|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Cmeni

|
Zaslal: čt únor 05, 2015 1:29 pm Předmět: |
|
|
tak přesně tohle mam taky a i když se rozcvičuju jenom s osou, tak dát třeba 10 opak je pro mě mordor
používat v pracovních seriích 5 a více opakování můžou jenom lidi užívající nedovolené látky a ještě si při tom určitě ničej játra a ledviny _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt únor 05, 2015 2:55 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Frozz. napsal: | | Ty tahy z deficitu - stojíš na kotouči nebo? O kolik doporučuješ snížit váhu oproti klasickým tahům? A z jakého důvodu je vůbec zařazuješ? |
lebo mám slabý spodok, dotiahnem asi hocičo od kolien, úchop mám silný, ale rozjazd činky pri mrťáku bieda + ma nútia riadne zapojiť nohy a správne sa setupnúť, a stojím na takom dreve vyvýšenom, čo máme vo fitku pod strojom na lýtka, aby sa dali robiť výpony, je to vyššie ako kotúč, možno tak dvacka + desina |
mam to presne rovnako, od kolien dotiahnem hocico, ale rozjazd skusim zaradit tie MT z deficitu, trhovym uchopom uz robim _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt únor 05, 2015 3:25 pm Předmět: |
|
|
uz ked sme pri tych deficitoch..myslite ze hormonalna odozva a celkova "ucinnost" mrtvoly by sa zhorsila keby jeden tahal par centi nad beznou vyskou? Nieco na sposob dotahov ale nie az taka vyska. Rozmyslal som ze tu pre krize kriticku fazu by sa dalo prekonat nejakymi rohozami pod kotucmi + pruzna tyc. Draper na videach takto taha a dost sa mi to paci. Co chcem povedat je ze neviem do akej miery ma vobec zmysel ta uplne prva faza. Snad sa rozumieme _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt únor 05, 2015 3:53 pm Předmět: |
|
|
Jak je problém s odlepením, tak to bude zrejme tým, že nemáte dostatok explozívnej sily alebo slabé kvadricepsy (alebo kombinácia  ). Ja mám večne problém odlepiť a riešim to tak, že si činku vždy pomaly kotúľam k sebe a v správnom momente zatiahnem plnou silou. Pridáva to dosť keď si na to človek zvykne, otázkou je čo to v dlhobodom horizonte spraví s chrbtom. Pre človeka ktorému nejde o výkon to asi neni to pravé.
S hormonálnou odozvou by som sa zas tak veľmi nezapodieval, prioritne by som riešil ten sticking point.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: čt únor 05, 2015 6:09 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | uz ked sme pri tych deficitoch..myslite ze hormonalna odozva a celkova "ucinnost" mrtvoly by sa zhorsila keby jeden tahal par centi nad beznou vyskou? |
cim vic si to podlozis, tim vic odizolujes zada, stimul bude vetsi, ptze budes tahat vetsi vahu, ale na ukor hamu/hyzdi
pridavam se do klubu - five reps? that's f*cking cardio _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt únor 05, 2015 7:57 pm Předmět: |
|
|
tusim som to dost zle odkomunikoval
Proste dotahy su pre kazdeho lahsie a moze si tam nalozit vacsiu vahu.. povedze o 20kg. Moja myslienka bola ci celkovy efekt nieje este lepsi vdaka tej pridanej vahe ako sa s tym mordovat "poctivo" az uplne z dola. Urcite je to ovela jednoduhsie na techniku pretoze sa k tomu nemusis nijak specialne skladat a ten pohyb je prirodzenejsi co je dalsi benefit...no nic nemal som sa radsej ozyvat hehe _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt únor 05, 2015 8:09 pm Předmět: |
|
|
hoši, pokojne, debatujte, mne to nikdy v logu nevadilo, rád si prečítam postrehy-názory-tipy, ale len tak na okrej, dnes neviem chodiť, miesto nôh mám dve železné tyče, nechem vedieť, čo bude zajtra, a kúpil som si animal pak a flex, lebo sa mi páčia tie pixle a sáčičky, no _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 9:19 am Předmět: |
|
|
dostal si aj nieco zadarmo?  ja k flexu minule trhacky a teraz liekovku
a nech nie som uplne off topic - zaujimave info o tom ako tahal Dorian
Just watched a seminar from Dorian Yates and one thing I found interesting
(out of many) was his approach to deadlifts. (To make it clear of his approach,
he wants to get the most out of the exercise purely to target and grow the
muscles intended, ie the back).
His deadlift reps don't go to the floor, but to mid-shin, then back up, repeat.
Can be started from rack or floor.
His reasoning being, initial lift off floor is primarily glutes and quads, lower back kicks in as get more upright.
Glutes and quads are for another day (legs).
Lift up, then lower to mid-shin, then back up, repeat etc..
Plus he states you can handle more weight with this method. _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 2:59 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | a kúpil som si animal pak a flex, lebo sa mi páčia tie pixle a sáčičky, no |
taky jdu do toho... do toho Flexu, poprvé jsem si koupil obojí zároveň a to bylo dohromady tabletek, že jsem nemusel snídat :D
co se týče počtu opáček... tak beru všechno, trojky, pětky, osmičky... i dvanáctky :) záleží na cviku a na stylu, jakým chci ten sval rozbít.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so únor 07, 2015 8:59 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
benč + zhyb nadhmat naširoko + kliky na bradlách
os x 10 + ja x 6 + ja x 6
60 x 6 + ja x 6 + ja x 6
60 x 6 + ja x 6 + ja x 6
80 x 6 + ja x 6 + ja x 6
105 x 5 + ja x 6 + ja x 6
105 x 5 + ja x 6 + ja x 6, posledné opáčko na benči zával, takže s dopomocou heh
brutálny zaberák, pumpa vrška jak fras, vyhlasujem Turakams challange 2 (1. bola 10 x 10 x 100 na benči a nie veľa z vás obstálo hehe), táto pozostáva z 10 kôl v zmysle 100+kg na benči x 5 + 5+ striktných zhybov + 5+ klikov na bradlách, váhy si upravte prípadne podľa individuálnej výkonnosti, kto skúsi?
facepulls
4 série x 10 reps v každej
tricepsové stlačovanie kladky s lanom
3 série x 10 reps v každej
tricepsové extenzie spoza hlavy s hornou kladkou jednoruč
3 série x 10 - 20 reps v každej každou
posledná séria raz zhodená
pullovrik s 5kou
1 séria x 21 reps
P. S.: svalovka na nohách ešte drží, stále neviem chodiť:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne únor 08, 2015 8:22 pm Předmět: |
|
|
Zdar
celý vršok stuhnutý, teda aspoň plážové cvičenie.
rozpažky s jednoručkami v stoji
1,25ky x 20
2,5ky x 15
5ky x 15
7,5ky x 10 + 5ky x 10 + 2,5ky x 10
predunavil som
military press
os x 5
40 x 3
40 x 3
60 x 3
60 x 3
70 x 3
70 x 3
80 x 1
80 x 1
krčenie ramien s kotúčmi 20kg
3 série x 12 reps v každej
bicepsové zdvihy s jednoručkami
2,5ky x 20+
7,5ky x 10
12,5ky x 10
12,5ky x 10
15ky x 10
15ky x 10
dlho som bicáky necvičil, dalo zabrať
skotovka
obojruč:
4 série x 10 - xy reps
posledná séria dvakrát zhodená do zlyhania
brucho
5 sérií _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: ne únor 08, 2015 8:53 pm Předmět: |
|
|
těch 105 kg na bench je aktuálně kolik % z tvého max? _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|