Performance training

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Performance training  Úvodní stránka -> Trénink -> Performance training
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mablung

PříspěvekZaslal: so leden 24, 2015 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Marky V. napsal:
vlkisekk napsal:
Nevim jaky je clovek, nebo jestli nasel svaty gral cviceni, ale co dovede, jak je komplexni, co zvedne, co predvadi na kruzich, tak to klobouk dolu, to tu asi nesvede nikdo.klobouk dolu

Takových kluků jsou mraky, jen tak neexhibujou na netu. Navíc, třeba na kruzích se jinak blbne prckovi se 70-75kg kg a jinak metrákovýmu chlapovi.

To nevim no, kluci umi paradni veci s vlastni vahou, nebo gymnasti, ale ti zas nezvedaji takove vahy v drepu, mt a podobne. On je hodne komplexni, to se mi libi, u nas nikoho takoveho neznam, mozna ten Adam raw, ten je taky hodne dobry.

Neznáš, protože ostatní neovládají tak dobře marketing. Co jsem si tak přečetl jeho stránky, musel jsem se smát. Takovou snůšku keců najdeš většinou u prodejů hubnoucích prášků a nebo u prodejců zvětšování penisu.
Co jsem tak pochopil, splácal dohromady pár druhů tréninků a nazve to svým systémem. Ok, nemusí být špatný. Ale je to prostě jeden z mnoha tréninků, jakých máš obrovské množství. A závisí jen na tom, na co se chceš zaměřit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: so leden 24, 2015 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Neznáš, protože ostatní neovládají tak dobře marketing. Co jsem si tak přečetl jeho stránky, musel jsem se smát. Takovou snůšku keců najdeš většinou u prodejů hubnoucích prášků a nebo u prodejců zvětšování penisu.
Co jsem tak pochopil, splácal dohromady pár druhů tréninků a nazve to svým systémem. Ok, nemusí být špatný. Ale je to prostě jeden z mnoha tréninků, jakých máš obrovské množství. A závisí jen na tom, na co se chceš zaměřit.

Kde bychom tedy našli trénink, který spojuje silovou gymnastiku, silový a vytrvalostní trénink? Ano, marketing mu jede a lidi zobou z ruky, já sám jeho FB pročítám, už třeba jen kvůli zajímavým receptům. Ale ten člověk si s tím dal tu práci a sepsal to na papír. Navíc má sám (podle mě) dobrou postavu a za své výkony se opravdu stydět nemusí. Jeho názory a myšlenky můžou být pro někoho možná výmysl, blbost... Ale jde si svojí vlastní cestou a dnešní doba si žádá jiný přístup.

Alespoň trénink nikde neobšvihl a neprodával jako svůj, viz třeba Jaco de Bruyn a "jeho" Moutain Dog :)
ghost333

PříspěvekZaslal: so leden 24, 2015 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
Mablung napsal:

Kde bychom tedy našli trénink, který spojuje silovou gymnastiku, silový a vytrvalostní trénink? Ano, marketing mu jede a lidi zobou z ruky, já sám jeho FB pročítám, už třeba jen kvůli zajímavým receptům. Ale ten člověk si s tím dal tu práci a sepsal to na papír. Navíc má sám (podle mě) dobrou postavu a za své výkony se opravdu stydět nemusí. Jeho názory a myšlenky můžou být pro někoho možná výmysl, blbost... Ale jde si svojí vlastní cestou a dnešní doba si žádá jiný přístup.

Alespoň trénink nikde neobšvihl a neprodával jako svůj, viz třeba Jaco de Bruyn a "jeho" Moutain Dog :)

No, neobšvihl, myslím, že nějaké reference a odkazy na zdroje by se mu tam hodily sem tam, např. jeho rozcvička v PT 2 není zrovna nepodobná rozcvičce DeFranco Agile 8.
Každopádně obhajoba postavená na tom, že to teda aspoň neobšvihl, je celkem nesmyslná, to je jako bych ho hájil třeba tím, že sice to někdy dost přehání, ale aspoň nezabil desítky lidí jako Breivik... Nicméně taky sem jeho fanda a zákazník, takže se zbytkem souhlasím
Hulkie

PříspěvekZaslal: so leden 24, 2015 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koukám na jeho facebook a od otevření svého gymu teda udělal spoustu práce...
nehledě k tomu, že posilovna je to opravdu libová
Cmeni

PříspěvekZaslal: so leden 24, 2015 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můj názor na něj ve zkratce

postava: super
silové výkony: super
komplexnost: super
jeho plány a rady: z velké části fungují
chování: kokot
Hulkie

PříspěvekZaslal: so leden 24, 2015 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Můj názor na něj ve zkratce

postava: super
silové výkony: super
komplexnost: super
jeho plány a rady: z velké části fungují
chování: kokot

zažil si ho někdy osobně? já jo, a řekl bych, že jestli se nezměnil, jsi se svým
hodnocením mimo...
Cmeni

