Log Temného Zabijáka

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 69, 70, 71  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log Temného Zabijáka  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log Temného Zabijáka
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2015 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z jednoho podniku v Litoměřicích. Pro mě určitě nejlepší místo, kde se dá kvalitně a chutně najíst. Na jídelním lístku zvěřina, která nebývá v běžných restauracích vůbec obvyklá (jelen, divočák, daněk atd.) a je to nejkvalitnější maso vůbec. Opravdu doporučuju.

http://www.dobrabasta.cz

BTW už mám hotovej rozpis na zítřejší trénink. Trochu se zaměřím na TUT a pohraju si s tím - těším se.

WEEK 4

A
Shyby (široký úchop)
4x5-6
*tempo 6010
*plný rozsah

Shyby (1/4 opakování)
14x
12x
*neúplná opakování v dolní fázi pohybu

Benchpress
4x6
*tempo 3210

Superserie Předkopávání + Zakopávání
4x10 + 4x8
*2 s stopky

Superserie Kliky na bradlech + Shyby podhmatem
4 série
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tomandlik

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2015 12:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ok, díky, doufal jsem, že to je v Praze :/.
Btw keep up the good work :)!
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2015 11:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čus, dneska noční trénink, do fitka jsem se dostal až ve 21:00 kvůli škole.

24.2. A

Shyby (rovná hrazda)
5xJá
5xJá
4xJá
4xJá
-předtím byly ještě 2 rozcvičovací série v normálním tempu, ale pro přehlednost je nebudu psát
-tempo 6010
-po druhý sérii jsem už měl ruce i záda brutálně pumplý, nechápu jak mě ty 4 série mohly takhle zničit, u 3. a 4. série jsem už nedotáh pátý opáčko bradou nahoru

Shyby (1/4 opakování alá Grznár)
14xJá
12xJá
-dobrá pumpa na záda

Bench
60 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg
6x70 kg
-tempo 3210
-peklo, zas napumpovanej hrudník hned po první sérii, čekal jsem, že to pojedu s 80 kg, ale sedmdesát bohatě stačilo

Superserie Předkopávání v sedě + Zakopávání v leže
8x + 8x
10x40 kg + 8x25 kg
10x40 kg + 8x25 kg
10x40 kg + 8x25 kg
10x40 kg + 8x25 kg
-2 s stopky v maximální kontrakci, excentrická fáze 3-5 s

Superserie Shyby podhmatem (uzký grip) + Kliky na bradlech
5xJá + 10xJá
5xJá + 10xJá
5xJá + 10xJá
5xJá + 10xJá
-heh, libově mě to dorazilo
-shyby v normálním tempu (stopky a pomalý negativní fáze už bych ani nedal)
-dipy s 2 s stopkama nahoře a excentrický fáze 3-5s a s pořádnym rozsahem, sundalo mě to i bez zátěže

Čekal jsem, že to bude těžký, ale né takhle těžký . Z ničeho jsem nebyl nikdy tak napumpovanej po 4 sériích jako z těch shybů na začátku, kdy udržet tu 6 sekundovou negativní fázi byl fakt mazec. Výbornej trénink to byl a to napumpování fakt pecka, po treninku jsem byl neskutečně nastřelenej. Akorát mi trochu vadilo to počítání, abych dodržel správné tempo, protože jsem se na opakování tolik nekoncentroval.

Jinak po minulém tréninku jsem byl docela rozbitej. Ještě včera jsem cejtil skoro celý tělo, ale bylo to tím, že jsem v době kolem tréninku nejedl. Chtěl jsem dát jídlo hned po treninku, ale nestíhal bych tu domluvenou masáž a saunu, takže jsem byl celkem asi 7 hodin bez jídla. Už jsem naštěstí překonal to období, kdy jsem se panicky bál víc jak tří hodin bez jídla, ale tenhle nechtěnej půst se odrazil na regeneraci (kor když byl po tréninku).
Oddo

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 7:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem jel v neděli něco podobného, inspiroval jsem se u Poliquina a jeho Sleeve Busting Omni Arm Workout a tam jsou ty shyby 8020 tempem, a to je neskutečné peklo takže velice dobře chápu, jak se cítíš
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 10:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddo napsal:
Já jsem jel v neděli něco podobného, inspiroval jsem se u Poliquina a jeho Sleeve Busting Omni Arm Workout a tam jsou ty shyby 8020 tempem, a to je neskutečné peklo takže velice dobře chápu, jak se cítíš

Jo, taky to mám od něj. Akorát na 8020 jsem neměl odvahu, navíc bych dal tak 3 a moh bych jít domu .

Docela se mi od senseie líbili ty různý variace tréninků na ruce - každý druhý opakování jen do 1/4, isometrické kontrakce atd., Boris něco takovýho jede v poslednim videologu. Mám v plánu taky vyzkoušet.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 3:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink na zítra:

B
Military press
5x5
*tempo 20X2

Obrácené přítahy na MP (inverted rows)
5x6
*20X2

Hacken dřepy
5x8
*pomalé negativní fáze

Superserie Protisměrný kladky na prsa ve stoje + Rotátory na kladce (http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/external-rotation-with-cable)
4x12 + 4x12

Superserie Výpony na stroji ve stoje + Břicho
4 série
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bacha na ty dlouhé negativní fáze, jistě jsi už poznal, že to výrazně prodlužuje regeneraci a pokud to budeš sázet každý trénink, mohl byses poutavit.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Bacha na ty dlouhé negativní fáze, jistě jsi už poznal, že to výrazně prodlužuje regeneraci a pokud to budeš sázet každý trénink, mohl byses poutavit.

Dík za připomínku, zrovna jsem si to dnes říkal - docela to ze včera cejtim .

Neplánuju to ale jet moc dlouho, navíc tréninky si teď vymýšlím den předem, takže vždy vezmu v potaz, jak moc jsem ten den rozbitej. Nejlíp udělám, když to hraní si s TUT zařadím třeba jen jednou týdně.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na doporučení Daymoona jsem tu rege trochu podpořil nedovolenejma přípravkama.

Darkkiller

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26.2. B

Military press
20 kg
40 kg
5x60 kg
5x60 kg
5x60 kg
5x60 kg
6x60 kg (omylem jsem si jedno opakování přidal, už ale nebylo v danym tempu)
-tempo 20X2 (2-3 s negativní fáze, explozivně nahoru, lockout 2s)
-bylo to docela náročný, ale tempo jsem dodržel, spokojenost

Obrácené přítahy
6xJá
6xJá
6xJá
6xJá
6xJá
-tempo 20X2
-zas hodně náročný a hlavně jsem šel dost přes bolest, latty jsem měl ještě hodně zničený

Hacken dřepy
8x20 kg
8x40 kg
8x60 kg
8x60 kg
8x60 kg
-pro změnu mě bolelo pravý koleno, ale docela jsem to rozcvičil
-váha lehká, ale negativní fáze kolem 3-4 sekund, dole na dotek hamstringů o lýtka, explozivně nahoru, takže to dost ztěžklo a poslední série už těžký

Superserie Protisměrný kladky na prsa ve stoje + Externí rotace na spodní kladce jednoruč
12x15 kg + 12x10 kg (na každou ruku)
12x25 kg + 12x10 kg
12x25 kg + 12x10 kg
12x25 kg + 12x10 kg
-podržené kontrakce, u 3. a 4. série prsa už hořely

Superserie Zkracovačky na míči + Výpony ve stoje
15x + 10x50 kg
12x + 8x70 kg
12x + 8x90 kg
12x + 8x100 kg

Sauna
3 kola

Trénink dobrej, nejdřív jsem se toho trošku bál, protože se přiznám, že záda po minulym tréninku úplně na sra*ku. Taková ta bolest, kdy je to ztuhlý a bolý vás jen mírný zatnutí a namydlení si zadní části těla je mission impossible. Prsa a biceps taky bolely, ale o trochu míň. Naštěstí jsem se při tréninku hecnul a po dlouhý době jsem si vzal do fitka ipod s pořádnejma peckama, což mi taky dost pomohlo, protože ty songy v BBC, který každýmu návštěvníkovi zvednou hladinu estrogenu o 200%, se nedaj poslouchat...

Military potěšil, nejspíš se v nejbližší době pokusím zaútočit na můj osobáček 90 kg. Dál chci už konečně zatlačit těch 140 kg na bench, což by nemělo teď být nereálný, takže zkusím potrénovat i na 145 kg. Uvidíme.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2015 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28.2. C

Tlaky s JČ incline
24 kg
30 kg
38 kg
5x45 kg
8x50 kg ( PR )
6x50 kg
6x50 kg
8x45 kg
-už při rozcvičce jsem poznal, že padne hezký číslo, protože jsem si s tim házel jak nic

Sumo dřepy s JČ z deficitu
24 kg
30 kg
40 kg
10x50 kg
10x50 kg
10x50 kg
20x50 kg
-stáli jsme na dvou platformách u toho
-good, ale docela jsem se u toho zadejchával

Goodmornings
20 kg
6x50 kg
6x50 kg
6x50 kg
6x60 kg
-dlouho jsem tenhle cvik nejel a paráda, výbornej doplněk k MT

CG benchpress
50 kg
70 kg
90 kg
5x100 kg
5x105 kg
5x110 kg
3x120 kg ( dorovnání PR )
-série se 110 kg měla být poslední, ale sparing mně šáhnul do posledního opáčka, který bych dal sám, akorát mi trochu zpomalila činka při dotlaku, takže jsem se nasral a střelil jsem tam 120 kilo a dorovnal PR

Superserie Triceps stahování horní kladky v předklonu (http://idfa.ca/exercises/cable-bent-over-triceps-extension) + Biceps zdvihy s EZ nadhmat
10x + 10x20 kg
15x25 kg + 8x30 kg
12x35 kg (full house) + 8x30 kg
10x35 kg + 8x30 kg
10x35 kg + 8x30 kg
-super kombinace, brutálně to pumpovalo, chtěl jsem si přeměřit ruce, protože to vypadalo tak na padesát cm, ale za barem neměla zrovna metr
-u toho tricepsu mě sparing musel držet záda, aby mně ta kladka nevystřelila zpátky
-biceps nahoře pořádně zatnout a pomalé negativní fáze

Výbornej trénink zase ! Dal jsem 2 odměrky C4 a sparing mi přines ještě Hellgell, tak jsem ho tam poslal taky a docela mě to koplo. Síla jde každej trénink nahoru, ještě se ale trochu šetřim a opravdový PRka si nechávám v záloze, který brzo padnou . Jediná chyba dnešního tréninku byla bolest (pro změnu) pravýho kolena...

Jo a BW před tréninkem 92 kg !!!! To bude ta zmrzlina .
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.3. Ramena, záda, prsa, břicho

Military press
20 kg
40 kg
5x60 kg
2x70 kg
1x80 kg
1x85 kg
1x90 kg ( dorovnání PR )
1x90 kg ( potvrzeno )
-super, skvělej pocit mít zas těch 90 kilo nad hlavou !
-první serie s devadesáti nebyla ani tak těžká, myslím, že bych ještě něco mohl příště přihodit a dát si PR, druhá sérka už ztěžkla a klepal jsem se u toho, ale locknul jsem to
-kvůli koleni jsem musel zpomalovat negativní fáze, protože jsem to nemoh moc odpružit

Klokov press
10x20 kg
8x40 kg
8x40 kg
8x40 kg

Superserie Chest press + Veslování na kladce
10x + 10x
12x + 12
12x + 12
12x + 12

Superserie Dolní protisměrný kladky na prsa + Stahování lana v předklonu s napnutýma rukama
10x + 10x
10x + 10x
10x + 10x
-hodně velkej důraz na procítění a 100% techniku

Superserie Upažování v sedě s JČ v předklonu + Svíčka
10x5 kg + 12xJá
10x5 kg + 12xJá
10x5 kg + 12xJá
10x5 kg + 6x3 kg (shazovaná) + 12xJá

I když nemám rád dopolední treninky, tak dnešní stál za to ! S military jsem maximálně spokojenej, dorovnal jsem osobák a v další sérii ho ještě potvrdil. Vážím si toho o to víc, že docela ještě cejtim triceps z minulého tréninku a negativní fáze jsem na sebe nemoh tak házet a odpružovat to nohama, protože mám v prdeli pravý koleno. Bolí čím dál víc, vždy mi to přes noc úplně ztuhne. Jestli to do konce týdne nepoleví, tak si s tím někam (ač nerad) zajdu. Strašně mě ty moje kolena omezujou...když je konečně levý jakžtakž v pohodě, tak si dokur*im pravý. Kdyby mě vždycky takhle po 2 měsících nevyřadily z tréninku nohou, tak už dřepuju 250 kg.
švadla

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Těch 90kg na MP je moc hezký. Já i s benchpressem 150kg jsem 90kg nedal... Třeba se mi to povede letos :-) Makej dál, čekám na BP 140kg+!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Turakam

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ty si nahodil vyšší rýchlostný stupeň, brutus.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, aspoň něco, když mam zas zničený koleno .

Já si původně sestavil tréninkovej plán na 4 týdny, kdy ten čtvrtej týden bude peak cyklu a budu zkoušet maximálky (bench, cg bench a military), ale úplně se mi to narušilo kvůli tomu kolenu, takže jsem to tam narval už dneska a na plán kašlu .

Švadla: Já mam bench a celkově prsa jako slabinu. Ramena naopak docela ujdou, hlavně je strašně rychle regeneruju a skoro nikdy mě po tréninku nebolej. Jinak dík, těch 140 kg bench by neměl být teď s moji aktuální formou problém, věřím, že koncem týdne (max příští) to padne .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log Temného Zabijáka Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 69, 70, 71  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: