|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hulkie
|
Zaslal: so únor 28, 2015 8:31 am Předmět: |
|
|
Takova vec se stane jednou za dvacet let s je to obrovska tragedie, ale neda se tomu nijak zabranit. Snad jen doufat, ze nam tahle americka moda nezustane natrvalo. Jen mne napadlo, proc ten kluk, co po nem hodil tu zidli kdyz prebijel, a videl, ze ho trefil, proc uz se ho nepokusil zpacifikovat. Ale nebyl jsem tam, tak se mi to keca...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wondra

|
Zaslal: so únor 28, 2015 9:00 am Předmět: |
|
|
protože život není americký film. byl rád že zachrání vlastní zadek. nejlíp by to asi vysvětlil psycholog. člověk v takových situacích uvažuje úplně jinak, bere útočníka se zbraní jako autoritu, resp. i při prebijeni ho může vnímat jako několikrát silnějšího protivníka. už tak je zázrak že po něm hodil tu židli, docela hrdina:) _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
OK
|
Zaslal: so únor 28, 2015 11:18 am Předmět: |
|
|
mysH: Argumentaci o tom, že hasič nečeká až oheň dohoří, záchranář nečeká až pacient umře jsem se setkal už vícekrát a přitom je to úplná blbost. Ani hasič neleze tam kde je to pro něj moc nebezpečné, když k tomu nemá odpovídající výstroj nebo je riziko příliš velké a to samé záchranáři. Na prvním místě je vždy bezpečí záchranářů až poté jdou zachraňovat. Je to i v základech laické první pomoci, první si musím být jistý, že nejsem ohrožený já jako zachránce, jinak tam budu jenom další co potřebuje pomoci.
Tak samo policista nepoleze tam kde je to pro něj jistá smrt. Když vyhodnotili, že nemají šanci na úspěch a šli by jako prasata na porážku tak tam prostě nešli. Dokonce i zákon jim ukládá, že zákrok nemusí provést pokud nemají šanci na úspěch nebo k němu nejsou dostatečně vycvičeni a vyzbrojeni, pokud se nepletu.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so únor 28, 2015 11:34 am Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | http://zpravy.idnes.cz/strelec-z-brodu-rukojmi-popravil-ranou-do-hlavy-ft3-/domaci.aspx?c=A150227_170823_domaci_zt
takze si to shrneme - policie dorazi po 20m nebo kolik, nahlidne dovnitr aby hned zdrhla, prijede dalsi hlidka, ale ani pak neni duvod zasahovat - prece budeme vyjednavat s nekym, kdo zabil uz 8 lidi .. ceka se na prijezd zasahovky, ktery musi autem, zatimco ministr si pak prilitne vrtulnikem ..
myslim ze se vsichni predvedli v plny krase a neschopnosti .. az zase bude nakej policajt mluvit o tom, ze dela nebezpecnou praci, ze potrebujou priplatek, tak jasne
jen by me zajimalo, co se stane pokud pitva prokaze, ze nekteri mohli zit, kdybysme meli policii a ne neschopny sraby .. ututla se to? V posledni dobe policie perli .. hlavne ze ale pokutovat rychlost, to jim jde |
tj melo tam nabehnout 10 policajtu aby bylo o 5 mrtvych vice? Jojo.
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: so únor 28, 2015 2:49 pm Předmět: |
|
|
Já to vidím tak že hrdinství prokázali obyčejní lidé přímí učastníci ataku toho šílence, dva kluci s holejma rukama v pudu sebezáchovy zachránili holejma rukama sebe a dalšího jednoho, a kuchařka ,která dala možnost útěku skupince mám dojem 6 lidí když otevřela zadní dveře.
Policie ani jednou nevystřelila, akorát se strapnila ,když její horda chlapů přepadla starou bláznivou ženu v jejím bytě a na místo využití možnosti otevření domu legálním klíčem ze strany švagra a syna rozkopali co se dalo a vystrašenou ženu po hodinách obléhání vytáhli z domu ven. _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so únor 28, 2015 3:56 pm Předmět: |
|
|
mysH má občas celkem zajímavý názory...ale tenhle je opravdu debilní.
Komentuješ od počítače něco, o čem nejspíš nic nevíš a v dané situaci by sis šel stejně jako většina rejpalů tak akorát převlíct trenky. Nevím, jestli tvoje averze vůči policii pramení z toho, že tě k ní nevzali nebo ti snad nějakej měšťák přebral holku...? Každopádně ten člověk byl magor co střílel evidentně po všem co se pohlo, takže kdyby tam první hlídka vběhla, tak by tam nejspíš zařvali taky a umožnili by mu tím opustit objekt a pokračovat dál - byla by to zase o něco větší tragédie. Navíc předpokládám, že hlídka přijela na místo, zjistila informace, předala je a od nadřízených zase dostala jasný pokyny, co dělat...
Sám píšeš, že se v práci nudíš a sedíš celej den na zadku, ale budeš komentovat práci jiných, kterou sis nejspíš nikdy nezkusil a o které nic nevíš (ne, sledování seriálů s Chuckem Norrisem se opravdu nepočítá). A jestli tě tak sere, že dávají pokuty za rychlost, tak zkus prostě jezdit podle předpisů a máš po problému.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: so únor 28, 2015 4:05 pm Předmět: |
|
|
| arkan napsal: | Já to vidím tak že hrdinství prokázali obyčejní lidé přímí učastníci ataku toho šílence, dva kluci s holejma rukama v pudu sebezáchovy zachránili holejma rukama sebe a dalšího jednoho, a kuchařka ,která dala možnost útěku skupince mám dojem 6 lidí když otevřela zadní dveře.
Policie ani jednou nevystřelila, akorát se strapnila ,když její horda chlapů přepadla starou bláznivou ženu v jejím bytě a na místo využití možnosti otevření domu legálním klíčem ze strany švagra a syna rozkopali co se dalo a vystrašenou ženu po hodinách obléhání vytáhli z domu ven. |
Žena prý byla psychicky narušená (papírově) a její manžel zrovna zavraždil 8 lidí legálně drženými zbraněmi, tudíž doma mohli být další. Žena dokonce mohla vědět k jakému činu se manžel chystá a mohla být součástí plánu a pokračovat v tom co manžel načal... Opravdu si myslíš, že by bylo dobré vzít klíče a jen tak nakráčet dovnitř?
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: so únor 28, 2015 4:14 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | arkan napsal: | Já to vidím tak že hrdinství prokázali obyčejní lidé přímí učastníci ataku toho šílence, dva kluci s holejma rukama v pudu sebezáchovy zachránili holejma rukama sebe a dalšího jednoho, a kuchařka ,která dala možnost útěku skupince mám dojem 6 lidí když otevřela zadní dveře.
Policie ani jednou nevystřelila, akorát se strapnila ,když její horda chlapů přepadla starou bláznivou ženu v jejím bytě a na místo využití možnosti otevření domu legálním klíčem ze strany švagra a syna rozkopali co se dalo a vystrašenou ženu po hodinách obléhání vytáhli z domu ven. |
Žena prý byla psychicky narušená (papírově) a její manžel zrovna zavraždil 8 lidí legálně drženými zbraněmi, tudíž doma mohli být další. Žena dokonce mohla vědět k jakému činu se manžel chystá a mohla být součástí plánu a pokračovat v tom co manžel načal... Opravdu si myslíš, že by bylo dobré vzít klíče a jen tak nakráčet dovnitř? |
Nevím,ale byla to jedna z možností ,velitel zásahu to vyhodnotil tak jak to vyhodnotil.
Nechtěl bych se v tom zbytečně moc babrat, je to celkově hodně závažná událost. _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: so únor 28, 2015 6:25 pm Předmět: |
|
|
Nebudu se kolegů nijak zastávat ani je hanit, protože nevím přesně jak to tam bylo. Jedno je však jistý: po zhodnocení situace udělali přesně to, co je učili při výcviku. Můžeme se na to dívat různě, ale de iure jsou ti hoši v klidu. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so únor 28, 2015 7:09 pm Předmět: |
|
|
situacia by dopadla rovnako ci by policajti dosli,alebo ci by nedosli  cize su vlastne na 2 veci _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: so únor 28, 2015 10:59 pm Předmět: |
|
|
Mám divný pocit z toho, jak to Jarda Jágr posral s přestupem .... kde nechal hlavu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: so únor 28, 2015 11:22 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Mám divný pocit z toho, jak to Jarda Jágr posral s přestupem .... kde nechal hlavu. |
On neměl zrovna na výběr...
|
|
| nahoru |
|
 |
frank.db
|
Zaslal: ne březen 01, 2015 9:01 am Předmět: ... |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Mám divný pocit z toho, jak to Jarda Jágr posral s přestupem .... kde nechal hlavu. |
Jarda nic neposral. Klub ho mohl vymenit kam chtel bez toho, aby se ho nekdo ptal a tak se tak stalo. Sam rekl, ze mu proste zavolal GM a sdelil mu "ahoj. prave jsi byl vymenen na Floridu".Takhle to v NHL chodi. Bohuzel to spousta lidi u nas nechape a pak je plny internet diskusi o tom, jak je Jagr zoufaly, ze sel na Floridu ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: ne březen 01, 2015 9:48 am Předmět: |
|
|
Naopak, kámoš se v NHL vyzná velmi dobře ... prostě se v něm promítly osobní problémy a psychická nevyrovnanost. Mohl skončit v klubu, kde začínal a tam by mu vyvěsili dres a zase by ho měli rádi. Prostě neví, kdy a jak důstojně ukončit, že už nemůže hrát do 50-ti jak kdysi, je to jiný hokej.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: ne březen 01, 2015 9:52 am Předmět: |
|
|
Protože jsu idiot (a ještě k tomu starej 36let  ) z nějakýho důvodu sem si včera před tréninkem odpustil rozcvičení kloubů svalů a úponů a při prvním cviku (francouzský tlkak) sem si dost bolavě pohmoždil vnitřní stranu lokte na levé ruce (oštěpařský loket). Kdysi sem se do něj bolestivě praštil a někdy pobolíval, ale při kvalitním rozcvičení mě nikdy neomezoval. Včera sem se dostatečně nerozcvičil a bum, bolest hrozná. Bolí i dnes v klidu. Vím proč sem se nerozcvičil (zakecal sem se s kamarádem). Jsu idiot no. NECHŤ LÉČBA ZAPOČNE. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|