PříspěvekZaslal: so leden 24, 2015 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie: nezažil, v osobní setkání věřim, může být velice v pohodě ale já hodnotím jak se projevuje na internetu - v článcích na ronnie, diskusích a na facebooku a mně prostě tenhle styl absolutně nesedí

jak jsem psal výše, ten člověk má výsledky, jeho svěřenci mají výsledky ale já tyhle lidi, kteří si jedou jen to svoje hlava nehlava prostě nemám rád
saleb

PříspěvekZaslal: ne leden 25, 2015 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ghost333 napsal:
napr. se stala situace, ze si od nej kamos objednal stravovaci protokol Perf. Lifestyle a jeste se ho pred koupi ptal, jestli je to stale aktualni a nepripravuje neco noveho, Adam mu napsal, ze ne, on si protokol koupil a svete div se,za 14 dni vysel Perf. Lifestyle 2,kdyz mu pak kamos napsal,ze je to od nej dost blbe,kdyz se na to jeste ptal,tak mu velkyryse nabidl 20% slevu (jako skoro vsem stavajicim zakaznikum, tzn. i tem,co ten minuly protokol meli uz mnohem delsi dobu)
je to proste dost zvlastni pristup, ale sam nemuzu vyloucit,ze si nejaky protokol koupim zas, protoze na me fungujou

Již cca 2 týdny před vydáním PL 2.0 jsem ten starý nikomu neposílal a všem jsem emailem dal možnost vybrat si zda chtějí již ten nový nebo starý. V jednom případě jsem pak posílal PL 2.0 i zdarma. Ale jinak díky :))
saleb

PříspěvekZaslal: ne leden 25, 2015 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Mimochodem objektivnost tohoto odborníka (který mimochodem učí na seminářích, jak budovat "funkční sílu"...) byla dokázána tím, že smazal zcela adekvátní diskuzi k jeho tvrzení o hyperplazii. Důkazy nepředložil, ale neustále tvrdí, že hyperplazie byla výzkumy již prokázána, nicméně na požádání o ty "výzkumy" jen omílá cosi psychologického a nesmyslně argumentuje tak, aby zabil čas a odvedl řeč od poskytnutí daných studií. To jen tak na okraj pro jeho příznivce, případně pro potencionální zájemce o jeho super odborné smináře, či tréninkové a výživové protokoly.
Měl by se raději věnovat tomu, co vystudoval. :- (

Nevím co ti na to napsat, aby ses neurazil, ale prostě se smiř s faktem, že na facebooku se publikují statusy, aniž by bylo nutné je podkládat vědeckými studiemi. Odborník neodborník, může to udělat každý. Obdobně bych mohl otevřít fb page nějakého kulturisty a pod příspěvky mu tam nadávat, ať zveřejní studie dle kterých by se měly jíst v dietě kuře s rýží a minimum tuků.

Diskuze jsem smazal, protože tam byly zcestné a urážlivé komentáře. Zcestné třeba v tom, že se tam míchala hyperplazie orgánů a svalová hyperplazie a diskutéři nebyli ochotni nechat si rozdíl vysvětlit.

To, že někdo nařídí dodání výzkumů, neznamená, že je musím dodat. Předpokládám, že lidé, kteří se do diskuze "vědecky" zapojili dokáží udělat tak jednoduchou věc, jako zadat ono slovní spojení do googlu a najít si je během pěti minut sami.

Na závěr propojení toho, že gymnastický trénink (silový) a hyperplazie spolu souvisí je moje hypotéza a podobně jako neexistují studie na lidech, které by prokázaly warrior diet jako stravování zlepšující zdraví a snižující hmotnost a přitom dle zkušeností funguje, je to závěr vyvozený z empirie, založený na dostupných znalostech (v tomto případě, že svalová hyperplazie existuje a co je její příčinou).
saleb

PříspěvekZaslal: ne leden 25, 2015 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Hulkie: nezažil, v osobní setkání věřim, může být velice v pohodě ale já hodnotím jak se projevuje na internetu - v článcích na ronnie, diskusích a na facebooku a mně prostě tenhle styl absolutně nesedí

jak jsem psal výše, ten člověk má výsledky, jeho svěřenci mají výsledky ale já tyhle lidi, kteří si jedou jen to svoje hlava nehlava prostě nemám rád

Nenechávám si chcát na nohu a utěšovat se, že prší. Když lidé píší nepravdy, urážky, záměrný hejt, dezinformace a to vše na základě povrchního dojmu (jako ty), argumentuji. A to řada lidí nemůže překousnout, protože čekají, že člověk se nechá pomočit a ještě poděkuje.
Seva98

PříspěvekZaslal: ne leden 25, 2015 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me by zajmalo proc vas tady tak stve, ze nekdo prodava treningovy plan a chce za nej penize? I kdyby ten treningovy plan byl uplne na nic, tak stale ma pravo si za nej uctovat penize pokud ho dokaze prodat. Lidi mu ty penize davaji na zaklade svych vlastnich rozhodnuti. Druha vec je, ze Salebuv plan funguje, hodne lidem da konecne rad do treningu a hodne lidi se na nem zlepsi.

Taky jsem v Ostrave slysel hodne zavistivych reci o PPC, training protocolech apod. Ale cim dal tim vic si uvedomuji, ze vetsina lidi spise jenom zavidi, docela jsem si v poslednim roce jak PPC, tak Performance trainingu zacal vice vsimat a i kdyz nevim presne cisla, kolik ceho prodal, jak se mu dari a tak, tak dle socialnich siti, nekolika probihajicich reklam, struktury stranek, tak to vypada velice slibne. A at uz prodava cokoliv a pouziva jakekoliv argumenty, tak nemuzete zaprit to, ze 1) ma velice uspesny business, 2) ma program co funguje a 3) pomohl mnoha lidem.

Navic, kdo jste na foru dele, tak jste mohli kdysi sledovat jeho log a to jak se postupnne zlepsoval a urazil opravdu velky kus prace. Nehlede na to, ze jak jsem kdysi potreboval tocit videa na kvalifikaci v CrossFitu, tak kdyz jsem psal do logu, ze mam problemy s vybavenim, tak mi sam osobne napsal, ze si to u nej muzu kdykoliv natocit zdarma. Docela me stve, ze jsem odmitnul.

https://www.zonetraininglog.com
Mablung

PříspěvekZaslal: ne leden 25, 2015 2:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seva98 napsal:
Me by zajmalo proc vas tady tak stve, ze nekdo prodava treningovy plan a chce za nej penize? ...

Problém některých fans je, že dělají svému idolu velice špatnou službu. Jakmile přijde byť jen náznak kritiky, hned se naštětí
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2015 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

saleb napsal:
eSko napsal:
Mimochodem objektivnost tohoto odborníka (který mimochodem učí na seminářích, jak budovat "funkční sílu"...) byla dokázána tím, že smazal zcela adekvátní diskuzi k jeho tvrzení o hyperplazii. Důkazy nepředložil, ale neustále tvrdí, že hyperplazie byla výzkumy již prokázána, nicméně na požádání o ty "výzkumy" jen omílá cosi psychologického a nesmyslně argumentuje tak, aby zabil čas a odvedl řeč od poskytnutí daných studií. To jen tak na okraj pro jeho příznivce, případně pro potencionální zájemce o jeho super odborné smináře, či tréninkové a výživové protokoly.
Měl by se raději věnovat tomu, co vystudoval. :- (

Nevím co ti na to napsat, aby ses neurazil, ale prostě se smiř s faktem, že na facebooku se publikují statusy, aniž by bylo nutné je podkládat vědeckými studiemi. Odborník neodborník, může to udělat každý. Obdobně bych mohl otevřít fb page nějakého kulturisty a pod příspěvky mu tam nadávat, ať zveřejní studie dle kterých by se měly jíst v dietě kuře s rýží a minimum tuků.

Diskuze jsem smazal, protože tam byly zcestné a urážlivé komentáře. Zcestné třeba v tom, že se tam míchala hyperplazie orgánů a svalová hyperplazie a diskutéři nebyli ochotni nechat si rozdíl vysvětlit.

To, že někdo nařídí dodání výzkumů, neznamená, že je musím dodat. Předpokládám, že lidé, kteří se do diskuze "vědecky" zapojili dokáží udělat tak jednoduchou věc, jako zadat ono slovní spojení do googlu a najít si je během pěti minut sami.

Na závěr propojení toho, že gymnastický trénink (silový) a hyperplazie spolu souvisí je moje hypotéza a podobně jako neexistují studie na lidech, které by prokázaly warrior diet jako stravování zlepšující zdraví a snižující hmotnost a přitom dle zkušeností funguje, je to závěr vyvozený z empirie, založený na dostupných znalostech (v tomto případě, že svalová hyperplazie existuje a co je její příčinou).

Salebe, promiň, ale pleteš jablka s hruškami což bys mohl při svém vzdělání vědět. A já si myslím, že to dokonce víš, ale nechceš to přiznat, protože bys musel uznat, že v tomhle případě jsi vedle.
Ty tvrdíš, že URČITÁ FORMA SILOVÉ GYMNASTIKY způsobuje hyperplazii a to vůbec nebyla nějaká hypotéza (což snad asi víš, co je, pokud jsi dělal BP či diplomku), tys to jednoznačně potvrdil. Cituji:
citace:
Na základě dostupného vědeckého poznání je silová gymnastika jediný druh posilování, který způsobuje svalovou hyperplazii, tedy zmnožení jader svalových buněk.

