Vracím se do formy a dnes 6x40kg striktní kliky na bradlech (vytlačil bych i 7; BW asi 91-93kg), na konci tréninku a poslední sérka, celkem spokojenost. Jen už ta váha na pásku není moc příjemná .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Do 10ky se to dá poskladat, vydrz ve vzduchu podle toho jak na to budeš slapat. 3-10 minut podle skillu pilota. Kdybys měl zájem, vyvijim vlastní verzi, která bude stejně rychlá, ale levnější a dokonce i odolnější vůči padum.
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Dnes jsem udelal svuj prvni strict muscle up na kruzich...:-) pred 7mesici jsem se nedokazal na tech kruzich ani jednou obycejne pritahnout..dnes mam cely den kvuli tomu super naladu..
Dnes jsem udelal svuj prvni strict muscle up na kruzich...:-) pred 7mesici jsem se nedokazal na tech kruzich ani jednou obycejne pritahnout..dnes mam cely den kvuli tomu super naladu..
Ten pocit znam , když se ti konečně podaří dostat se nahoru je k nezaplacení a taková odměna za ten trénink cos tomu dal. Palec nahoru
Povedlo se mi překecat ženu, aby se mnou chodila cvičit! Dnešní společný trénink nohou byl nejlepší trénink nohou, který jsem zatím jel.
Jeji prvni trenink nohou, a pro tebe hned ten nejlepsi ?
Tak ona od malička sportuje..dá se říct, že vrcholově voleyball - extraliga, repre..a teď už rekreačně (2x týdně trénink a o víkendu zápas), fyzičku má. Byla to rychlost, se vším mi pomáhala - shazovat, nahazovat kotouče, dopomoc při dřepu a ke konci na legpressu, fakt super. Ale ten "nejlepší trénink" bylo myšleno hlavně pocitově.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru