|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
arkan

|
Zaslal: pá únor 20, 2015 4:21 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | No jasně, ale ted jedu jen 130, na coz sem mel v pohode 2-3 opacka rezervu kdyz jsem za sebou nekoho mel. |
No o tom mluvím, není jistota jestli dáě 4,5, nebo jeětš jedno?
Co když to nedotlačím. _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: pá únor 20, 2015 4:30 pm Předmět: |
|
|
Ne, jistota ze dam 5 je a jedu 5x5. Ne 6. Tech pet proste dotlacim i kdybych nechtel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: pá únor 20, 2015 5:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá únor 20, 2015 7:45 pm Předmět: |
|
|
No tak dneska se mi to potvrdilo. 4x5x130, těch 5 opáček relativně na krev, na poslední sérku jsem vzal spottera a 7x130. Sere mě to.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá únor 20, 2015 7:57 pm Předmět: |
|
|
Mívám to podobně a za hlavní důvody považuju větší vyhecovanost/namotivovanost, případně mám strach, aby na činku nesáhl, tak zaberu ještě víc než normálně.
Na druhou stranu si myslím, že na zlepšování si člověk vystačí sám v "komfortním pásmu" a takhle si vyjet, stačí jen na konci cyklu u už retivně těžkých vah. Není potřeba tak trénovat neustále. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Jens
|
Zaslal: pá únor 20, 2015 8:36 pm Předmět: |
|
|
Taky doporučuji si nacvičit rolování činky není to nic hrozného. Potom ten strach opravdu nebude velký. Čas od času si to bohužel zkusím:D a strach z benche nemám. Ale činku nespouštím na místo nad krkem, to bych asi bál. Mnohem horší pocit mám z dřepů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: pá únor 20, 2015 9:55 pm Předmět: |
|
|
Proto je potřeba cvičit benč na lavici co má "záchrany" a dřepy v kleci :) Já jsem si přehodila 125kg přes hlavu do klece a pohoda, jen jsem měla řetízek a ten mi jel i s činkou po krku nahoru, to bylo žůžo :D ale sparing dělá hodně - jen nesmí ale pomáhat, když není třeba! :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá únor 20, 2015 10:12 pm Předmět: |
|
|
Jasne no, zarážky jsou ideal, bohuzel nemam takovy bench k dispozici.
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st únor 25, 2015 8:19 pm Předmět: |
|
|
Tak zase drobnější posun vpřed :)
3x80kg klokov shoulder press
3x135kg front squat
letos bych chtěl dřepnout na front squat 150+ a na shoulder press 90? no uvidime :)
bw: 88kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st únor 25, 2015 8:48 pm Předmět: |
|
|
80kg Klokov je bomba podľa mňa _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st únor 25, 2015 8:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st únor 25, 2015 8:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: st únor 25, 2015 9:01 pm Předmět: |
|
|
Při té nízké BW je těch 3x80kg na klokova úplně top výkon  výbornéééé
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st únor 25, 2015 9:04 pm Předmět: |
|
|
díkec... myslím, že je stále kam progressovat, tak uvidíme za pár měsíců :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 9:42 pm Předmět: |
|
|
Dneska holčičkovský dřep 2x155 raw :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|