|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Raikoha
|
Zaslal: st leden 28, 2015 11:56 pm Předmět: Leroy Colbert FBW. - prosim o radu |
|
|
Caute lidi... Cvicim uz cca pul roku, jsem spokojeny s Full Body. Zezacatku to bylo super, ale posledni dobou nedelam moc progress. Myslite ze to muze byt treninkem? Jedu tento trenink forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1422485493_1.jpg . Myslite ze je to moc ci malo? Popripade prosim o radu jak to upravit :)
Dekuji za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Princ
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 4:50 pm Předmět: |
|
|
Jedeš půl roku ten samý tréning?
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 4:51 pm Předmět: |
|
|
Já už druhý rok jedu stejný trénink. Je to špatně? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Raikoha
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 5:28 pm Předmět: |
|
|
| Princ napsal: | | Jedeš půl roku ten samý tréning? |
No obmenuji cviky, ale zaklad ( pocty cviku,setu a opakovani ) je vetsinou stejny. Ale me spis zajima jestli je to malo ci moc. Jak jsem psal v uvodu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 11:22 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Já už druhý rok jedu stejný trénink. Je to špatně? |
Pokud na něm nedělá progres, jak píše, pak ano, je to špatně
Ten tréning má mouchy - ruce moc na začátku, nohy odfláklé někde vzadu, až příliš supersérií. Zvolil bych něco jiného.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: čt leden 29, 2015 11:29 pm Předmět: |
|
|
Jestli už nemáš progress a chceš zachovat fullbody, tak bych udělal úplně jednoduchou věc, která podle mě bude dobře fungovat, prostě pravej opak - vyber jen po jednom cviku na partii (max. 5 cviků na trénink), málo opakování, víc sérií.
|
|
| nahoru |
|
 |
Raikoha
|
Zaslal: čt leden 29, 2015 11:53 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Jestli už nemáš progress a chceš zachovat fullbody, tak bych udělal úplně jednoduchou věc, která podle mě bude dobře fungovat, prostě pravej opak - vyber jen po jednom cviku na partii (max. 5 cviků na trénink), málo opakování, víc sérií. |
Dobre, asi to zkusim:) A kolik bych mel jet cca serii na mensi a vetsi sval. partie?
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 12:14 am Předmět: |
|
|
| Raikoha napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Jestli už nemáš progress a chceš zachovat fullbody, tak bych udělal úplně jednoduchou věc, která podle mě bude dobře fungovat, prostě pravej opak - vyber jen po jednom cviku na partii (max. 5 cviků na trénink), málo opakování, víc sérií. |
Dobre, asi to zkusim:) A kolik bych mel jet cca serii na mensi a vetsi sval. partie? |
Udělal bych to tak, že bych každej trénink dal jeden tlakovej cvik, jeden tahovej a jeden na nohy, buď klasicky 5x5 nebo 6x4 a potom dva/tři cviky na menší partie jako biceps, triceps, zadní delty, břicho a tam bych to jel tak 4x6-8
EDIT: U každýho cviku začni s váhou, abys měl tak 5 opakování rezervu, abys měl pak dál kam přidávat a jeď to pěkně technicky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Raikoha
|
Zaslal: pá leden 30, 2015 6:47 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Raikoha napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Jestli už nemáš progress a chceš zachovat fullbody, tak bych udělal úplně jednoduchou věc, která podle mě bude dobře fungovat, prostě pravej opak - vyber jen po jednom cviku na partii (max. 5 cviků na trénink), málo opakování, víc sérií. |
Dobre, asi to zkusim:) A kolik bych mel jet cca serii na mensi a vetsi sval. partie? |
Udělal bych to tak, že bych každej trénink dal jeden tlakovej cvik, jeden tahovej a jeden na nohy, buď klasicky 5x5 nebo 6x4 a potom dva/tři cviky na menší partie jako biceps, triceps, zadní delty, břicho a tam bych to jel tak 4x6-8
EDIT: U každýho cviku začni s váhou, abys měl tak 5 opakování rezervu, abys měl pak dál kam přidávat a jeď to pěkně technicky. |
Jo, prave na to jsem se chtel taky zeptat, Mam jet tech 5x5 s konstantni vahou nebo to podseknout a kazdym setem navysovat o neco?
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Raikoha napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Raikoha napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Jestli už nemáš progress a chceš zachovat fullbody, tak bych udělal úplně jednoduchou věc, která podle mě bude dobře fungovat, prostě pravej opak - vyber jen po jednom cviku na partii (max. 5 cviků na trénink), málo opakování, víc sérií. |
EDIT: U každýho cviku začni s váhou, abys měl tak 5 opakování rezervu, abys měl pak dál kam přidávat a jeď to pěkně technicky. |
Jo, prave na to jsem se chtel taky zeptat, Mam jet tech 5x5 s konstantni vahou nebo to podseknout a kazdym setem navysovat o neco? |
5x5 s konstatní váhou, ale navyšovat každej týden o něco, takže první tréninky to bude takový lehčí (je nutno podseknout, abys mohl navyšovat)
|
|
| nahoru |
|
 |
Raikoha
|
Zaslal: pá leden 30, 2015 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Raikoha napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Raikoha napsal: | | Maerlyn0 napsal: | | Jestli už nemáš progress a chceš zachovat fullbody, tak bych udělal úplně jednoduchou věc, která podle mě bude dobře fungovat, prostě pravej opak - vyber jen po jednom cviku na partii (max. 5 cviků na trénink), málo opakování, víc sérií. |
Jo, prave na to jsem se chtel taky zeptat, Mam jet tech 5x5 s konstantni vahou nebo to podseknout a kazdym setem navysovat o neco? |
5x5 s konstatní váhou, ale navyšovat každej týden o něco, takže první tréninky to bude takový lehčí (je nutno podseknout, abys mohl navyšovat) |
Super, urcite zkusim, dekuju :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|