|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Robert Schwarzenegger
|
Zaslal: čt únor 26, 2015 9:14 pm Předmět: Jak kombinovat fotbal a posilovaní? |
|
|
čaute chctel bych se zeptat jak by se dalo optiálne skombinovat posilovaní a fotbal. Tréningy fotbalové mám pondelí,úterý ráno i poobede,stredu,čtvrtek ráno i poobede a pak do pondelí volno. Nejradeji bych trénoval co nejčasteji a samozrejme že už nejakou tu dobu cvičím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pokedex
|
Zaslal: pá únor 27, 2015 6:04 am Předmět: |
|
|
a co chceš dosáhnout pomocí cvičení v posilovně ?
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: pá únor 27, 2015 1:10 pm Předmět: |
|
|
Co je cílem, a jaké jsou priority? _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Robert Schwarzenegger
|
Zaslal: pá únor 27, 2015 5:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: ne březen 01, 2015 3:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: ne březen 01, 2015 3:59 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | | Co je cílem, a jaké jsou priority? |
Proč se ptáš? Stejně mu doporučíš KB a Paleo dietu
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: ne březen 01, 2015 4:20 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | PMKB5 napsal: | | Co je cílem, a jaké jsou priority? |
Proč se ptáš? Stejně mu doporučíš KB a Paleo dietu |
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: ne březen 01, 2015 6:35 pm Předmět: |
|
|
Princ - ano, minimálně dočasně.
Hulkie, Seva98 - mno, rozhodně nedoporučím místní skorostandard ve stylu X cviků, na Y partií, na Z strojích, po BŽ opakováních, + bambilión výživovejch doplňků :-) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne březen 01, 2015 7:52 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | Princ - ano, minimálně dočasně.
Hulkie, Seva98 - mno, rozhodně nedoporučím místní skorostandard ve stylu X cviků, na Y partií, na Z strojích, po BŽ opakováních, + bambilión výživovejch doplňků :-) |
To tu někdo z seriózních lidí doporučuje? Naopak většina se tady snaží přizpůsobit tomu, co chce dotazovaný, už i to populární a všemocné fullbody se tu nedoporučuje vždycky Kéž by fungoval jeden jedinej přístup pro všechny a pro všechny cíle
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: ne březen 01, 2015 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Hulkie napsal: | | Stejně mu doporučíš KB a Paleo dietu |
| Maerlyn0 napsal: | | To tu někdo z seriózních lidí doporučuje? Naopak většina se tady snaží přizpůsobit tomu, co chce dotazovaný... |
Ano. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne březen 01, 2015 9:59 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | Princ - ano, minimálně dočasně.
Hulkie, Seva98 - mno, rozhodně nedoporučím místní skorostandard ve stylu X cviků, na Y partií, na Z strojích, po BŽ opakováních, + bambilión výživovejch doplňků :-) |
Teď si trochu vymýšlíš, přiznej se.
Měl bych jednu technickou: s KB se snad necvičí X cviků, na Y partií, po BŽ opakování, ve FŇ sériích? To člověk příjde ke KB a začne si s ním jen tak bezmyšlenkovitě házet? Proč mám pocit, že "kettlebelláci" občas dělají z KB něco mnohem víc, než je a činky jsou vlastně něco podřadného? Oprav mě, jestli se mýlím, ale takhle to už na mě velmi dlouho působí... kort když to přichází od lidí, za kterými stojí bussines s KB. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne březen 01, 2015 10:10 pm Předmět: |
|
|
Mě zas dojímají rady typu: "zahodit fotbal".
Člověk tady napíše, že má dvoufázový tréninky fotbalu po-čt, což asi bude velmi pravděpodobně znamenat, že bude hrát nějakou vyšší soutěž a vy mu radíte se na fotbal vykašlat.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne březen 01, 2015 10:23 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | PMKB5 napsal: | Princ - ano, minimálně dočasně.
Teď si trochu vymýšlíš, přiznej se.
Měl bych jednu technickou: s KB se snad necvičí X cviků, na Y partií, po BŽ opakování, ve FŇ sériích? To člověk příjde ke KB a začne si s ním jen tak bezmyšlenkovitě házet? Proč mám pocit, že "kettlebelláci" občas dělají z KB něco mnohem víc, než je a činky jsou vlastně něco podřadného? Oprav mě, jestli se mýlím, ale takhle to už na mě velmi dlouho působí... kort když to přichází od lidí, za kterými stojí bussines s KB. |
Mne to K (G)B a veci okolo neho tiez obcas zavanaju pomaly sektarstvom, zelena gula s drziakom, no boooze Urcite dobra vec, ale len jedna z mnohych, nie? Som rad, ze su tu aj ludia s alternativnymi postojmi, nazormi (napr. minule ta diskusia o rozcvicke), ale zlate tela snad nepotrebujeme robit z nicoho, nie? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
Princ
|
Zaslal: ne březen 01, 2015 10:29 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | Mě zas dojímají rady typu: "zahodit fotbal".
Člověk tady napíše, že má dvoufázový tréninky fotbalu po-čt, což asi bude velmi pravděpodobně znamenat, že bude hrát nějakou vyšší soutěž a vy mu radíte se na fotbal vykašlat.
|
Robert psal, že je cílem nabrat svaly.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|