|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
člověk

|
Zaslal: pá leden 30, 2015 10:45 pm Předmět: |
|
|
To s tím kolenem je divné...
jinak podle toho co popisuješ, tak se měníš v ještě většího Hulka, než jsi byl doteď  začínám se bát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Radom

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: ne únor 01, 2015 11:23 am Předmět: |
|
|
 hele, moc koukáš na scifi, jsem menší, ba stejný jak ty  . Jinak od pondělí začínám pracovat ve fitku na tom baru, tak měním i fitko a ty váhy si musím ohmatat, budou třeba menší, ale stejně těžké, tak se nedivte, kdybych tu měl napsané menší váhy, není to tím, že bych zeslábl  . Zkoušel jsem tam přítahy na stroji a tuším, že tam bylo 75 kg, ale bylo to stejně těžké, jak těch 100 u nás, možná i těžší
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne únor 01, 2015 2:18 pm Předmět: |
|
|
tys pojedl vtipnou kaši? :D
jo tak jasné... váhy na strojích nelze brát nikdy vážně
Jinak v jakém městě jsi říkal, že to je ? bych někdy mohl dojet na trénink :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: ne únor 01, 2015 10:28 pm Předmět: |
|
|
Jsou tam klasické stroje jak na starsu a některé jsou trošku modifikované. Má to tři patra s přízemím, ale v horním je fitko, je to maličké, ale je tam vše co potřebuješ. Je to v Bohumíně - studio klára, není tam dřepovací klec  ale tak mě to může být teď fuk, ale je tam legpress  jak na starsu, ale nejde tam tolik naložit tuším, jak na starsu  . V prac. době můžu cvičit, ale jen většinou z rána nebo dopoledne, kdy tam je málo lidí, ale správně bych neměl, ale jebat, jsem tam celý den a nemám kdy pak zajít do fitka, když končím večer
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: po únor 02, 2015 8:04 pm Předmět: |
|
|
Takže dnes jsem měl první trénink v novém fitku a přijde mi, že kotouče jsou dost nadvážné a nebo tím pádem museli být ve 3 fitcentrech, kde jsem jezdil bench podvážené kotouče, protože si jinak nedovedu představit, že na stejné lavičce, s jinýma kotoučema zvedám 110 kg na bench a je to těžké, jak bych jel 140 a to myslím vážně, musel jsem ubrat na stovku, a't mám kam přidávat a 100kg tady bylo jak 115-120 u mě, na starsu nebo v top fitness, kde chodí člověk, hodně zvláštní (přitom minulý týden v mém fitku jsem si házel s benchem se 120 a pohodička). Změnu prostředí chápu, ale ne o tolik kg, navíc mám víc sachrů dnes.
Takže nemám chuť zapisovat teď už od freimena trénink, bo ty váhy budou nižší a člověk aby se v tom vyznal. Mám psát nebo až po FREIMENOVI, jak najedu na split? Samozřejmě bych tu dal srovnání inbody a pocity z toho tréninku, které jsou zatím super. U nás si jednou za dva týdny skočím do fitka na ten bench a uvidím, jak tam sílím, když tu pojedu 100 a u nás 130  .
Jinak arašídy už nejedu, nejsou finance, jedu 330 sacharidů cca a 30-50g tuků, až po výplatě začnu pořádně ty zdravé tuky a zkusím na tom ketogenní dietu. Teďka trošku zkvalitním, bo ta hranice sacharidů je taková mezi dietou a dost kvalitním objemem, takže moje dojmy. Trénuji ve fitku STUDIO KLÁRA - Bohumín, kde jsem i na baru
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po únor 02, 2015 8:10 pm Předmět: |
|
|
To, že si dáš dnes trošku víc sachrů přeci neznamená, že to bude mít vliv na trénink. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: po únor 02, 2015 8:29 pm Předmět: |
|
|
Měl jsem je i včera, o 240 víc, ale to je irelevantní. Jde o ty váhy, takový skok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po únor 02, 2015 8:29 pm Předmět: |
|
|
| Radom napsal: | Takže dnes jsem měl první trénink v novém fitku a přijde mi, že kotouče jsou dost nadvážné a nebo tím pádem museli být ve 3 fitcentrech, kde jsem jezdil bench podvážené kotouče, protože si jinak nedovedu představit, že na stejné lavičce, s jinýma kotoučema zvedám 110 kg na bench a je to těžké, jak bych jel 140 a to myslím vážně, musel jsem ubrat na stovku, a't mám kam přidávat a 100kg tady bylo jak 115-120 u mě, na starsu nebo v top fitness, kde chodí člověk, hodně zvláštní (přitom minulý týden v mém fitku jsem si házel s benchem se 120 a pohodička). Změnu prostředí chápu, ale ne o tolik kg, navíc mám víc sachrů dnes.
Takže nemám chuť zapisovat teď už od freimena trénink, bo ty váhy budou nižší a člověk aby se v tom vyznal. Mám psát nebo až po FREIMENOVI, jak najedu na split? Samozřejmě bych tu dal srovnání inbody a pocity z toho tréninku, které jsou zatím super. U nás si jednou za dva týdny skočím do fitka na ten bench a uvidím, jak tam sílím, když tu pojedu 100 a u nás 130 .
Jinak arašídy už nejedu, nejsou finance, jedu 330 sacharidů cca a 30-50g tuků, až po výplatě začnu pořádně ty zdravé tuky a zkusím na tom ketogenní dietu. Teďka trošku zkvalitním, bo ta hranice sacharidů je taková mezi dietou a dost kvalitním objemem, takže moje dojmy. Trénuji ve fitku STUDIO KLÁRA - Bohumín, kde jsem i na baru |
To samé se stalo mě.. dával jsem na bench 130 v sériích, dva měsíce pauza, nové fitko a málem mě zamáčkla 100 a po měsící a půl tréninku jen 125 v sériích Jiná gravitace nebo já nevím, nejlepší ale je, že koho jsem se ptal, tak říkal že ta váha tam fakt působí o hodně těžší
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po únor 02, 2015 8:35 pm Předmět: |
|
|
Zrovna u benchu je podle me uplne normal, ze to lita jak na sinusoide a staci mala pauza v treningu a je to v haji. U me to tak funguje dokonale.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
Zaslal: út únor 03, 2015 9:18 am Předmět: |
|
|
To mě též napadlo, že u nás můžou být podvážene, ale ve 3 fitcentrech? To by byla náhoda jak prase  . Lýtka cvičím každou šichtu, bo je čas a je nuda  konečně mám na ně čas a nějak začaly růst, to je asi tím, že jim trochu dávám  poprvé můžu říct, že neojebávám lýtka
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|