V diskuzi, do které jsem se mimo jiné také zapojil, jsme tě ještě s několika lidmi žádal o ona vědecká data. Abys jednoduše poskytnul důkazy (dle tebe tedy pár kliků myší), že si něco necucáš jenom z prstu, ale máš to opravdu vědecky podložené a není to jen marketingový tah. A zde se dostáváme k onomu pletení jablek a hrušek. Pokud někdo nastolí nějaký styl stravování (warrior diet dejme tomu) a po jisté době přibere aktivní hmotu, zredukuje tuk, zlepší biochemické ukazatele krve apod., tak se můžeme bavit o tom, že tohle funguje, protože má člověk věcný důkaz (pokud má výsledky z inbody před a po atd. atd.). Ty jsi ale pouze svědomitě prohlásil, na základě svého subjektivního dojmu, že jedna z tvých tréninkových metod způsobuje svalovou hyperplazii, což je tak ošemetné téma v oblasti silových sportů, že jakékoliv prohlášení typu "tohle a tohle způsobuje sv. hyperplazii" je skoro nutné doložit, protože se na to výzkumy provádějí kolik let a závěr není stále jednoznačný (ukaž mi, prosím, ty aktuální studie, kde to bylo potrvzeno). Takže si představ, že přijde jeden Čech a tohle prohlásí jako by se nechumelilo a Tobě pak přijde zvláštní, že chceme ony studie, dle kterých soudíš. A když je nedodáš a jen nějak argumentuješ, aby to vypadalo, že s námi diskutuješ o tématu, ale přitom se jen snažíš vyhnout tomu důležitému, tak co si o tom má člověk myslet? No jasně, že jen to jediné: snaží se prodat svůj tréninkový program. Měl by sis možná uvědomit, že neprodáváš karnitin, ale tréninkový program, které dle tebe způsobuje hyperplazii a to jsou DOST silná slova. Pak se nemůžeš divit, že se zvedne taková vlna nevole s žádostmi o vědecké podložení onoho tvrzení.

Mimochodem, jaké zcestné komentáře o hyperplazii myslíš? Já tam neviděl totiž ani jeden, nikdo tam nepletl hyperplazii tělesných orgánů a svalové tkáně. Spíš to vidím tak, že potřebuješ na oko rozumnou záminku pro smazání (právě naopak) věcné diskuze. Jestli tam byl někdo neomalený a použil expresivní výrazy, to už tak na FB chodí, ale stačí smazat jeho komentář, ne celou diskuzi.

Jinak Ti samozřejmě přeji úspěch v tom, co děláš, každý se chce živit tím, co ho baví nejvíce. Nicméně dělat semináře a používat na nich termíny jako "funkční síla"... to kdyby slyšeli pedagogové na teorii sportovního tréninku u nás na fakultě, tak by tě vyrazily ani by ses na té zkoušce nepředstavil. Pokud chceš nastavit nějakou laťku a poskytovat kvalitní služby, tak se v dané oblasti, prosím, dovzdělej. Pak nebudeš mít problém s diskuzemi, s příspěvky od lidí jako jsem já a jiných. Možná tento můj příspěvek vemeš negativně, ale takto není zamýšlen. Pokud budeš chtít, můžeme tohle někdy probrat osobně, protože na internetu si asi nerozumíme. ;-)
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2015 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pardon, ale to kdyby slyšeli pedagogové na teorii sportovního tréninku u nás na fakultě, tak by tě vyrazily ani by ses na té zkoušce nepředstavil možná není důkaz vůbec ničeho.

Já mám názor takový, že Adamova práce se mi líbí, jeho výsledky jsou výborné a věřím, že i klienti jsou spokojení. Nemyslím si, že je nutné ho takto otloukat, když nikomu nic neudělal. Dělá něco špatně? Ok, dělejte to lépe, ale nezdržujte ho. Mlátit se teorií je fajn, ale působí to trochu směšně, obzvláště pro nezaujaté okolí.

P.S.: Všem mudrcům...já jsem taky doktoj, ale pšes kjávy

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2015 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Daymoone, nic jako funkční síla neexistuje. Existuje snad nefunkční síla? Tady stačí selský rozum. Pane doktoje :)
Snad Adama nikdo tak moc neotloukl, jen si šáhl do vosího hnízda, to je celé. S těmito reakcemi musel počítat. Jinak jak jsem řekl, ať se mu daří v tom, co dělá. Věřím, že i při osobním kontaktu bude v pohodě a třeba bych se s ním dobře pobavil, proti jeho osobě opravdu nic nemám, mám jen něco proti "vymýšlení si", to je celé.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Performance training Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: