|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
prochm
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 8:18 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych prodat starý počítač ale nejsem si jistý za kolik. Nemám v tom moc dobrý odhad a nerad bych byl označen za zloděje:) Moje představa je 5000Kč. Jeho specifikace jsou: Procesor: Intel Core2 Duo E6850 3GHz 4MB 1333MHz, pamět:6GB DDR2 800MHz, grafika: dvoujádrová GeForce GTX295, pevný disk: Western Digital 300GB, optická mechanika: 2x DVD vypalovačky LG.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 8:23 pm Předmět: |
|
|
Obávám se, že to je moc. Mrkni na bazos.cz. tam najdeš podobné konfigurace a i cenu.
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 8:38 pm Předmět: |
|
|
No mě se právě moc nezdá po tom co jsem tam viděl, že bych to s tou cenou nějak přehnal. No ještě to promyslím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 8:41 am Předmět: |
|
|
Koukni na http://pcbazar.net/, jinak nejreálnější cenu asi dostaneš na Aukro.cz kdžy to hodiš od korunky. Co jsem koukal, tak tma lezou ceny docela vysoko (výše než bych si řekl třeba od kamaráda) i za staré šroty. Stačí tam napsat, že je to nadupané herní PC, a prodáš tam 2 roky staré PC skoro za cenu nového o generaci novějšího :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st únor 04, 2015 9:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st únor 04, 2015 10:22 pm Předmět: |
|
|
Můj nápad je, že to byl ojeb. Pokud by tam bylo heslo, bylo by v popisku torrentu nebo něco. Ani ty soubory co jsi linknul nestahuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt únor 05, 2015 10:09 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Můj nápad je, že to byl ojeb. Pokud by tam bylo heslo, bylo by v popisku torrentu nebo něco. Ani ty soubory co jsi linknul nestahuju. |
To mě taky napadlo, jenom chci bejt dál naivní a věřit, že když už jsem stahoval 7GB soubor, že to k něčemu bude
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po únor 09, 2015 11:15 am Předmět: |
|
|
Da se nejak usporadat ikony na plose u androidu? Syn stahuje a nasledne maze jednu hru za druhou, na tabletu uz mam 10 stranek ploch, na nekterych 1-3 ikony .. da se to nejak/necim seradit? Jedno jestli za sebou jak to jde nebo podle abecedy .. ze to jde po jedny rucne vim, ale presne takhle to nechci :)
|
|
| nahoru |
|
 |
harley1
|
Zaslal: út únor 17, 2015 12:31 pm Předmět: |
|
|
Aký uhol na Scotovu lavičku? Myslím, tú opierku
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út únor 17, 2015 12:52 pm Předmět: |
|
|
| harley1 napsal: | | Aký uhol na Scotovu lavičku? Myslím, tú opierku |
vsak ju opri o pocitac a mas to _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
harley1
|
Zaslal: pá únor 20, 2015 8:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá únor 20, 2015 8:15 pm Předmět: |
|
|
| harley1 napsal: | | Duchaplne |
Ty jsi taky duchaplný mít takovou otázku do tohohle topicu.
|
|
| nahoru |
|
 |
harley1
|
Zaslal: pá únor 20, 2015 8:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so únor 21, 2015 10:19 pm Předmět: |
|
|
Ten Tvůj dotaz je zcela mimo téma...mírni se.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so únor 28, 2015 9:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|