaký korte nebo něco. Jde mi spíše o to, že se zase hejbu a že mě to baví. Momentálně mám 99kg :D ale do léta věřím že s tím něco udélám a taky chci zas hecnout 3000m/12minut :) takže se klidně smějte a lynčujte...ale.... ajlbýbek
Grimley

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 7:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

@Humanic: v Pardubkách - Polabiny - Fit-Sport ....podpis ti kdyžtak pošlu i poštou
Oddo

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere myslím si, že Grimley je velký kluk a umí se bránit i sám. Nikdo nepsal ani ň o Marťuli, tak nevím, co tady moralizuješ. A kdo je podle tebe crossfiťák? Já? Turakam? magion?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Drapere myslím si, že Grimley je velký kluk a umí se bránit i sám. Nikdo nepsal ani ň o Marťuli, tak nevím, co tady moralizuješ. A kdo je podle tebe crossfiťák? Já? Turakam? magion?

Ne me jen stve, ze skoro kdykoliv tu nekdo prijde s novym treninkem, ktery se ovsem vymyka tomu, co je ted populani nebo to neni podle nejake "osvedcene" rutiny a nebo tam nahodou chybi drep a mrtvola, ze tu ma pulka fora tendenci do toho kecat. To same bylo treba nedavno u Zlaty, ktera je ve svereni vyborneho ceskeho zavodnika, ktery moc dobre vi, co ma delat.
Moocha

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:

Hej!
Oddo

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Oddo napsal:

Ne me jen stve, ze skoro kdykoliv tu nekdo prijde s novym treninkem, ktery se ovsem vymyka tomu, co je ted populani nebo to neni podle nejake "osvedcene" rutiny a nebo tam nahodou chybi drep a mrtvola, ze tu ma pulka fora tendenci do toho kecat. To same bylo treba nedavno u Zlaty, ktera je ve svereni vyborneho ceskeho zavodnika, ktery moc dobre vi, co ma delat.

Tak já sám na sobě jsem zjistil, že když jsem jel podobné tréninky jako teď Grimley, tak jsem se prakticky plácal pořád na místě. Jakmile jsem se začal soustředit na přidávání váhy na základních cvicích, tak to šlo nahoru svalově i silově. A jelikož je Grimley můj kamarád, tak mi přišlo vhodné mu poradit. Jak si s tím naloží on sám, už je jeho věc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
daveM

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 9:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to mas jednoduchy, kdo je zdravej a nedela drepy, mrtvoly apod... tak je fitnessak a buzik :).
CIZO

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
...

Drapere, mě ten trénink na záda taky přijde špatný. Dobrý závodník nemusí automaticky znamenat dobrý trenér a to rozhodně není mířeno jakkoliv osobně proti těm dotyčným. Být dobrý závodník je možná jeden z předpokladů, ale člověk je schopný kvalitně trénovat někoho jiného až když na sobě i na klientech během mnoha let tréninku vyzkouší řadu různých tréninkových přístupů. Závodníci mají leccos vyzkoušené na sobě, jenže mnohdy za úplně jiných podmínek, než kondičáci, kterým pak píšou trénink a tady může být kámen úrazu. Teď mluvím obecně, ne jakkoliv konkrétně a rozhodně ne ve spojitosti se jmény, které padly. Jen asi tuším, co mají namysli kluci, co se ozvali, že se jim ten trénink nelíbí.

Derek Poundstone
Grimley

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Však já tu nerozjíždím žádnej kladkovej trénink :)) pojedu převážně s jednoručkama / velkejma činkama. Včerejší trenink zad jsem si jen našel bez mrtvoly tak, abych se hned nezramoval :)

Jinak umím odjet myslím na roční tréninky :) dneska mám za lubem kozy a bicáky, tak snad budete spokojenější
kubaz

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamen urazu u grimleyho bude cvicit tak aby mu to davalo smysl a bavilo ho to, u nej to bude cesta na nekolik let v kuse cvicit nez to bude nejak vypadat, takze je treba u toho hlavne vydrzet
Draper

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Draper napsal:
...

Drapere, mě ten trénink na záda taky přijde špatný. Dobrý závodník nemusí automaticky znamenat dobrý trenér a to rozhodně není mířeno jakkoliv osobně proti těm dotyčným. Být dobrý závodník je možná jeden z předpokladů, ale člověk je schopný kvalitně trénovat někoho jiného až když na sobě i na klientech během mnoha let tréninku vyzkouší řadu různých tréninkových přístupů. Závodníci mají leccos vyzkoušené na sobě, jenže mnohdy za úplně jiných podmínek, než kondičáci, kterým pak píšou trénink a tady může být kámen úrazu. Teď mluvím obecně, ne jakkoliv konkrétně a rozhodně ne ve spojitosti se jmény, které padly. Jen asi tuším, co mají namysli kluci, co se ozvali, že se jim ten trénink nelíbí.

Jasne to beru , i ja vim na co klucu narezeji, ale ja spise naopak narazim na to, ze je tu porad jakasi tendence do cviceni lidem kecat, aniz by tomu treninku dali sanci. Grimley uz toho zkusil hodne a nefungovalo mu prakticky nic, tak je treba zkouset dal a neplect mu zbytecne hlavu.
CIZO

PříspěvekZaslal: út leden 20, 2015 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Je pravda, že v situaci, kdy člověk nemá motivaci, je lepší ne úplně optimální trénink, který baví, než super trénink, který nebaví.

Jinak Grilmey, napiš mi kdybys chtěl tuhle diskusi z logu promazat.

Derek Poundstone

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grimley´s Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: