Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 934, 935, 936 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RaptorMira

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
RaptorMira napsal:
drlift_ napsal:
Chadzi napsal:
No a zatím jsem tady neviděl člověka co doporučuje paleo a švihání koulí, který by vypadal lépe než průměrný cvičenec... Každý má to svoje a nikomu to neberu, ale většina lidí co si tady přijde pro radu, chce vypadat lépe než každý druhý člověk v posilovně...toť můj názor.

Nezbyva nez se smirit s tim, ze je to ted silne v mode. Vali se to ze vsech stran, delaji se seminare atd. Nemuzu si pomoct, ale to nadseni mi prijde prehnany. Jako doplnek to beru, ale z toho co se pise, mi spis prijde, ze to musi byt zazracny vselek...

řešíte to ze špatné strany. Nejlepší trénink je ten, který (trenérovi) vynese od klienta prachy a stejně tak, nejlepší dieta je ta, která vynese další prachy. Takže koule a paleo je jasná volba :) Pokud to nebude fungovat, přestane to nosit prachy u musí se vymyslet něco jiného...

Lifterovi/kulturistovi (závodníkovi) rozhodn nebudu doporučovat cvičit jen s kettlebell. Tomu, kdo cvičí pro zdraví a dobrou kondici, taky nebudu doporučovat jen kettlebell, ale kombinaci kettlebell+velká činka + vlastní váha. Stejná trojkombinace se dá velmi dobře použít pro všeobecnou kondiční a silovou přípravu v podstatě k jakémukoliv sportu (pokud ten trénink umíš poskládat).

jenom aby nedošlo k mýlce. Nejsem na tom tak, že bych kouli a paleo odsuzoval. Pouze jsem konstatoval, že prostě tyhle věci vznikají protože nové věci vytáhnou z cvičících prachy. Kdyby mi to přinášelo obživu tak to normálně trénuju a doporučuju, nemám s tím problém. Bral bych ty prachy v tomhle případě bez výčitek. Taky souhlasím s OK, že ti co se tím zabývají mají jasné a striktní požadavky na techniku bez excesů běžných jinde (zatím)... prostě, když si z toho chceš udělat obživu, musíš tomu dát přídech něčeho víc, udělat z toho životní styl, zábavu atd. a svést se na vlně. Opakuje se to pořád dokola.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK napsal:
Je mi jasné, že existují i dobří trenéři, nicméně mi přijde, že vzhledem k jejich množství je jich stále méně. Zrovna nedávno jsme o tom diskutovali se spolužáky (studenty fyzioterapie) a občas se nestačím divit, co je to za individua a jaké jsou jejich (ne)znalosti.
S jednoručkama cvičím také, ale z mnoha důvodů mi kettlebell přijde jako vhodnější řešení.

Ne ze by u nas zrovna fyzioterapeuti excelovali ve znalosti cinek a silovejch sportu teda. Pulka z nich si ani neumi drepnout:D
OK

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řekl bych, že více než polovina si neumí ani dřepnout :D Ale přeci jen jejich obor není zvedání činek, takže se neznalost dá pochopit. Trenér by však svému oboru rozumět měl.
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně štve jedna věc, jak se tu spousta lidí ohání tím, že jejich stylem cvičení s KB a stravou typu paleo nechcou svaly a není to jejich primární cíl - v pořádku, každý má právo dělat si a chtít co chce, ale proč to pak doporučují lidem, kterým jde primárně o ty svaly? To je pro mě úplně mimo a dost velkej protimluv.
Poman

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OK napsal:
Řekl bych, že více než polovina si neumí ani dřepnout :D Ale přeci jen jejich obor není zvedání činek, takže se neznalost dá pochopit. Trenér by však svému oboru rozumět měl.

Chapu ze neumej techniku nadhozu,ale zase drep je drep. A presvedceni ze zvednuti cinky vas znici a hlavne pak strecujte kdyz uz se chcete nicit jinak....

Jinak ve fitku kam chodim je jedem schopny trener a cca 10 treneru vhodnych akorat tak na zalobu za umyslne niceni zdravi.
Vrcholem je celebrita trener ktery uz cvici 2 mesice s epikondylarnima ortezama na obou rukach bo ma zanet
Ma to na prackach a vali kladiva jak divej.
Study

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasím s Deadliftem, osobně v tom taky vidím hlavně prachy, především když čtu ty příspěvky PKB5 (či jak se jmenuje) - nic proti tobě [ale nedivím se tomu, člověk se nějak živit musí a dnešní doba v podstatě o ničem jiném než o penezích není]

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Hulkie

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ať si každej doporučuje co chce. Ale když má v podpisu název svojí firmy, nemyslím si, že by mu šlo o něčí dobro, ale hlavně o svůj zisk. Dřív tady opruzoval Mr. Železná koule, teď je tady PKMB5. Nezištné šíření myšlenek vypadá trochu jinak než "moji svěřenci mají výsledky" a "posílám ti v SZ progres, který jsme udělali s jednou cvičenkou".
ygg

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
Ale věř tomu, že i těch pár let v pohodě za tu změnu stojí. A tím spíš, že já takovéhle jídlo vůbec nevnímám jako nějaké omezení.

Ale tomu já samozřejmě věřím. Pokud má někdo na nějakou potravinu alergii, či mu nedělá dobře, tak by byl blbej kdyby jí jedl. Jenže jedna věc je jíst něco, protože mi to působí zcela konkrétní problémy a mám to ozkoušené, a druhá je se omezovat v konzumaci něčeho, co mi žádné problémy nedělá. Což jsem já a ty štrůdly a podobně .... tedy, teoreticky hrozí přežrání, ale tolik toho pohromadě v mé blízkosti už dlooouho nebylo.

Vydávat tedy paleo za univerzální "dobro" nedává smysl, a proč bych se třeba já měl tímto směrem realizovat fakt netuším.
secret78

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
PetkaB napsal:
Ale věř tomu, že i těch pár let v pohodě za tu změnu stojí. A tím spíš, že já takovéhle jídlo vůbec nevnímám jako nějaké omezení.

Ale tomu já samozřejmě věřím. Pokud má někdo na nějakou potravinu alergii, či mu nedělá dobře, tak by byl blbej kdyby jí jedl. Jenže jedna věc je jíst něco, protože mi to působí zcela konkrétní problémy a mám to ozkoušené, a druhá je se omezovat v konzumaci něčeho, co mi žádné problémy nedělá. Což jsem já a ty štrůdly a podobně .... tedy, teoreticky hrozí přežrání, ale tolik toho pohromadě v mé blízkosti už dlooouho nebylo.

Vydávat tedy paleo za univerzální "dobro" nedává smysl, a proč bych se třeba já měl tímto směrem realizovat fakt netuším.

Pridám svoj poznatok, niesom alergický na žiadne potraviny ale trápil ma silný zápal v ramene (150mg diklofenaku denne nezaberalo). Prešiel som na paleo a zmizol aj zápal a nemám ani pocit, že by mi niečo chýbalo alebo by som sa obmedzoval :)
ygg

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ehm ... ale tady nejde o to, aby ses cpal tím, co do sebe lopatou házím já:-).Jde o to, že paleo je jedna z mnoha cest jak se stravovat, a není ani lepší ani horší než ty jiné, prostě někomu sedí, někomu ne.

Tak móžno i tak móžno. Každý jsme jiný a tak i naše cesta k cíli musí být jiná ... jen ten cíl máme všichni stejný. Krchov.
drlift_

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 7:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
..organizace....komunita.... Strážná věž .

Presne tohle se mi take vybavilo. Jen jsem nechtel byt tak zlej a napsat to :)
Grimley

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já vím, že vám Paleo nejspíš pomohlo změnit život, ale tyhle komenty (i když jsou třeba pravdivý ) ve mě evokujou myšlenku na takovou představu : fronta lidí na vozejku, polomrtvejch, bez noh, bez rukou, neúspěšní manažeři....sebevrahové.....stojej frontu před budovou s nápisem "Paleo" a na druhý straně z tý budovy vycházej lidi naprosto zdraví, úspěšní manažeři....lidi plní elánu do života, chudí jsou najednou bohatí, lidi bez noh maj najednou nohy tři..... prostě ZÁZRAK .... Takovej kosmodisk.....

Popravdě mě celej ten humbuk okolo paleo stravy už taky pěkně sere - posledni rok na vejšce byl zase ve znamení toho, že každá pipina musela mít super filtrační lahev nejlíp s křiklavou barvou a neustále z ní popíjet....ale jediný, co s tím můžu udělat je to, že si postěžuju na foru a život jde dál :))

A omlouvám se, ale asi jsem negativně ovlivněnej kolegou z práce, kterej do me furt o Paleu hustí a brzy už bude poslán do prdele

Naštěstí (naneštěstí?) je okruh lidí okolo mě normální, respektive nežije plnohodnotný kvalitní život, a tak s nima sem tam zajdu na pivo a zlískáme se jak dobytci a když jedem někam dál autem, dokonce si dáme i bagetou na benzínce.... Když jsme třeba na hokeji, dáme si párek.... Prostě banda lidí s neplhodnotně kvalitním životem.....
sovajs

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 7:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemám kde koupit Alavis triple blend, všude vyprodáno kdyby někde věděl kde (za rozumnou cenu) tak PM, díky
Riku

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sovajs napsal:
Nemám kde koupit Alavis triple blend, všude vyprodáno kdyby někde věděl kde (za rozumnou cenu) tak PM, díky

trápí mě stejný problém, kultíci ho vykoupili :D
Judson

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
sovajs napsal:

trápí mě stejný problém, kultíci ho vykoupili :D

Nestraste, me dosel pred tydnem, ale podle seznamu je bezne skladem ve spouste prodejnach.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 934, 935, 936 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: