|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
joukie
|
Zaslal: st únor 18, 2015 11:33 am Předmět: Šokování těla |
|
|
Čau, chtěl bych se zeptat ohledně tréninku.., Snažím se jet každý trénink na jednotlivé partie pokaždé jinak.. Jiné cviky, či superserie nebo supersety.. A otázka zní.. Je to dobře jet každý trénink jinak, nebo bych si měl sestavit pevný trénink a cvičit podlě něj ten měsíc?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: st únor 18, 2015 11:37 am Předmět: |
|
|
Pokud jsi začátečník (dle otázky soudím, že ano), pak zcela jednoznačně možnost B - pevně daný plán. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st únor 18, 2015 11:46 am Předmět: |
|
|
Souhlasim s tim, co napsal CIZO. Tyhlety shocking metody jako napriklad ruzne intenzifikacni metody jsou sice fajn, ale pokud jsi zacatecnik nebo mirne pokrocily, tak si je urcite nech az na pozdeji. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st únor 18, 2015 12:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st únor 18, 2015 12:31 pm Předmět: |
|
|
Draper to nepotřebuje, ale ty bys měl cipinku začít, protože s ohledem na několik stížností a moje hodnocení tvých příspěvků v dlouhodobém horizontu to máš jakožto účastník diskuse už hodně nahnuté a nemuselo by to pro tebe skončit dobře. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st únor 18, 2015 12:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st únor 18, 2015 1:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st únor 18, 2015 1:05 pm Předmět: |
|
|
jeste by mela byt otazka,co je cilem treningu
pokud je to jenom vseobecna kondice,tak by kazdy jiny trenig bez planu podle pociitu spatny byt nemusel
(pokud je cilem sila , objem, nebo treba redukce vahy tak to chapu) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st únor 18, 2015 1:18 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | Draper to nepotřebuje, ale ty bys měl cipinku začít, protože s ohledem na několik stížností a moje hodnocení tvých příspěvků v dlouhodobém horizontu to máš jakožto účastník diskuse už hodně nahnuté a nemuselo by to pro tebe skončit dobře. | |
takže tu máme zřejmě prvního stěžovatele, ale zrovna AHOLA?
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: st únor 18, 2015 1:23 pm Předmět: |
|
|
"Šokování těla" bude mít za výsledek... šokování těla. Budeš věčně namožený, a nezlepšíš se v ničem. Doporučuji
- držet si ty samé cviky, ale v v různé cykly cvičit jejich různé varianty
- držet se programu (pokud je dobrý, určitě bude operovat i s deloadem, různými schématy alá opakování/série)
- no a po nějakém čase případně obmněnit.
U nas je hlavní obměna např. to, že přejdeš při Military Pressu z 24 kg na 28 kg kettlebell, anebo na začátek nového cyklu přihodíš po deloadu 5 kg na mrtvý tah, a ze Sumo přejdeš třeba na konvenční.
Avšak platí, jak psal výše Peter. Výše uvedené platí spíše pro silový a kondiční trénink, ne nutně bodybuilding, tam rád přenechám slovo jiným. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st únor 18, 2015 1:35 pm Předmět: |
|
|
cipinek: musis patrat dalej, ja som tento mesiac este nikoho nenatrel  ale ta cizova reakcia mi prisla vtipna :) pardon za OT:) _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st únor 18, 2015 1:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st únor 18, 2015 2:03 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | jde zřejmě o ty neukázněné pejskaře, zejména o ty s "bojovými" psy, kteří se pohybují na volno pod nějakým "pseudoovládáním" hlasovými povely, nejlepší by bylo všechny plochy zelené plochy, na kterých vykonávají psi svoji potřebu zaminovat protipěchotními minami třeba typu Claymore... |
A nebo nejsi jednoduše až tak vtipný a prostě si jen tak reješ do druhých lidí pro zábavu svou..
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st únor 18, 2015 2:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
joukie
|
Zaslal: st únor 18, 2015 3:25 pm Předmět: |
|
|
Mým cílem je objem. Mám pevně stanovené, kdy cvičím jednotlivé partie, ale plán ne. Např. Prsa--> Jeden trénink = Bench, Naklonene tlaky, Protismerne klady
Druhy trénink= Tlaky, sikmy bench, peck-deck/rozpazky
Takze mám zcela jistě cvičit měsíc bench a pak přejít na tlaky..?
Samozřejmě to platí i u všech partii, prsa jsem dal jen jako příklad.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|