|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 11:50 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Deadlift napsal: | | ...opět - co Ti nesedí? |
že 285 kg na čince grunsport s trhačkama odpovídá tak 240 kg na běžné čince bez trhaček. |
Hulkie, gruny jsme tu na ronnie taky už řešili. Ty kotouče stojí za hovno, o tom žádná, ale já je kdysi u nás ve fitku převážil a když jsem pak udělal průměr, tak to vyšlo snad na 20,2 kilo, takže byly ve skutečnosti těžší To jen abys automaticky neubíral, to není úplně fér, ať už pan grun pouští do světa jakýkoliv šmejd. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 11:52 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Hulkie napsal: | | Deadlift napsal: | | ...opět - co Ti nesedí? |
že 285 kg na čince grunsport s trhačkama odpovídá tak 240 kg na běžné čince bez trhaček. |
Hulkie, gruny jsme tu na ronnie taky už řešili. Ty kotouče stojí za hovno, o tom žádná, ale já je kdysi u nás ve fitku převážil a když jsem pak udělal průměr, tak to vyšlo snad na 20,2 kilo, takže byly ve skutečnosti těžší To jen abys automaticky neubíral, to není úplně fér, ať už pan grun pouští do světa jakýkoliv šmejd. |
Trochu problém je v tom, že abys naložil na činku od Grunu větší váhu, musíš použít větší kotouče, 25 kg, a z mrtvého tahu je rázem dotah.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 11:54 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Aha, to už chápu.
Moje silová maxima většiny cviků pocházejí z roku 1997, z mých 17ti let (až na tu mrtvolu a hammer). Je pravda, že není se asi čím chlubit, když se pak horko těžko hrabu k vahám z dorostu, al co už. Tehdy jsem cvičením žil, sapl a jedl jsem jen proto, abych byl lepší, což pak nešlo (studium, lenost a tak). |
My si nerozumíme. Ty jsi napsal o pár let později svoje maximální výkony nižší, než ve skutečnosti byly? Tak potom se omlouvám, ale to není standardní postup.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 11:54 am Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Trochu problém je v tom, že abys naložil na činku od Grunu větší váhu, musíš použít větší kotouče, 25 kg, a z mrtvého tahu je rázem dotah. |
Není pravda, vejde se 300 ve dvackách. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 12:04 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Hulkie napsal: | | Trochu problém je v tom, že abys naložil na činku od Grunu větší váhu, musíš použít větší kotouče, 25 kg, a z mrtvého tahu je rázem dotah. |
Není pravda, vejde se 300 ve dvackách. |
Ale ne v Blue Gymu, kde je těch 300 kg železa dohromady
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 12:07 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Hulkie napsal: | | Deadlift napsal: | | ...opět - co Ti nesedí? |
Hulkie, gruny jsme tu na ronnie taky už řešili. Ty kotouče stojí za hovno, o tom žádná, ale já je kdysi u nás ve fitku převážil a když jsem pak udělal průměr, tak to vyšlo snad na 20,2 kilo, takže byly ve skutečnosti těžší To jen abys automaticky neubíral, to není úplně fér, ať už pan grun pouští do světa jakýkoliv šmejd. |
Jo přesně. Já ty gruny také v posilce převažoval a ty 20kg kotouče měli všechny přes 20kg a některé celkem dost. Na druhou stranu všechny 15kg kotouče měli zase hodně pod. V průměru jenom 13,8kg. Proto používám jen ty 20kg. 25kg kotouče jsem nevážil ale ty jsou v posilovně jen dva.
Jinak Deadlifte z těch vah si nic nedělej. Já jsem jako junior zvedal také o dost víc než teď. Do těch 22 let to šlo ještě trošku nahoru ale pak stagnace a zhoršování.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 12:08 pm Předmět: |
|
|
Děkuji všem zúčastněným za brainstorming nad mými (ne)úspěchy a poprosil bych Vás pokračovat dále v diskuzi někde jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 12:11 pm Předmět: |
|
|
Neřeš rejpala.
Držím palce, ať to pravidelně rozjedeš a zlepšíš kondici ( bez dalšího rakvení ).
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 12:39 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Deadlift napsal: | Aha, to už chápu.
Moje silová maxima většiny cviků pocházejí z roku 1997, z mých 17ti let (až na tu mrtvolu a hammer). |
To je možné...nedokážu odhadnout jak moc se to lišilo - těch 240 kg ze 17ti bylo zataženo v Rosicích na Olympijské čince a ofic. kotoučích s liftery v době kdy tam "vládl" Petr Lahoda. |
Ta sokolská bušírna tam pořád je, a ten pán tam pořád trénuje :)
Skvělá old-school posilka se super atmosférou :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 12:48 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: |
Jinak Deadlifte z těch vah si nic nedělej. Já jsem jako junior zvedal také o dost víc než teď. Do těch 22 let to šlo ještě trošku nahoru ale pak stagnace a zhoršování. |
Mirdo ty seš fajn skromnej kluk a já tě mám /ač se to nezdá/ zapsanýho jako sympaťáka,
ale můžeš mi říct, jak to bylo s tím tvojím druhým místem na republice? Nebylo by na čase
říct, že sis to trochu přibarvil?
Protože mám kurva dojem, že když se dobře zapíšete, můžete tady kecat až se vám bude
od huby prášit, ale místní jelimani řeknou jenom "neřeš rejpala"
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 12:54 pm Předmět: |
|
|
Nejsem jeliman, hošku.
Tvoje neustálé OT kdekoli a k čemukoli naznačují, že ty seš solidní troll. Mě je úplně jedno, jestli někdo před 17 lety zvednul 3x3 160 nebo 4x4 200 kg. Mě je to jedno, já jsem totiž normální.
Pokud máš potřebu to se mnou nějak řešit, použij tlačítko PM.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 12:56 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Protože mám kurva dojem, že když se dobře zapíšete... | A když se člověk zapíše blbě, tak i kdyby měl 100x pravdu, furt bude za rejpala :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 1:07 pm Předmět: |
|
|
Obávám se, že kdyby to Deadliftovi připomněl kdokoliv, dopadne to stejně.
Posla vždycky zastřelí. "Říkej lidem to co chtějí slyšet a budeš mít všude kamarády".
Takže: seš dobrej, seš dobrej, seš dobrej!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 1:34 pm Předmět: |
|
|
Hulkie, co kdyby mi někdo připomněl??? Asi vedeme oba různé debaty? (ono něco nějak dopadlo???).
Že to bylo třeba v Grun kotoučích méně? Víš, že mi je to fuk? Nemám potřebu převažovat závaží a obhajovat Grun sport.
Ten trénink z roku 1997 ale nebyl v Brně, ale v Ivančicích. Bylo mi 17 a v Brně jsem byl až na VŠ. Do té doby jsem střídal Rosice a Ivančice.
Psals tu, že Ti nesedí ten první trénink - nevidím v tom jediný rozpor. Ukaž mi kde ty ano - konkrétně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 1:47 pm Předmět: |
|
|
Nech to bejt... je to fuk, radši.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|