|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
buvolii

|
Zaslal: so leden 17, 2015 2:18 pm Předmět: |
|
|
Dne 17.1.2015
Shyby 7x3 klasické, 7x3 biceps
Shyby kladka 10x5x52,5kg
Veslo 3x5x55kg , 7x5x52,5kg
Bench 3x5x65kg , 7x5x62,5kg
Rozpažky v leže 2x15x8kg
Břicho: 2x15zkracovačky
Břicho: ve visu 1x12 natažené
Celkový čas: 75min
Dnes po delší odmlce opět trening. Pořádná rozcvička a ještě lepší začátek, 7x3 na střídačku shyby, v pauzách 12x dřepy s prázdnou osou.  Poté shyby kladka, opět další přihoz 1,25kg , uznávám poslední serie vypadali už všeljak , nejčastěji 4opakování a páty pokus o něj.  Veslo bylo perfaktní. Dojel jsem záda a byl jsem hotový , vubec se mi nechtělo jet celí trening a být tam zase skoro 2h.  Poroto jsem se rozhodl dát ještě bench, i tady jsem zlehka přihodil na první serie a pak to tak uplně nedokončil.  Trochu břicha na závěr do SS, protáhl jsem se a po 75minutách jsem odcházel. Chystám se tam za tři dny před odpolední a dám si tedy druhou pulku.  Perfketní trening, perfektní natlakování. A ten kardio začátek fakt šílený.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
buvolii

|
Zaslal: ne leden 18, 2015 4:42 pm Předmět: |
|
|
Dne 18.1.2015
Dnes po obedě bežecký trening. Vyrazil jsem tam dnes s kolegou s práce. Pár dnu mě trápí koleno a to tak, že na poslední šichtě 16.1. jsem si raději vzal ortézu. Ale dnes se to před běháním zdálo byt ok.  Oblékl jsem si tedy ortézy, omotal kotník a šlo se na věc. Udělal jsem dnes 9kol (9x900 =8,1km) Čas 44,14 to jest nějakých 4,55 na jedno kolo.  Pokud jde o běh, kolegu jsem po třech kolech nechal mírně za sebou. Jinak se mě neběželo nejlépe, ta vaječina 2h před během, nebyl nejlepší nápad.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út leden 20, 2015 11:25 pm Předmět: |
|
|
Dne 20.1.2015
Shyby 8x3 klasické, 8x3 biceps
Bench 8x5x65 2x5x62,5kg
Rozpažky v leže 2x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 9x5x17,5kg 1x6x15kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 2x12x7kg
Tric. Kladka 5x10x30kg
Biceps v sedě jednoručky 4x5x17,5kg 1x6x15kg
Břicho: 2x12zkracovačky
Břicho: ve visu 2x12 natažené
Celkový čas: 80min
Dnes mě čekala druhá pulka předchozího treningu a já se trochu obaval, že mi to nenavodí dobrý pocit , nebo že to bude přiliš krátké. Ukázalo se, že obavy byly uplně zbytečné.  Po rozcvičce jsem dal opět sřídačku shyby a dřepy s prázdnou osou. Dnes jsem jel prostě do umoru na shybech a byl jsem nadmiru spokojený s velkým počtem serii.  Poté jsem dal znovu bench a díky tomu, že jsem nebyl tolik unavený s kladky a vesla tak dnešní bench byl výborný.  Samotné ramena byly tím pádem také dobré. Na závěr pořádný biceps a triceps , na konci zase SS břicho. Celkový čas treningu byl nakonec také velice dlouhý a odcházel jsem opět krásně spokojený.
Naposledy upravil buvolii dne po únor 23, 2015 6:45 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: čt leden 22, 2015 4:01 pm Předmět: |
|
|
Dne 22.1.2015
Shyby 3x3 klasické, 3x3 biceps
Shyby kladka 10x5x52,5kg
Veslo 10x5x55kg
Bench 5x3x75kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Celkový čas: 60min
Po dvou odpoledních se mi dnes ráno nechtělo s postele . Opravdu jsme uvažoval, že na to dnes hodím bobek.  Ale hecnul jsem se a šel . Klasicklá rozcvička, potom opět střídačka na shybech, trochu kratší než obvykle, někdo se tam na to třásl . Utíkal jsem tedy na kladku a pak na veslo , perfektní odjetí.  Poté jsem šel na bench , chvilku jsem uvažoval co sním , težce jsem ho vydřel před 2dny . Rozhodl jsem se pro změnu, že si dám vetší vahu, jen 3 opakovaní a jen pár serii . Pak jsem dal na střídačku trošku břicha a odcházel jsem na šatnu. Na to že jsme byl ráno rozbitej , nevyspalej, jsem byl nadmíru spokojený, krátky přesto velice pekný trening.  Někdy méně je více. A touto hlubokou myšlenkou, bych ukončil dnešní vypravění , zazvonil zvonec pohádky byl konec.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne leden 25, 2015 5:00 pm Předmět: |
|
|
Dne 25.1.2015
Dnes po obedě bežecký trening. Dnes mi bylo jasně, že pujde o hodně težký běh , teplota -1stupen , o to by nešlo ale včera napadlo tak 20cm sněhu .  Sám jsem neveděl kde dneska pobežím, zda na kolečkách , nebo na okruhu, nechal jsem to na kolegovy, co si se mnou přišel zaběhat. (jiném než posledně)  Každopádně jsem chtěl dnes 8km abych měl i za tento měsíc 50km, jelikož je to podle všeho tento měsíc muj poslední běh, další neděle je už 1.2.  Běh byl příšerný klouzalo to , síli mi brala i lehká konverzace, když bežíte ve dvojko, obačas zlehka konverzujete.  První okruh jsme měli za: 5km=25,45 a v běhl jsem do druhého , již sám kolega to vzdal. (Ne že by byl na tom tam špatně fizicky, je mnohem rychlejší než já ale trápí ho kolení vazy a třísla , mu to stačilo ) V druhém se se již značně trápil, byl jsem přehřátý, to večné podkluzovaní mě nebavilo ale chtěl jsem dva a tak jsem musel trpět.  Druhý okruh jsem měl za : 5km=27 , dohromady tedy 10km=52,45 , je to příšerný čas ale byly težké podmínky.  A jak říkám v zimě beru vzdálenost, na čas nekoukám.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po leden 26, 2015 2:24 pm Předmět: |
|
|
Dne 26.1.2015
Shyby 10x3 klasické, 10x3 biceps
Shyby kladka 10x5x52,5kg
Veslo 3x5x57,5kg , 7x5x55kg
Bench 2x10x35kg
Břicho: 3x12zkracovačky
Celkový čas: 70min
Dnes jsem šel na trening pouze pro záda a byl jsem rozhodnutý je zrušit uplně.  Po rozcvičce, na střídačku shyby a dřepy s prázdnou osou. Něco neskutečného, 10serii jsem vydřel , uznavám na klasické mě to dneska od 6serie moc nešlo a poslední serky vypadali, že se snažím nohama ve vzduchu šplhat po neviditelném žebříku. Ale chtěl jsem se zrušit totálka.  Poté shyby kladka , jelikož jsem byl hotovej s klasickýh, tak ani na kladce to nebylo nic moc košér.  Veslo bylo velice dobré. Pak už jsem se jen protáhl na benchy , opravdu jen protáhl, protože druhá pulka mě čeká zítra. Na závěr dal do SS břicho a odcházel jsem na šatnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 26, 2015 4:37 pm Předmět: |
|
|
kdyz uz das 10x3 prejdi ke "4kovym" seriim _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: út leden 27, 2015 1:28 pm Předmět: |
|
|
Dne 27.1.2014
Bench 8x5x65 2x4x65kg
Rozpažky v leže 2x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 10x5x17,5kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 2x15x7kg
Tric. Kladka 5x10x31,25kg
Břicho: 2x12zkracovačky
Celkový čas: 70min
Dnes opět výborný trening. Sám sobě dokazuji, že mě už zahálka a pomalé cvičení ve fitku nebaví. S tím jsem zdá se skončil , dnes jsem se o tom přesvedčil.  Obvyklá zahřívačka (rotace s osou, 10x dřep s osou , 2x shyb, 12zkracovaček ), to vše 3x. Poté jsem šel na bench , nemělo smysl dneska shybovat, po včerejšku jsem rozlamaný ale v rozcvičce jsem si malé protažení neodpustil.  Pořád jsem si říkal, že jenom bench bude málo a proto to dopadlo takto: Mezi seriema benche, dřepy s osou. (5x10, poté 5x6) Vše jsme udržel v EMOM ale po peti seriích benche, už jsem nestíhal moc dřepovat. Nechat uplně jsem toho nechtěl, proto zbylích 5serii bylo o 6opakování.  Na ramena dnes poprvé všech 10x5x17,5kg to mi udělalo obří radost . V závěru do SS biceps a triceps , na závěr do SS 2x břicho a měl jsem hotovo.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so leden 31, 2015 11:58 am Předmět: |
|
|
Dne 30.1.2015
Shyby 3x4 klasické, 3x4 biceps , pak 5x3 klasické, 5x3 biceps
Shyby kladka 10x5x52,5kg
Veslo 5x5x57,5kg , 5x5x55kg
Bench 8x5x65kg, 2x4x65kg
Rozpažky v leže 2x15x8kg
Břicho: 2x15 zkracovačky
Břicho: ve visu 1x15 natažené
Celkový čas: 80min
Po včerejší odpolední jsem se vzbudil ráno rozlamaný, unavený . Vubec se mi nechtělo, převaloval jsem se v posteli s tím, že nejdu.  Samozřejmě že jsem šel ale s takovým tím pocitem, že musím a že odjedu co odjedu.  Přešel jsem na shyby o 4opakování a odjel takto 3serie. Ta první byla velice pekná, druhá nic moc a třetí už témeř neuplná a tak jsem si říkal, dáš ještě nějakou o 3opakování a necháš toho. Uplně jsem měl chut dát 2serky a vykašlat se na to . Nebavilo mě to, byl jsme unavený. Ale zabrali mi kladku na shybech a tak mě to nakonec donutilo odjet ještě 5serii. Kladka na shybech perfektní , veslo ještě lepší. Bench jako vždy, na závěr 2x břicho a měl jsem to zasebou.  Ale na to, že jsme nechtěl jít a na začátku to vypadalo,že to budu šidit jsem odjel uplně bravurní trening a jsem nadmíru spokojený.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne únor 01, 2015 12:27 pm Předmět: |
|
|
Dne 1.2.2015
Další měsíc z měsícem se sešel. Takže je čas podívat se, jak je drobek na tom.
Jak už jsem říkal, váha mě vubec nezajímá. Ani nevím proč to zde pořád píšu.
Ale je dobré říct si aspon jednou mesíčně, jak na tom váhově jsme , ikdyž moje váha budu nejspíš celoročně stejná. Navíc od zavedení shrnutí co jsem ten mesíc dělal, mi to příde jako dobrý příspěvek. Moje váha k dnešnímu dni je , světe div se  81kg což je naprosto stejná vaha jako minulí měsíc.
Co říci k tomuto sportovnímu měsíci. Kolo samozřejmě žádné. Plavaní ani to tento měsíc nemám. Nedostal jsem se tam, ani se mi do toho díky kolenum moc nechce.  Pokud jde o fitnes je to taková moje klasika 9x za měsíc. Není to mnoho ani uplně málo. Co se týče běhu, krom prvního týdne, kdy jsem byl 2x za týden jsem se tam potom už dostával vždy jednou týdně v neděli. Takže oproti prosinci, kdy jsem byl 8x, jsem byl tento měsíc pouze 5x s toho 4x v neděli.  I přesto mám ale naběháno o chloupek více než v prosinci. Zatímco v prosinci šlo u pruměrný běh cca 6km na trening. Tento mesíc mám vlastně cca 10km na trening. Takže leden určitě uchazející , pořád se snažím udržet v nějaké kondici, ikdyž je to stále horší a horší už tři dny mě bolí kolena.
Fitness: 9x , Běh: 5x ( 52km) , Plavání: 0x , Kolo: 0x
Věk: 29let
Výška:187cm
Váha: 81kg
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: ne únor 01, 2015 4:07 pm Předmět: |
|
|
Dne 1.2.2015
Dnes po obedě bežecký trening. Jak už jsem se zmínil ráno, trápí mě pár dnu kolena ale to není duvod podporovat zahálku.  Jestli se ptáte zda si zahrávám, tak odpověd je ano.  Dnes jsem zustal pouze na kolečkách a udělal jsem jich 11. Byla obrovská chut ze sebe dostat špatnou náladu, vztek.  Od prvního kola jsme vyběhl velice volně , chtěl jsem velkou vzdálenost a povrch byl udusaný, hladký sníh. Težký téren, jinak podmínky pěkné, zubaté sluníčko a teplota +4stupně.  První kolo jsem měl za 5min a takovou frekvenci jsem si držel zhruba celí běh. Od 9kola jsem začínal trošku šlapat na plyn. A výsledek : Udělal jsem dnes 11kol (11x900 =9,9km) Čas 54,36 to jest nějakých 4,58 na jedno kolo.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po únor 02, 2015 1:05 pm Předmět: |
|
|
Dne 2.2.2015
Shyby 3x4 klasické, 3x4 biceps
Bench 4x5x65 4x4x65kg
Rozpažky v leže 1x15x7kg
Tlaky v sedě (ramena) 2x5x20kg 8x5x17,5kg
Tric. Kladka 5x10x32,5kg
Břicho: ve visu 1x15 natažené
Dnes mizerný trening. 3dny mě bolí kolena , 2dny záda a ráno jsem se probudil značně unavený.  Přesto mám volný den a tak jsem do fitka vyrazil. Dnes jsem chtěl dát bench a ruky. Po rozcvičce jsem dal pár 3 serky shybu , až na tu první to bylo k pláči. Na bench jsem neměl žádnou sílu ani chut , ramena a ruky ušli na záver trochu břicho a po 60minutách jsem odcházel.
Naposledy upravil buvolii dne po únor 23, 2015 6:46 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: po únor 09, 2015 2:23 pm Předmět: |
|
|
Dne 9.2.2015
Shyby 2x4 klasické, 2x4 biceps...... pak..... 1x3 klasické , 1x3 biceps
Shyby kladka 5x5x53,75kg......pak......5x5x52,5kg
Veslo 7x5x57,5kg .....pak..... 3x5x55kg
Bench 3x5x70kg , 2x5x65kg......pak.....5x3x65kg
Rozpažky v leže 2x15x8kg
Břicho: 3x15zkracovačky
Dnes po týdení pauze , zpusobené nachlazením , opět trening. Nečekal jsem žádné velké výkony, šlo mi o to se protáhnout a zkusit trochu navázat, kde jsem skončil. Po obvykle rozcvičce, opět shyby na střídačku s dřepy s osou. Opět celí trening EMOM. Shyby nic moc seriii málo , díky tomu, že tam někdo cvičil. Kladka a veslo bylo velice dobré , dá se říct, že jsem pokračoval kde jsem minule skončil. Uznávám bench byl velice nepovedený, chut obrovská, proto jsem dal i vetší váhu ale s každou serkou jsem rychle ztrácel sílu. Na závěr do SS břicho, nějaké lehké vypony v sedě, rotace. Jenom takové pořádné protažení a měl jsem hotovo.
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: čt únor 12, 2015 10:25 am Předmět: |
|
|
Dne 11.2.2015
Shyby 1x5 klasické, 1x5 biceps
Bench 5x3x75
Rozpažky v leže 1x12x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 3x5x20kg 7x5x17,5kg
Tric. Kladka 5x10x32,5kg
Biceps v sedě jednoručky 5x5x17,5kg
Dnes trening před odpolední směnou. Času bylo málo ale bylo potřeba jít. Trochu dohnat ten minulí týden, kdy jsem byl nachlazený. Po rozcvičce jedna serka na oba dva druhy sybu , opět prostřídaná dřepy s osou. Poté opět bench, byl i minule, takže jsem šel sice na vetší váhu ale menší počty i serie. Bylo velice přijemné mít v ruce zase jednou něco težšího.  Bench proložený dřepy s osou, sice jen po 6 opakování ale chtěl jsem byl neustále v pohybu. Tlaky na ramena, opět jedna serka s 20kg navíc. Potom jsem dal do SS biceps a triceps . Na závěr na střídačku břicho. 60minut a bylo hotovo moc pekný trening a odcházel jsem na šatnu a do práce.
Naposledy upravil buvolii dne po únor 23, 2015 6:45 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
buvolii

|
Zaslal: so únor 14, 2015 1:54 pm Předmět: |
|
|
Dne 14.2.2015
Dl 5x6x50kg
Shyby kladka 5x7x53,75kg......pak......3x5x52,5kg
Veslo 10x5x57,5kg
Bench 4x5x70kg , 1x5x65kg
Rozpažky v leže 2x15x8kg
Břicho: 4x15zkracovačky
Dnes inprovizace treningu.  Bylo plné fitko a ke shybum jsem se nedostal. Ale jak říkám já, už tam chodím se zahřát , protáhnout a je mi jedno, co tam jedu.  Takže jsem dal rozcviču jako obvykle a pak si nachystal lehčí dl , aby to moje kolena ustála. Celí trening EMOM. V pauzách mezi dl jsem jednou dřepoval , jednou dělal 2shyby. Prostě prvních 20minut jsem se nezastavil. (12min rozcvička, poté dl s nečím) Poté přišli shyby kladka, řekl bych dnes vážně pěkné, nebyl jsem tak vyštavený se shybu, to je pravda . Ještě lepší bylo veslo. U benchce jsem se rozhodl to trochu pozmenit a dát ho do obou treningu. Dnes 5x5 a příště ( za 2dny 5x3) Nemělo smysl se dnes na němm zrušit a zkoušet to za dva dny znovu.  Na závěr pořádně břicho, všemožné protažení a odcházel jsem spokojený na šatnu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|