Zaslal: pá únor 13, 2015 8:23 am Předmět: System predunavy
Caute. Chcem dat na chvilu mojim ubolenym platnickam mensi oddych. A teda uvazujem pri treningu noh vyuzivat system predunavy/predvycerpania (neradit drep hned na zaciatok treningu). Nikdy som to ale nepraktikoval, preto si racej chcem nechat poradit od niekoho kto s tym ma skusenosti.
Teda. Je lepsie pred drepom dat len nejake doplnkove izolovane cviky (predkopovanie a zakopavanie) a po drepoch este nieco dat, alebo drepy zaradit az na uplny zaver trening? Pripadne ako ste to riesili vy, ak ste to isli?
Dakujem a pekny den. :)
Tenhle systém jsem odjel s Vlastou Kalašem a byl to fakt mazec. Pak jsem to tak ještě chvilku jezdil :)
V podstatě šlo o to, že jsem šel na předkop,zákop,rumunskej mt na protažení hamů a pak dřepy - po dřepech ještě 2x25 legpress. V logu mám rozepsané jak jsem to jel na 2. stránce zhruba v prostředku.
Presne ako mas vyssie rozpisane. Minuly trening som zmenil poradie cvikov prave na zaklade logu "cloveka".
Zakopavanie, rumunsky DL s jc, predkop asi 3 serie, legpress a az tak drep, zakoncil som to vypadmi. Asi pri tom nejaku dobu zostanem.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru