Buvol Noviny :-)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Buvol Noviny :-)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
buvolii

PříspěvekZaslal: ne únor 15, 2015 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 15.2.2015

Dnes ráno bežecký trening. Počasí je nádherné , venku bylo 7-8stupnu a slunečno. Povrch na lesním okruhu přišerný, takový ten hladký sních, vypadá to jak skenka. Dnes běh s kolegou , opět na kolečkách. Dnes 11kol (11x900 =9,9km) Čas 56,33 to jest nějakých 5,08 na jedno kolo. Od prvního kola jsem se trápil, ve čtvrtém dorazil kolega. Trochu jsem se u toho rozvykládali a zbytek mi utekl jako voda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
buvolii

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 16.2.2015

Shyby 1x6 klasické, 1x6 biceps
Bench 3x3x77,5 , 2x3x75kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 4x5x20kg 6x5x17,5kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x10x7 , 1x8x8 ,1x6x9kg
Tric. Kladka 5x10x32,5kg
Biceps v sedě jednoručky 5x5x17,5kg
Břicho: 2x15zkracovačky
Břicho: ve visu 2x12 natažené
Celkový čas: 60min

Dnes druhá pulka treningu. Po rozcvičce opět jedna serká obou druhu shybu. Pokud jde o klasické, je to fantazie, byl jsem velice přijemně překvapen , dokonce jsou pro mě klasické už lehčí, než ty bicepsové. Bench dnes silový 5x3 a velice pekný . Na tlaky na ramena opět další serka s 20kg navíc. v závěru v SS biceps, tricpes na závěr 2x břicho a odcházel jsem po 60minutách . Dobrý, rychlí trening.

Naposledy upravil buvolii dne po únor 23, 2015 6:44 pm, celkově upraveno 1 krát
buvolii

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2015 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 18.2.2015

Shyby 2x4 klasické, 2x4 biceps
Shyby kladka 10x5x53,75kg
Veslo 3x5x60kg .....pak..... 7x5x57,5kg
Bench 4x5x70kg , 1x5x67,5kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Břicho: ve visu 1x12 natažené
Celkový čas: 60min

Dnes po večerejší odpolední a díky brzkému stávání , unavený a rozsekaný jak pes. Ale musel jsem dnes jít a byl jsem zvědavý zda to bude za něco stát. No za něco to stálo . Klasická rozcvička, pak na střídačku shyby , v pauzách dřepy. Nebyla síla, moc mě to nebavilo, takže jsem dal dvě serky a nechal toho. Kladka a veslo ušli. Bnech jsem také vydřel a pokud jde o břicho, to jsem odflákl , měl jsem toho plné zuby, už jsem se videl znovu v posteli.
buvolii

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2015 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 23.2.2015

Bench 5x3x77,5 ,
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 5x5x20kg 5x5x17,5kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x10x7 , 1x8x8 ,1x6x9kg , 1x4x10kg
Tric. Kladka 5x8x35kg
Břicho: 4x15zkracovačky
Celkový čas: 75min

Dnes po delší době opět trening. Včera mi nevyšlo běhání , kdo neviděl neuveří. Oblékl jsem se a vyšel tam , na kolečkách tenoučka vrstva ledu v malích místech, kde nebyl, stála prozměnu voda , nedalo se po tom jít, natož běhat. říkám si pujdu na svuj lesní okruh, je to po betoně a hle, skoro to samé, jen trochu v bledě modrém. Bežel nebo spíše pokoušel se neupadnout asi 3minuty a pak jsem toho vztekle nechal a šel domu. Ale zpátky k dnešku, delší rozcvička vubec se mě do toho nechtělo, shyby opět spíše dost žalostné, v poslední době vydržím serku dvě a mám toho plný brejle. Bench dobrej , na ramena jedna serka navíc , poté do SS biceps a triceps , na závěr 2x břicho, pořádné protažení , nějaké rotace , výpony v sedě, prostě jsem na konci domu nespěchal. Nevím proč nenadchlo mě to, bral jsem to z donucení ale na bench mám poprvé všech 5serii s 77,5kg, na ramena další serku s 20kg navíc, takže asi dobrý no.
buvolii

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2015 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 25.2.2015

Shyby kladka 10x5x53,75kg
Veslo 5x5x60kg .....pak..... 5x5x57,5kg
Bench 5x5x70kg ,
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Břicho: ve visu 1x12 natažené
Celkový čas: 65min

Dnes velice povedený trening. V poslední době špatně a hlavně málo spím, samá raní , nebo prozměnu noční. Takže dnešní spánek 9,5h měl na mě blahodárný učinek. Klasická , delší rozcvička, bývám na začátku neskutečně stuhlí. Pak už se šlo na věc, shyby opět nic moc. Poté perfektní kladka a neskutečné veslo. Na bench jsem dal dnes konečně všechny serie s 70kg , ikdyž tu poslední už jsem zvedal jak to šlo a poslední opáčko jsem se kroutil jak housenka. Na závěr nějaké břicho a protažení a bylo hotovo. A mohu utíkat do práce.
buvolii

PříspěvekZaslal: so únor 28, 2015 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 28.2.2015

Dnes po dvou dlouhých nočních, bežecký trening. Jak říkám já, zachránit něco s toho slabého unora. Unor byl velice špatný: týden nachlazený , minule zrušeno pro ledovku , ted v 26.2. kdy jsem chtěl jít před první dlouhou noční, mi to časově moc nevychazelo a já se ani nechtěl před noční unavit. Takže jsem dnes vyrazil stuj co stuj. Šel jsem dnes na svoje lesní okruhy a byl rozhodnutý uběhnout dva. (10km) První okruh nešel vubec špatně a s časem : 5km = 23,15 jsem byl dost spokojený. Vběhl jsem do druhého a bylo jasné, že se začínám vyloženě trápit , hádal jsem druhý okruh za 25min a nebyl zas tak daleko od pravdy. Druhý okruh: 5km= 24,45 ,dohromady tedy 10km= 48min. Co říci k podmínkách, sních už nikde nebyl, počasí +4stupně a já celou cestu tam mrznul , oblečený jsem byl docela nalehko. Čas na 10km je dobrý, tohle bych na kolečkách neudělal ale porovnávat měkký a tvrdý povrch a jiný druh tratě je nesmysl.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 1.3.2015

Další měsíc z měsícem se sešel. Takže je čas podívat se, jak je drobek na tom.
Jak už jsem říkal, tahle informace měla kdysi význam, kdy jsem s vahou byl jak na houpačce , bud jsem přibíral pomalu , nebo zhazoval. Ted už je ta infromace bezcenná, vzhledem k tomu, že moje váha je stejná. Píšu tenhle příspěvek již jen kvuli shrnutí co jsem minulí měsíc dělal. Takže stručně řečeno moje váha je 81kg, což je stejně jako minulí měsíc.

Co říci k sportovnímu měsíci unor. Kolo samozřejmě žádné ale doufám, že příští měsíc už nějaký lehký zářez na kole udělam.. Plavaní s téhle informace stahuji, budu rád když si zajdou 2x do roka zaplavat, není to dobré ani na mé kolena, takže tohle z nabídky škrtám. Pokud bych náhodou plavat byl, určitě si to tu zapíšu ale psát každý měsíc 0 je zbytečné. Pokud jde o fitnes mám 8návštev. Opět to není mnoho ale unor je trochu kratší měsíc. Navíc jsem byl i týden nachlazený. 8návštěv za unor stačí. Běh byl pouze 3x defakto co 14dnu (1,15,28) Tady nemohu být spokojený je fakt, že už jsem zminil nachlezení , to že jsem před týdnem kvuli ledovce vzdal. Včera zachranoval měsíc na poslední chvili 10km. Plán na měsíc březen je jasný s lepším počasím více sportovní aktiviti , pokud jde o fitnes uvidíme, též by neškodila nějaká návštěva navíc ale dělat to jen kvuli zářezu na pažbě není třeba. Doufám i v nějaký km na kole. Pokud jde o běh počítám oproti tomuhle měsíci s masivním narustem , chtěl bych 70km. Mám v březnu týden dovolené tak uvidíme necháme se překvapit.

Fitness: 8x , Běh: 3x ( 30km) , Kolo: 0x

Věk: 29let
Výška:187cm
Váha: 81kg
buvolii

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 1.3.2015

Dnes po obedě bežecký. Bylo třeba začít nový měsíc , abych tu ráno nemluvil jen do větru. Dnes pro změnu běh na kolečkách. Včerejších 10km bylo v nohách slušně znát a já byl zvědavý, jak to pujde dneska. Chtěl jsem dalších 10km , nepopírám. První 2kola byly výborné s časi 4,30 , do 5tého kola to šlo ale pak jsem se začal trápit. Uvažoval jsem, že s tím seknu. Naštěstí se tam rozbíhal nějaký bežec a stal se pro mě na další kola vodičem. V každém kole byl o pár metru rychlejší ale stále jsem mu byl nablízku. V 10kole jsem začínal mít chut zbourat ten jeho 50metrový náskok. Říkám si, už má za sebou pár kol a tebe to začíná zrovna bavit. Na konci 11kola jsem už za ním visel , stálo mě to dost sil. Ve dvanáctém kole jsem šel před něj a to mi k dobrému pocitu stačilo. Měl jsem toho opravdu plné brejle. A výsledek : Udělal jsem dnes 12kol (12x900 =10,8km) Čas 55,55 to jest nějakých 4,48 na jedno kolo. Za poslední dva dny mám 20,8km a určitě jsem dnes i vykročil správným směrem do nového měsíce.
buvolii

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2015 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 2.3.2015

Shyby kladka 3x5x55kg....pak...7x5x53,75kg
Veslo 7x5x60kg .....pak..... 3x5x57,5kg
Bench 1x5x72,5kg....pak.....4x5x70kg ,
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Břicho: 3x15zkracovačky

Po víkendu rozlamaný jako pes. Trošičku unavený od hlavy k pasu , rozsekaný od pasu dolu. Ale měl jsem pocit, že chut do treningu by mohla být. Jak se ukázalo byla. Po rozcvičce, opět na střídačku shyby a dřepy s osou. Poté přišla na řadu kladka a zase nepatrný příhoz , to samé i na veslo a cejtil jsem se vážně dobře. I na bench jednu serku s 2,5kg navíc. V závěru do SS 2x břicho , pořádné protažení a odcházel jsme nadmíru uspokojený.
buvolii

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 4.3.2015

Dnes po raní smeně , bežecký trening. Šel jsem tam s tím, že dnes nebudu běhat velkou vzdálenost , jsem po těch dvou raních unavený a nevyspalí. Pobežím jeden svuj okruh na prudko. Počasí bylo příjemné +7stupnu a já jen v teplákovce. Musím říct že čas mě potešil, i šokoval zároven. Uběhl jsem svých 5km= 21,38 , což je jen 50vteřin za rekordem. Možná to není tak málo ale po zimním období mi tenhle čas udělal radost. Přidal jsem k tomu ještě jedeno kolo na kolečkách, kde už jsem si čas nehlídal a dost se netrápil. Za dnešek teda 5km na okruhu a 900metru na kolečkách, celkově tedy 5,9km
buvolii

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 5.3.2015

Shyby 1x8 klasické, 2x3 1x2 biceps
Bench 1x3x80 , 5x3x77,5kg
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Tlaky v sedě (ramena) 6x5x20kg 4x5x17,5kg
Rozpažky v předklonu (ramena) 1x12x6 , 1x10x7 , 1x8x8 ,1x6x9kg, 1x4x10kg
Tric. Kladka 5x10x35kg

Dnes další trening. Po rozcvičce jsem přešel na shyby. Jednu serku na max. Klasický shyby vinikající, na biceps jsem se ale trápil a žudlal to po pár opakováních. Poté velice slušný a silný bench. Dokonce jsem si jednu serku přidal. Na ramena jednu serku s 20kg navíc , i přesto že to od první serky dost dřelo. Potom do SS biceps a triceps , na závěr 2x břicho a bylo opět hotovo.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 8.3.2015

Shyby kladka 5x5x55kg....pak...5x5x53,75kg
Veslo 10x5x60kg
Bench 2x5x72,5kg....pak.....3x5x70kg ,
Rozpažky v leže 1x15x8kg
Celkový čas: 55min

Dnes opět fitness. Pravdou je, že v neděli chodím málo a nerad. Ale 2dny jsem tam nebyl a 2dny tam nebudu, nebylo vyhnutí. Jak jsem čekl plné fitko. Rychlá rozcvička a pak už se šlo na věc. Shyby jako vždy. Pak kladka a veslo, všude mírný příhoz. Poté bench na závěr břicho, tentokrát jen zkracovačky, vis byl totálně zabraný a odcházel jsem na šatnu. Musím říct, že jsem byl nakonec spokojený i přes plné fitko jsem si v rychlosti odjel co jsem odjet měl. Přiznám se, že jsem si říkal, že tam něco zmastním, pokud budou vybrané věci zabrané , no měl jsem hold dneska štěstí.
buvolii

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dne 8.3.2015

V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě po obedě jsem si byl zaběhat. Doma jsem pojedl, v klidu navařil gulášek a šel jsem běhat. Venku začlo snad léto, přijemných 11stupnu a sluníčko. Takže moje běžecké vybava, krom ortéz a obinadel zahrnovala jen lehkou teplákovku. Dnes jsem zustal na kolečkách a byl rozhodnutých jich uběhnout aspon 10set. V hloubi duše jsem si říkal,že bych mohl dneska bežet dokud nepadnu visílením. První tři kola měli neskutečný pruměr na kolo a to 4,15 na jedno kolo. Po 5kolech jsem měl čas někde kolem 21,30. A začínal jsem uvažovat bežet na svuj osobák na 10kolech. Abych řekl pravdu nepamatoval jsem si kolik je přesně, hádal jsem 44minut. Takže jsem to rval chvilkama i silou vule a uběhl jsem 10kol v čase 43,37 , bohužel jsem se spletl a za svým rekordem 42,42 ze dne 4.5.2013 jsem zaostal 55vteřin. I tak jsem byl rád, že jsem se dnes hecnul a spříjemnil si to bežecké odpoledne. Abych nezapoměl chtěl jsem bežet ještě dál, takže jsem bežel i 11kolo s tím, že jsem hodně ubral. Po 11kolech jsem toho ale nakonec nechal. Takže dnes 11kol (11x900 =9,9km) Čas 48,08 to je nakonec nějakých 4,23 na jedno kolo.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: ne březen 08, 2015 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

buvolii napsal:
Dne 8.3.2015

V ten stejný den ale na jiném místě v jiný čas
Ještě po obedě jsem si byl zaběhat. Doma jsem pojedl, v klidu navařil gulášek a šel jsem běhat. Venku začlo snad léto, přijemných 11stupnu a sluníčko. Takže moje běžecké vybava, krom ortéz a obinadel zahrnovala jen lehkou teplákovku.

S tím, že dneska bylo jak v létě souhlasím, jen v létě nenosím na běh lehkou teplákovku, takže já jsem šel v kraťasech. Plánuješ na jaro nějaký závod?
buvolii

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2015 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Než zodpovím tvoji otázku jiříku. Mohu s letem souhlasit, jen jsem trošičku zimohmřivý a nemám ted delší kratasi, aby zakryly moje ortézy, nechci si hrát na terminátora. Ale bez další srandy, co plánuji: no pulmaraton to je moje alfa omega. Letos posunutý z konce zaří na záčatek zaří. Loni jsem prohlásil, že budu o 5min rychlejší a že pro to udělám vše co pujde. Jinak se samozřejmě rozhližím, kde se u nás v okolí co šustne ale je to trochu složitý, moc se mě samotnému do nečeho takového nechce, nerad za závody daleko cestuji. Takže se rozhlížím, jestli mě něco nezaujme. Jak jsem říkal každým rokem, nějaký další závod bych mohl absolvovat a pak se ukázalo vždy, že skutek utek. Takže odpovím už jen stručně, není to vyloučené.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Buvol Noviny :-) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: