Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 931, 932, 933 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
frank.db

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 10:08 am    Předmět: ... Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Naopak, kámoš se v NHL vyzná velmi dobře ... prostě se v něm promítly osobní problémy a psychická nevyrovnanost. Mohl skončit v klubu, kde začínal a tam by mu vyvěsili dres a zase by ho měli rádi. Prostě neví, kdy a jak důstojně ukončit, že už nemůže hrát do 50-ti jak kdysi, je to jiný hokej.

Tohle je asi mysleno ze srandy, ze?:)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: ne březen 01, 2015 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mirus napsal:
Protože jsu idiot (a ještě k tomu starej 36let ) z nějakýho důvodu sem si včera před tréninkem odpustil rozcvičení kloubů svalů a úponů a při prvním cviku (francouzský tlkak) sem si dost bolavě pohmoždil vnitřní stranu lokte na levé ruce (oštěpařský loket). Kdysi sem se do něj bolestivě praštil a někdy pobolíval, ale při kvalitním rozcvičení mě nikdy neomezoval. Včera sem se dostatečně nerozcvičil a bum, bolest hrozná. Bolí i dnes v klidu. Vím proč sem se nerozcvičil (zakecal sem se s kamarádem). Jsu idiot no. NECHŤ LÉČBA ZAPOČNE.

No naordinovat si bez rozcvičení jako první cvik francouzáky, to sis o tom trošku koledoval mirusi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
mysH

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2015 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste k tomu Uherskymu Brodu

http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2015030101

Ne ze bych vsechno, co psal dfens, bral za absolutni a jedinou pravdu, nicmene tenhle clanek to celkem dobre shrnuje. Fail fail .. a fail
A bude z toho naky pouceni? Naky trenink i mistnaku? Prd .. max se naberou dalsi lidi a bude se delat co, buzerovat .. prece nemuzou sedet na stanici, musi vyvijet cinnost .. carky jsou carky.

PS: nejlip to dokreslil v rozhovoru do tv ten zazrakem prezivsi na wc - "policie o me 2h vedela a neudelali absolutne NIC". Bude tenhle clovek policii jeste nekdy v zivote verit? Nebo jeho pribuzny? Asi dost tezko
PS2: ze ty obeti (asi) umreli temer hned, to musel spadnout obrovskej kamen stresu hodne lidem ..
cipinek

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2015 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a co když nemřeli hned a umírali tam dlouhé desítky minut ve strašných bolestech, přece nemůžou říct pravdu, pravda se nikde neříká...
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TTeDy

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 11:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me dnes nasr*lo, kdyz mi asi 10 minut po prichodu do posilovny prdly kratase v rozkroku. Nechtelo se mi kvuli tomu hned skoncit, protoze uz tak si musim na vstupny do gymu malem brat hypoteky , tak jsem pokracoval. A co cert nechtel, zrovna byly na programu mimo jine mrtvoly a vypady, takze pri odchodu z gymu byly moje kratasy presne v tomhle stavu:

Vim, ze se v tomto topicu resi ponekud zavaznejsi problemy, spis se touto cestou chci omluvit vsem (i Draperovi) , kdo dnes byli kolem poledne v brnenskym BG a utrpeli pohledem na me dozivotni trauma. Vazne to nebyl zamer a uz se to nestane.
Navic jsem se ve snaze o zachovani poslednich zbytku dustojnosti snazil u tech mrtvol co nejmin vystrkovat prdel, takze jsem je jel uplne blbe a ted neprijemne citim spodni zada... Celkove vzato fakt neprijemna zkusenost a pokazeny cviceni.
Jo a spodni pradlo jsem mel.
Gohan

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 12:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lol neco podobneho se mi stalo nedavno. Kdyz jsem sedal na predkopy, tak se mi zachytily kratasy o masinu a kdyz jsem dosedl, tak jsem to rozerval. Pri predkopech to bylo v pohode, ale pri legpressu uz mi lezly koule tak jsem si musel jit dat trenky Nastesti jsem si presne na tohle daval pozor a hned pri prvni rozcvicovaci serii jsem to podchytil tak snad jsem nekomu nezpusobil koulofobii.
Chadzi

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neskutečně mě irituje, jak někteří zde na fóru prosazujou jen jednu správnou cestu jak cvičit a stravovat se... Těch cest je mnoho a je na každém co si vybere a co mu nejlíp funguje... A ne že někdo bude cpát lidem do hlavy jen jednu věc pořád dokola...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Neskutečně mě irituje, jak někteří zde na fóru prosazujou jen jednu správnou cestu jak cvičit a stravovat se... Těch cest je mnoho a je na každém co si vybere a co mu nejlíp funguje... A ne že někdo bude cpát lidem do hlavy jen jednu věc pořád dokola...
...a ta prosazovaná cesta je jaká? Zajímalo by mě to? Je tu plno zastánců paleo, CKD, vln apod. Fullbody tréninků, HD, splitu. Nevidím tu jednu jedinou cestu. Pokud ty ano - rád se o ní dozvím.
Chadzi

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, je tu plno zastánců různých typů stravování a způsobu cvičení a většina těch "zastánců" prosazuje jen to svoje... Ale konkrétní nebudu, nechci tady vyvolávat žádný flame...
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Ano, je tu plno zastánců různých typů stravování a způsobu cvičení a většina těch "zastánců" prosazuje jen to svoje... Ale konkrétní nebudu, nechci tady vyvolávat žádný flame...
...chápu, koulaři mohou být urputní:o))
PetkaB

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Chadzi napsal:

před pár lety, když lidi objevili cyklování sacharidů, se tu neřešilo nic jinýho..docela urputně :-) ve všech postech o jídle se řešily gramáže bílkovin a sacharidů...
Já považuju za logický, že každý radí to, s čím má dobrou zkušenost. Kolik lidí tady z fora má třeba zkušenost jak s "běžným" stravováním, tak s lowfat, tak i lowcarb? myslím zkušenost v délce alepson dejme tomu rok dva, aby se to dalo porovnat, hodnotit...nebude jich moc..
Nemusíte souhlasit, nikdo vás nenutí vyhodit ovesný vločky do koše... jen to chce prostě přijmout to, že se bez nich dá dobře a smysluplně cvičit.

jen malý příklad úplně odjinud - běžci. Snad nejznámější propagátor běhu u nás Miloš Škorpil taky ještě před nedávnem jedl a doporučoval něco jiného...zkusil a o paleostravě jsou najednou články na běžecké škole.
Nejde o to, jestli pro běžce ano a pro liftery ne...jde o to, že je možná lepší zůstat otevřeným zkušenostem lidí, kteří mají co říct..;-)
ygg

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:

Nemusíte souhlasit, nikdo vás nenutí vyhodit ovesný vločky do koše... jen to chce prostě přijmout to, že se bez nich dá dobře a smysluplně cvičit.

To je svatá pravda, takovou bábovku nebo štrůdl či makový koláč s drobenkou vločkama rozhodně nenahradíš!

V nouzi teda jo, ale to už pak jeden začíná přemítat, zda mu ten život za to odříkání vůbec stojí ...
Hulkie

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
Deadlift napsal:
Chadzi napsal:

před pár lety, když lidi objevili cyklování sacharidů, se tu neřešilo nic jinýho..docela urputně :-) ve všech postech o jídle se řešily gramáže bílkovin a sacharidů...
Já považuju za logický, že každý radí to, s čím má dobrou zkušenost. Kolik lidí tady z fora má třeba zkušenost jak s "běžným" stravováním, tak s lowfat, tak i lowcarb? myslím zkušenost v délce alepson dejme tomu rok dva, aby se to dalo porovnat, hodnotit...nebude jich moc..

jen malý příklad úplně odjinud - běžci. Snad nejznámější propagátor běhu u nás Miloš Škorpil taky ještě před nedávnem jedl a doporučoval něco jiného...zkusil a o paleostravě jsou najednou články na běžecké škole.
Nejde o to, jestli pro běžce ano a pro liftery ne...jde o to, že je možná lepší zůstat otevřeným zkušenostem lidí, kteří mají co říct..;-)

Já mám desetiletou zkušenost s low carb stravováním. Na jejím konci je cholesterol 15 a ledvinové kameny. Můžu vřele doporučit.
Nikdo rozumný by se k takovým experimentům neměl uchylovat. Posluchat kokotiny typu
"ať se tělo naučí jet na tuky". Tělo jede "na tuky" jenom v případě, že je v ketóze, jinak si
ty cukry vyrábí z bílkovin a to je setsakra neefektivní, drahé, a nezdravé.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: st březen 04, 2015 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě už ta neustálá propagace palea taky začíná srát, neříkám, že to je špatnej přístup, rozhodně to výsledky má, ale cpát to každýmu a všude, to je mimo...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 931, 932, 933 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: