|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mravenec1

|
Zaslal: st leden 21, 2015 12:56 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Angína + antibiotika. Celý leden budu doma, ve fitku naposledy cca 16. 12.
BTW můj trenér opět na mě kašle a nereaguje na SMSky. |
Já naposledy někdy ke konci listopadu..taky to má duvody
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: st leden 21, 2015 1:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st leden 21, 2015 2:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st leden 21, 2015 3:02 pm Předmět: |
|
|
PČR+SZ v akci .... http://zpravy.aktualne.cz/domaci/zatah-policie-znicil-firmu-mironet-ted-vysoudila-22-milionu/r~5b4c3d5ca01f11e49e4b0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-16
... takže pár let života x lidí v hajzlu, a těch 22 mega, plus možná ještě hezkých pár k tomu, zaplatí kdo? No, PČR+SZ to rozhodně nebudou.
Vzato do důsledku, lidi z Mironetu mají podnikání v hajzlu, ze svých daní platili a platí ty, co za to mohou, a spolu s námi, ostatními daňovými poplatníky, si ještě zacálují tu náhradu škody.
A to je ta krásná země, země Česká, domov můj .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st leden 21, 2015 3:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: st leden 21, 2015 6:20 pm Předmět: |
|
|
Sere me Pure Jatomi Harfa v Praze. Prijde mi, ze ho vede idiot...
To doprdele nikoho nenapadne, ze kdyz nabiraj porad a porad nove cleny a tak to tam vypada behem roku jako v prasecaku, ze musi navysit teplou vodu, nakoupit vic mydel, samponu apod a hlavne objednat vic rucniku? Doprdele prece se nemuze stat, ze kdyz si necham platit rocne trojku jen za rucniky, ze v sest nebudou. Staci, ze pulka tech novorocnich debilu v zivote o zadnem rucniku neslysela, hlavne ze swag jak pica sama nebia mma picoviny.
Existuji nejake hygienicke normy, ktere resi sportoviste? Zvazuji tam poslat kontrolu, treba se proberou.
PS; Chodim tam, protoze to plati firma, nicmene porad to jsou penize co berou za sluzby, ktere neodpovidaji...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st leden 21, 2015 7:39 pm Předmět: |
|
|
To se to pracuje, zadna hmotna zodpovednost za svoje rozhodnuti, ani zadna trestni zodpovednost, to je pohodicka - buzerovat lidi a kdyz se ukaze, ze neopravnene, tak nejenze se nic nedeje, ale dyztak to plati erar .. bych blil!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st leden 21, 2015 7:51 pm Předmět: |
|
|
Ne, že bych se někoho chtěl zastávat, ale pokud dostali do "schránky důvěry" udání, a že o ně není mezi českým lidem nouze, protože všichni mají obavy a zájem o všechny kolem:) tak prostě ani nemohli jinak, než to prověřit.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st leden 21, 2015 7:56 pm Předmět: |
|
|
proverit neni zabavit vsechny pocitace a zrusit jim podnikani doslova, to je buzerace do extremu
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st leden 21, 2015 7:59 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | | proverit neni zabavit vsechny pocitace a zrusit jim podnikani doslova, to je buzerace do extremu |
Jo, asi jo, ale v reálu to funguje tak, že když si sedneš ke stolu a vymyšlím si obvinění na souseda, že provozuje satanistickou sektu, do 14 dnů se o něho začnou zajímat. Prostě musí.
Takovej Peca by o tom mohl povídat
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st leden 21, 2015 10:00 pm Předmět: |
|
|
Jenže o to tady jde ... o to jak se zajímají. Pokud ten jejich zájem...který jim dokonce ani já nevyčítám, tenkrát to byl bonz ze strany BSA, a kašlat na to moc nešlo...má formu, která má za následek téměř zlikvidovanou firmu a x mega škody, tak by za to měl někdo nést zodpovědnost. Daňoví poplatníci jej platí, a když něco posere, tak zacálují i tu jím způsobenou škodu a on je v pohodě?
Případ Mironetu byl klasickou ukázkou jak se to dělat nemá. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 5:15 am Předmět: |
|
|
Docela zajimave nazory. Myslim, ze ukolem porodniho doktora, je zajistit bezpecne narozeni mimina, takze pokud ji potreboval nastrihnout aby pomohl doteti, je v poho. Tady v USA by to byla dlouha soudni tahanice, vyhrat by mohly obe strany.
Tady to neresi, pokud ke dite v distresu jako duseni pupecni snurou, ztrata srdecniho rytmu, okamzite letej na cesarsky rez. A myslim ze je to tak dobre, jako dospelak, tyhle rizika jizev atd proste musis prijmout pokud chces mit dite, prece bys radeji trpel ty, nez tvoje budouci mimco nebo ho ztratit uplne. ...
Takze.. tahle slecna je velka <>
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 8:52 am Předmět: |
|
|
Bud nieco uslo mne, alebo Pakostovi...alebo je tam suvislost medzi krachom firmy a nastrihnutim zeny pri porode _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 9:19 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Bud nieco uslo mne, alebo Pakostovi...alebo je tam suvislost medzi krachom firmy a nastrihnutim zeny pri porode |
kousek zpet se resila baba co soudi nemocnici ze ji pomohla pri porodu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|