Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 568, 569, 570 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gohan

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Navazuje další otázka: Jak se toho zbavím?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
drlift_

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Jen tak dotaz který lehce souvisí s tématem:

Je možné, že když za mnou stojí spotter, tak mi připadá váha (například na benchi) o něco lehčí? Dokážu si vybavit minimálně 3 případy kdy jsem spottera měl a zdálo se mi to lehčí než když jsem to jel sám a ne vždy to byla první série.

to je normalni. Nemusis resit, ze to nezvednes a jdes do toho naplno.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je pro mě právě na hovno, cvičím bez sparinga a ten blok mě prostě limituje.
Judson

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

Mam to stejne, nastesti mam doma na stojanu dalsi zarazky o kus niz, a pokud me cinka neskonci vylozene na hrudi bez odlepeni, kdyz to zvednu treba kus od locku, tak to tam muzu dat (odhodit). ale je to dost neprijemne, kdyz je to par cm primo nad oblicejem na mnou dodatecne privarovanych zarazkach.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

Tak jezdi jenom s takovýma váhama, u kterých jsi si jistý, že je zvládneš. Ono pokud člověk není lifter, nemá smysl zkoušet nějaký šílený maxka.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja prave jsem chodil do posilovny a tam byl bench se zarazkama s nastavitelnou vyskou, takze tam pro me nejaky blok naprosto neexistoval. Ted jedu na benchi bez zarazek a celkem mi vadi ze se takhle blbe limituju.

Maerlyn0 napsal:
Gohan napsal:

Tak jezdi jenom s takovýma váhama, u kterých jsi si jistý, že je zvládneš. Ono pokud člověk není lifter, nemá smysl zkoušet nějaký šílený maxka.

Samozrejme ze jezdim s vahama o kteryh vim ze to dam, ale na druhou stranu mi jde o zlepseni sily na bench a proc bych se mel limitovat 130x5 bez sparinga kdyz muzu dat 135x5 se sparingem. O to mi jde.
Magumi

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:

U těžkého benče bys měl mít sparinga vždycky. U ostatních cviků to můžeš zahodit, ale benč je v tomhle zrádný. Zbavit se toho dá jako každého psychického bloku, ale v tomhle případě je lepší poslouchat rozum. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
mmks

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já to mám naopak. Ne že bych když je možnost nebyl rád za někoho za sebou když jistí, ale dlouho už chodím sám a zjistil jsem, že když prostě musím, tak to dám, ale když vím, že je někdo za mnou, tak to asi podvědomě zabalím.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Gohan napsal:

U těžkého benče bys měl mít sparinga vždycky. U ostatních cviků to můžeš zahodit, ale benč je v tomhle zrádný. Zbavit se toho dá jako každého psychického bloku, ale v tomhle případě je lepší poslouchat rozum. :)

Imo bench s vahou, o tkere vim ze dam 5 opacek s rezervou neni tezky bench na ktery bych potreboval sparinga. Samozrejme ze pokud je tech pet opacek na krev, tak bez sparinga ani ranu.

Jak se zbavim toho bloku?
Magumi

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Magumi napsal:
Gohan napsal:

Imo bench s vahou, o tkere vim ze dam 5 opacek s rezervou neni tezky bench na ktery bych potreboval sparinga. Samozrejme ze pokud je tech pet opacek na krev, tak bez sparinga ani ranu.

Pokud se neumíš vyhecovat a překonat to silou vůle, zkus si někdy, jaké to je, kdybys tu činku nezvedl a zůstala ti na hrudníku, a pak si jí odrolovat dolů. Pak se toho nebudeš tolik bát, protože budeš vědět, co čekat a jak se zachovat. Ale stejně bych to u benče nedoporučoval.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Gohan

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Gohan napsal:
Magumi napsal:
Gohan napsal:

Pokud se neumíš vyhecovat a překonat to silou vůle, zkus si někdy, jaké to je, kdybys tu činku nezvedl a zůstala ti na hrudníku, a pak si jí odrolovat dolů. Pak se toho nebudeš tolik bát, protože budeš vědět, co čekat a jak se zachovat. Ale stejně bych to u benče nedoporučoval.

Už jsem párkrát roloval respektive neroloval, protože jsem měl to štěstí že když jsem si to položil na hrudník tak vždycky někdo přiběhl a pomohl mi. Dneska zkusím sílu vůle a uvidím
arkan

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Benč se zvedá sice "hlavou", ale maximálky bez sparinga jsou na hovno , už jenom to že si musíš sám podat činku, tě zbytečně obere o energii a ještě musíš nechat nějakou sílu na vrácení do stojanů.
Hlava se musí soustředit jenom na výkon a to ze 100%, každá myšlenka na ,zvednu -nezvednu, nebo na něco mimo kromě soustředění na sebe tě sráží automaticky dolů.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ale nejedu maximálky jedu normálně série. Maxko bez sparringa zkouší jenom blázen.
arkan

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Já ale nejedu maximálky jedu normálně série. Maxko bez sparringa zkouší jenom blázen.

To je jasný,ale píšeš 6x130-6x135kg i to je nějaká maximální váha pro danou sérii, pro těch 6 x 135kg už ti to bude šrotovat v hlavě tady platí co jsem napsal nahoře,včetně vysílení při podání ze stojanu.
Gohan

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2015 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jasně, ale ted jedu jen 130, na coz sem mel v pohode 2-3 opacka rezervu kdyz jsem za sebou nekoho mel.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 568, 569, 570 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: