Šokování těla

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Šokování těla  Úvodní stránka -> Trénink -> Šokování těla
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
joukie

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 11:33 am    Předmět: Šokování těla Odpovědět s citátem

Čau, chtěl bych se zeptat ohledně tréninku.., Snažím se jet každý trénink na jednotlivé partie pokaždé jinak.. Jiné cviky, či superserie nebo supersety.. A otázka zní.. Je to dobře jet každý trénink jinak, nebo bych si měl sestavit pevný trénink a cvičit podlě něj ten měsíc?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CIZO

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud jsi začátečník (dle otázky soudím, že ano), pak zcela jednoznačně možnost B - pevně daný plán.

Derek Poundstone
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasim s tim, co napsal CIZO. Tyhlety shocking metody jako napriklad ruzne intenzifikacni metody jsou sice fajn, ale pokud jsi zacatecnik nebo mirne pokrocily, tak si je urcite nech az na pozdeji.
cipinek

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nepodbízej se CIZOVI drapere...
CIZO

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper to nepotřebuje, ale ty bys měl cipinku začít, protože s ohledem na několik stížností a moje hodnocení tvých příspěvků v dlouhodobém horizontu to máš jakožto účastník diskuse už hodně nahnuté a nemuselo by to pro tebe skončit dobře.

Derek Poundstone
cipinek

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ale tak jasně, některé moje výroky byly za hranou, udělal jsem to nedbalosti a lehkomyslnosti... , já si myslím, že beze mě by tady nebyla taková sranda, teda snad se mi podařilo někoho rozesmát, i kdyby to byl jenom jeden člověk, tak jsem udělal "dobrý skutek"..., kdo si na mě prosím tě stěžoval? to má někdo opravdu zapotřebí si stěžovat na nějakého "vcelku" anonymního účastníka internetových diskuzních fór? , ukažme si na ně prstem...
AHOLA

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Draper to nepotřebuje, ale ty bys měl cipinku začít, protože s ohledem na několik stížností a moje hodnocení tvých příspěvků v dlouhodobém horizontu to máš jakožto účastník diskuse už hodně nahnuté a nemuselo by to pro tebe skončit dobře.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jeste by mela byt otazka,co je cilem treningu
pokud je to jenom vseobecna kondice,tak by kazdy jiny trenig bez planu podle pociitu spatny byt nemusel
(pokud je cilem sila , objem, nebo treba redukce vahy tak to chapu)
cipinek

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 1:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
CIZOPASNIK napsal:

takže tu máme zřejmě prvního stěžovatele, ale zrovna AHOLA?
PMKB5

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Šokování těla" bude mít za výsledek... šokování těla. Budeš věčně namožený, a nezlepšíš se v ničem. Doporučuji

- držet si ty samé cviky, ale v v různé cykly cvičit jejich různé varianty

- držet se programu (pokud je dobrý, určitě bude operovat i s deloadem, různými schématy alá opakování/série)

- no a po nějakém čase případně obmněnit.

U nas je hlavní obměna např. to, že přejdeš při Military Pressu z 24 kg na 28 kg kettlebell, anebo na začátek nového cyklu přihodíš po deloadu 5 kg na mrtvý tah, a ze Sumo přejdeš třeba na konvenční.

Avšak platí, jak psal výše Peter. Výše uvedené platí spíše pro silový a kondiční trénink, ne nutně bodybuilding, tam rád přenechám slovo jiným.
AHOLA

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek: musis patrat dalej, ja som tento mesiac este nikoho nenatrel ale ta cizova reakcia mi prisla vtipna :) pardon za OT:)
cipinek

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jde zřejmě o ty neukázněné pejskaře, zejména o ty s "bojovými" psy, kteří se pohybují na volno pod nějakým "pseudoovládáním" hlasovými povely, nejlepší by bylo všechny plochy zelené plochy, na kterých vykonávají psi svoji potřebu zaminovat protipěchotními minami třeba typu Claymore...
Ikee

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
jde zřejmě o ty neukázněné pejskaře, zejména o ty s "bojovými" psy, kteří se pohybují na volno pod nějakým "pseudoovládáním" hlasovými povely, nejlepší by bylo všechny plochy zelené plochy, na kterých vykonávají psi svoji potřebu zaminovat protipěchotními minami třeba typu Claymore...

A nebo nejsi jednoduše až tak vtipný a prostě si jen tak reješ do druhých lidí pro zábavu svou..
cipinek

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to není pro moji zábavu, já nejsem sobecký, já to dělám pro lidi...
joukie

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mým cílem je objem. Mám pevně stanovené, kdy cvičím jednotlivé partie, ale plán ne. Např. Prsa--> Jeden trénink = Bench, Naklonene tlaky, Protismerne klady
Druhy trénink= Tlaky, sikmy bench, peck-deck/rozpazky
Takze mám zcela jistě cvičit měsíc bench a pak přejít na tlaky..?
Samozřejmě to platí i u všech partii, prsa jsem dal jen jako příklad.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Šokování těla Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: