Jak kombinovat fotbal a posilovaní?

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak kombinovat fotbal a posilovaní?  Úvodní stránka -> Trénink -> Jak kombinovat fotbal a posilovaní?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Robert Schwarzenegger

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2015 9:14 pm    Předmět: Jak kombinovat fotbal a posilovaní? Odpovědět s citátem

čaute chctel bych se zeptat jak by se dalo optiálne skombinovat posilovaní a fotbal. Tréningy fotbalové mám pondelí,úterý ráno i poobede,stredu,čtvrtek ráno i poobede a pak do pondelí volno. Nejradeji bych trénoval co nejčasteji a samozrejme že už nejakou tu dobu cvičím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pokedex

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2015 6:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a co chceš dosáhnout pomocí cvičení v posilovně ?
PMKB5

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2015 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je cílem, a jaké jsou priority?
Robert Schwarzenegger

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2015 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No cílem je nabrat svaly
Princ

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud je cílem nabrat co největší, nejvysekanější svaly , zahodil bych fotbal. Viz http://potrebabytmutant.cz/pravda-o-kardiu-ztloustnete-z-nej/
Hulkie

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:

Proč se ptáš? Stejně mu doporučíš KB a Paleo dietu
Seva98

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
PMKB5 napsal:

Proč se ptáš? Stejně mu doporučíš KB a Paleo dietu

https://www.zonetraininglog.com
PMKB5

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Princ - ano, minimálně dočasně.

Hulkie, Seva98 - mno, rozhodně nedoporučím místní skorostandard ve stylu X cviků, na Y partií, na Z strojích, po BŽ opakováních, + bambilión výživovejch doplňků :-)
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:

Hulkie, Seva98 - mno, rozhodně nedoporučím místní skorostandard ve stylu X cviků, na Y partií, na Z strojích, po BŽ opakováních, + bambilión výživovejch doplňků :-)

To tu někdo z seriózních lidí doporučuje? Naopak většina se tady snaží přizpůsobit tomu, co chce dotazovaný, už i to populární a všemocné fullbody se tu nedoporučuje vždycky Kéž by fungoval jeden jedinej přístup pro všechny a pro všechny cíle
PMKB5

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hulkie napsal:
Stejně mu doporučíš KB a Paleo dietu

Maerlyn0 napsal:
To tu někdo z seriózních lidí doporučuje? Naopak většina se tady snaží přizpůsobit tomu, co chce dotazovaný...

Ano.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:

Teď si trochu vymýšlíš, přiznej se.
Měl bych jednu technickou: s KB se snad necvičí X cviků, na Y partií, po BŽ opakování, ve FŇ sériích? To člověk příjde ke KB a začne si s ním jen tak bezmyšlenkovitě házet? Proč mám pocit, že "kettlebelláci" občas dělají z KB něco mnohem víc, než je a činky jsou vlastně něco podřadného? Oprav mě, jestli se mýlím, ale takhle to už na mě velmi dlouho působí... kort když to přichází od lidí, za kterými stojí bussines s KB.
madball

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě zas dojímají rady typu: "zahodit fotbal".
Člověk tady napíše, že má dvoufázový tréninky fotbalu po-čt, což asi bude velmi pravděpodobně znamenat, že bude hrát nějakou vyšší soutěž a vy mu radíte se na fotbal vykašlat.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
PMKB5 napsal:

Teď si trochu vymýšlíš, přiznej se.
Měl bych jednu technickou: s KB se snad necvičí X cviků, na Y partií, po BŽ opakování, ve FŇ sériích? To člověk příjde ke KB a začne si s ním jen tak bezmyšlenkovitě házet? Proč mám pocit, že "kettlebelláci" občas dělají z KB něco mnohem víc, než je a činky jsou vlastně něco podřadného? Oprav mě, jestli se mýlím, ale takhle to už na mě velmi dlouho působí... kort když to přichází od lidí, za kterými stojí bussines s KB.

Mne to K (G)B a veci okolo neho tiez obcas zavanaju pomaly sektarstvom, zelena gula s drziakom, no boooze Urcite dobra vec, ale len jedna z mnohych, nie? Som rad, ze su tu aj ludia s alternativnymi postojmi, nazormi (napr. minule ta diskusia o rozcvicke), ale zlate tela snad nepotrebujeme robit z nicoho, nie?
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Člověk tady napíše, že má dvoufázový tréninky fotbalu po-čt, což asi bude velmi pravděpodobně znamenat, že bude hrát nějakou vyšší soutěž a vy mu radíte se na fotbal vykašlat.

To je také pravda. Po tomhle příspěvku se princ asi králem nikdy nestane.
Princ

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:

Robert psal, že je cílem nabrat svaly.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak kombinovat fotbal a posilovaní? Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: