|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 5:25 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že už je to asi zbytečné, Ti co chtěli přispět, tak přispěli a ty co nechtějí, tak nepřispějí ani když seženu doktorskou zprávu nebo já nevím co.
Škoda, že jsem nemohu dát co mi jedna osoba poslala do PM. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
I.N.G.
|
Zaslal: pá únor 06, 2015 5:36 pm Předmět: |
|
|
Není to zbytečné. Jde o tvoji důvěryhodnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 5:38 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | | Není to zbytečné. Jde o tvoji důvěryhodnost. |
Já osobně o Romanově důvěryhodnosti ani v nejmenším nepochybuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 5:38 pm Předmět: |
|
|
Nic lepšího slečna nemá. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá únor 06, 2015 5:40 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | I.N.G. napsal: | | Není to zbytečné. Jde o tvoji důvěryhodnost. |
Já osobně o Romanově důvěryhodnosti ani v nejmenším nepochybuji. |
To je hezké, já ho ale neznám, takže si o takovéto "veřejné sbírce" mohu myslet, co chci. Upřímně, divím se, že je někdo ochoten poslat peníze na nějaký účet na základě takovéto historky. Moje karma je prostě plná skepse.
Edit: Ale samozřejmě, vše může být naprosto OK. Moje uvažování prostě zformovala tahle doba, posledních 20 let. Přeji mladším méně podvodů kolem sebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 5:43 pm Předmět: |
|
|
Děkuji Martine, vážím si toho. :)
Jinak tu fotku jsem dávám také z důvodu, abych mohl dokázat lidem co přispěli, že to opravdu neskončí u mě. I když jasně chápu, že tohle se dá taky sehnat/zfalšovat a já nevím co všechno, ale bohužel nic lepšího momentálně nemám ( a slečna také ne).
Tu je profil:
https://www.facebook.com/lucinka.dubcova.1
EDIT:
I.N.G - já to chápu, prostě cizí člověk, srdceryvný příběh. Dneska není opatrnosti nikdy dost, já nikomu nezazlívám, že nepošle, mě prostě vadí to rýpaní a blbé kecy.
Kdyby dotyčný mi napsal, hele nějak se mi nezdá nedáš mi FB na slečnu, ať s ní prohodím pár slov nebo nemáš nějakou zprávu od doktora, tak držím hubu a pokusím se vyhovět.
Já na to koukám jinak no, buď moje 50-100,- pomůže a nebo si nějaký hajzl za to něco koupí (jasně ve výsledku to hodí více, ale Tebe to bude stát jen tolik kolik pošleš sám). Jsou lidí co poslali i větší částky se slovy - "moc to není, snad to pomůže". _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: pá únor 06, 2015 8:01 pm Předmět: |
|
|
Mně v životě nenapadlo, že by to použila na něco jiného než na psa. Šlo mi jenom o transparentnost, která byla ku prospěchu i jí.
Jinak je to ranec, koukám, že mezi operací u člověka a u psa není prakticky žádný finanční
rozdíl, jen v tom, že u člověka to platí zdravotní pojišťovna.
A že bys z toho měl něco ty, to mně nenapadlo ani na chvilku.
Dva pěkné citáty o psech: (možná ne zcela přesně)
Čím víc poznávám lidi, tím raději mám svého psa.
a ten druhý, a ten je neuvěřitelně pravdivý:
Pes je jediná láska, která se dá koupit za peníze:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá únor 06, 2015 8:42 pm Předmět: |
|
|
Lidi nebudte dementi, kdo chce prispet tak prispeje, kdo ne at drzi mlci a nepise takovy bludy.
Nemusite kolem toho nakecat jak kdyby slo o nevim co.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt únor 26, 2015 11:08 pm Předmět: |
|
|
Po nějakém čase se ptám: jak to dopadlo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá únor 27, 2015 3:49 pm Předmět: |
|
|
Nechápu proč si pořizuje psa, když nemá ( ani nikdo z její rodiny nebo okolí ) pár tisíc na veterináře - a když si člověk pořídí takovéhle psy, musí počítat, že ho to pár tisíc měsíčně stát bude... Ještě že si nepořídila dítě... (nbeo možná dokonce už taky, jak koukám na ten FB)
Je to dost ubohé i kdyby to všechno byla pravda - kdyby byla taková milovnice zvířat, tak si najde nějaký druhý job a vydělá si na to sama, je mladá a ruce i nohy má obě, pokud dobře vidím. Nebo si půjčí u rodiny/známých a postupně to splatí. Těmito způsoby by to asi řešila většina inteligentních lidí s páteří. Takovouhle sbírku chápu jen u lidí, co potřebují třeba 2 mega na léčbu dítěte, s čímž se úplně počítat nedá. Sečteno a podtřžno, tohle není případ pro charitu, ale žebrání na této úrovni:
Naposledy upravil Spazik dne pá únor 27, 2015 4:14 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá únor 27, 2015 3:57 pm Předmět: |
|
|
Další chytrák.
Hulkie: poslal jsem ti PM. :)
EDIT: Když už píšu, můžeš mi Spaziku říct v čem je tvůj příspěvek přínosný? Stejně debilní jako I.N.G, který píše "pošli tohle" a "pošli támhleto" či "už si slečna uklidila" a já nevím co všechno a stejně není ochotný přispět.
Napíšu to znovu: Buď chcete přispět a chcete nějaký důkaz, že to nejde na můj účet nebo nechcete přispět, tak se o to nezajímejte a neotravujte, ať pošlu to a to. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá únor 27, 2015 4:09 pm Předmět: |
|
|
Píšu a vysvětluju jenom svůj názor, to se obvykle na internetovém nebo jiném fóru dělá :-)
Chápu že další lidé můžou mít názor jiný. Neber to jako osobní útok, já jiné názory respektuju :-)
Mimochodem, že I.N.G. chce nějaké důkazy je zcela legitimní (nikoli debilní) a takové bych tu čekal automaticky, protože když dneska večer půjdu na hlavní nádraží s podobně dojemným příběhem mě zastaví 3 lidi.
Naposledy upravil Spazik dne pá únor 27, 2015 4:20 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: pá únor 27, 2015 4:12 pm Předmět: |
|
|
Musim souhlasit se Spazikem, s timhle se musí počítat, není to zas nějaká astronomická částka a pokud nemá vůbec navíc nic, tak si psa nemá pořizovat. Zní to možná blbě, ale je to tak. Teď to vyzní blbě, vim, ale svym způsobem je to koníček, to je jakobych sem teď napsal, že rád fotím a udělal sbírku na nějakou lepší zrcadlovku.... tady samozřejmě namítnete, že je to živý zvíře, ale v principu je to to stejný. Co si nemůžu dovolit to nemám. Když si pořizuju psa, musí mi být jasný, že potřebuje prostor, žrádlo a že mu taky něco může být.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá únor 27, 2015 4:18 pm Předmět: |
|
|
Já to chápu, trochu jsem se unáhlil, je to tvůj (tedy i Jáchyma názor). To přirovnání k I.N.G. nebylo správné, takže za to sory.
Jinak dát to jsem byl můj nápad, ona o tom nevěděla. Tím bych to uzavřel. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: so únor 28, 2015 8:16 am Předmět: |
|
|
| jachym napsal: | | Musim souhlasit se Spazikem, s timhle se musí počítat, není to zas nějaká astronomická částka a pokud nemá vůbec navíc nic, tak si psa nemá pořizovat. Zní to možná blbě, ale je to tak. Teď to vyzní blbě, vim, ale svym způsobem je to koníček, to je jakobych sem teď napsal, že rád fotím a udělal sbírku na nějakou lepší zrcadlovku.... tady samozřejmě namítnete, že je to živý zvíře, ale v principu je to to stejný. Co si nemůžu dovolit to nemám. Když si pořizuju psa, musí mi být jasný, že potřebuje prostor, žrádlo a že mu taky něco může být. |
30 tisíc je sakra velká částka, řekl bych tak 2 platy ženské, jako je ona. S takovou částkou nikdo dopředu nepočítá. kdyby měl každý přemýšlet takhle, tak by psa neměl nikdo.
ptal jsem se proto, že jsem se (asi oprávněně) bál, že když se na tu operaci nevybere, dotyčná použije peníze na něco úplně jiného...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|