|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
PetkaB

|
Zaslal: st březen 04, 2015 10:08 pm Předmět: |
|
|
Dneska je strečink, resety a lehké TGU.
Stihla jsem to než začal lifterský trénink, takže jsem nemusela mezi sériemi, co bylo fajn. Ještě že ti chlapi nechodí včas :-) _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PMKB5

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 11:15 am Předmět: |
|
|
Resety, Lehký Zercher dřep, pohoda. Odpo bojovky. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 4:56 pm Předmět: |
|
|
Ufff, dokončeno - ebook Fundamentální principy silového tréninku dle metodiky Pavla Tsatsoulina a školy StrongFirst.
Náhled pár stránek, enjoy!
_________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt březen 05, 2015 6:02 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | Ufff, dokončeno - ebook Fundamentální principy silového tréninku dle metodiky Pavla Tsatsoulina a školy StrongFirst.
Náhled pár stránek, enjoy!
|
bude se dát stáhnout?
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 7:49 pm Předmět: |
|
|
5.3.2015 - tr. č.34
Rozcvička a příprava pohybu - dneska se zvláštním důrazem na mobilitu kyčlí, hrudníku a ramen,protože se mi pak líp rovná k DL
DL
3x60kg, 1x70kg
5x5x80kg
Docvička - strečink, resety, válec
Dneska mi poprvé Justys nemusela říkat, abych aspoň předstírala, že je to těžký :-) vzhledem k tomu, že před zahájením tohoto tréninku jsem došla na dvojky s 90kg klasikou a střídavým úchopem, už to tak nějak vyžadovalo za tu činku zabrat:-) spokojenost...a asi budu mít opět namožený břicho _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 7:53 pm Předmět: |
|
|
jo, a DL dělá hlad - růžičková kapusta se slaninou, jablko a obří avokádo
_________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 7:58 pm Předmět: |
|
|
To zeleny dole u prostred me pripomelo zelvy ninja )), co sleduje kluk v TV )
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: čt březen 05, 2015 9:46 pm Předmět: |
|
|
I Paleo girevici mají city.
Kupříkladu hlad. :-) _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 6:26 am Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | PetkaB napsal: | | Za všechny benefity téhle stravy bych zmínila jeden - nemáš takový ten šílený hlad, ze kterého je ti na omdlení.. |
| PetkaB napsal: | | nějak jsem si nestačila všimnout, no..měla jsem ukrutnej hlad, to jídlo se dožilo tak pěti minut :-) |
Promiň, ale nedalo mi to. |
Hlad, pocity na omdlení - klasické hypoglykemické stavy. Rozumíme si? :-)To opravdu ted nemám.
Z tohodle hladu sebou nesekneš, nemotáse ti hlava a nemáš pocit, že musíš vyplenit cukrárnu :-)
Ale jsem ráda, že mě tak pečlivě sleduješ. _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 6:30 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | madball napsal: | | PetkaB napsal: | | Za všechny benefity téhle stravy bych zmínila jeden - nemáš takový ten šílený hlad, ze kterého je ti na omdlení.. |
| PetkaB napsal: | | nějak jsem si nestačila všimnout, no..měla jsem ukrutnej hlad, to jídlo se dožilo tak pěti minut :-) |
Já spíš obdivuju Petku za to, že tímhle dokáže utišit hlad. Tohle jídlo by mé přítelkyni akorát rozdráždilo žaludek. :) |
Jo, to víš, já jsem holt vadnej kus, jak zaznělo v nějaké jiné debatě. _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 7:54 am Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | madball napsal: | | PetkaB napsal: | | Za všechny benefity téhle stravy bych zmínila jeden - nemáš takový ten šílený hlad, ze kterého je ti na omdlení.. |
Hlad, pocity na omdlení - klasické hypoglykemické stavy. Rozumíme si? :-)To opravdu ted nemám.
Z tohodle hladu sebou nesekneš, nemotáse ti hlava a nemáš pocit, že musíš vyplenit cukrárnu :-)
Ale jsem ráda, že mě tak pečlivě sleduješ. |
Asi si rozumíme, ale tyhle stavy taky nemám a neznám, maximálně, když jsem při nějaké delší námaze úplně bez cukrů, ale do takových extrémů už nejdu.
Sleduju, protože čekám na zázraky, který by mě převedly na víru palea. :)) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|