Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 144, 145, 146  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jak rikam, stejny stroj, stejen nastaveni
jedine tak je to neco prukazneho, co se da porovnavat
(ale jinak mi 1600 za 3 hodky prijde malo)
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
(ale jinak mi 1600 za 3 hodky prijde malo)

Jo tak s tím souhlasím, ale za to může samozřejmě to mizerné těžké staré kolo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To si nemyslim, pokud je to lazo plazo tempo, tak tech 1600 / h muze byt realne. Nejlepsi byl rotoped, co jsme meli doma, kdyz jsem byl jeste na zakladce, ten ukazocal 25kcal / minutu at jsi slapal na prazdno rychlosti 5km / h nebo na plnej load 30km / h. :)
Grimley

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz bezim, tak prumerne za hodinu mam 1500kCal :) .... kdyz jsem sel pochod tak jsem mel nejakejch 3800 za skoro 7 hodin :) ale 1600kCal za tri hodiny jizdy je dost malo.... i kdyz ono 55km za tri hodiny je taky dost pomaly tempo na kole :)
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt březen 05, 2015 8:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Kdyz bezim, tak prumerne za hodinu mam 1500kCal :) .... kdyz jsem sel pochod tak jsem mel nejakejch 3800 za skoro 7 hodin :) ale 1600kCal za tri hodiny jizdy je dost malo.... i kdyz ono 55km za tri hodiny je taky dost pomaly tempo na kole :)

Teda nechci ti do toho kecat Grimley, ale měl by sis upravit jednotky a ty kilojouly vydělit 4,18 a dostaneš se do reality v kcal. (Doufám, že mi opravdu nechceš tvrdit, že za hodinu běhu spálíš 2/3 denního příjmu 70 kg muže?)
Například na TdF vydá profesionální jezdecká elita v průměru cca 6500 kcal za den (= kolem 4-5 hodin jízdy se šílenou rychlostí a nastoupanými metry). Opravdu si nemyslím, že by tady na tomto fóru někdo dosahoval při aerobce takovýchto hodnot.
Grimley

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 4:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Si to spocitej treba na zijzdrave.cz (porad to jsou vsechno prumerny hodnoty, proto ani ja neneapsal ze spalim 1501/ hodinu ;)

Hadat se s tebou nebudu, protoze na to nemam cas ani chut :) "elita" prej

Edit: nemuzes taky srovnavat svoje kolo, kde se pul cesty vezes a beh kde se z kopce nesvezes ani jeden metr ;)
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6/3 RAMENA, BRICHO

tlak na MP pred hlavu (plny rozsah pohybu)
90kg x 10
90kg x 10
90kg x 8
90kg x 8
90kg x 8
60kg x 10 (TUT 78s)
60kg x 9 (TUT 70s)
-krome prvni serie vsechno na krev, ale i tak docela velke prekvapeni, protoze alespon podle toho, jak se citim, jsem myslel, ze pujdu silove tak o 2-3 opakovani v serii dolu, ale dal jsem prakticky to same co naposledky s touto vahou

upazovani s JR v sede (kazda ruka zvlast)
12,5kg x 17 (2x)
15kg x 15 (2x)
17,5kg x 15 (2x)
17,5kg x 15 (2x)
20kg x 12 + 12,5kg x 15 + 7,5kg x 20 (2x)
15kg x 20 + 10kg x 15 (jenom prava)
-v sede kazdou ruku zvlast je pro me nova verze upazovani, celkem prijemna zmena a hlave u toho muzu sedet a vubec se nemusim zvedat :D

upazovani v predklonu (v sede / ve stoje kazda ruka zvlast)
10kg x 20
12,5kg x 15
17,5kg x 20 (2x)
20kg x 17 (2x)
22,5kg x 17 (2x)
12,5kg x 17
12,5kg x 20
15kg x 15 + 10kg x 15 + 5kg x 21
-i upazko v predklonu v sede je novy cvik, to jsem cvicil naposledy pred X lety a nikdy mne moc nebral, tantoktaz super. Prolozil jsem to i 3 tezsima seriema ve stoje v predklonu, kdy jsem se jednou rukou pridrzoval stojanu na cinky a pak jsme to opet dojel obouruc v sede

tlaky na MP za hlavu (plny rozsah pohybu)
80kg x 8
80kg x 8
80kg x 6
80kg x 6 + 60kg x 6 + 50kg x 7 + 40kg x 10
60kg x 15

pritahy k brade s EZ (nasiroko)
30kg x 15
35kg x 15
40kg x 12
40kg x 12
45kg x 10 + 30kg x 15
-dalsi novy cvik. Necvicil jsem to taky hafo let, vzdy jen na kladce. Bralo pekne, cinku jsem zdrzel hodne na sirko, aby to vice braly stredy ramen, obcas jsem si teda akorat dal do zubu

facepulls (kladka nasiroko)
40kg x 25
50kg x 25
55kg x 20
60kg x 18
65kg x 15 + 40kg x 25 + 30kg x 26

pritahy kolen v sede v zaklonu
20
20
20
20
20
20
20
20
20
20
-misto trapezu jsem dal bricho, porad mam divny pocit v levem spodnim trapu, jek kdyby se mne mel urvat kdyz taham neco tezkeho, coz bylo znat u mrtvol predevcirem. Zrejme je to jen spazmus, ale prijemne to neni

mohamedany ve stoje
30kg x 20
30kg x 20
30kg x 20
30kg x 20
30kg x 20

rotana stroj
30kg x 20 (2x)
30kg x 20 (2x)
30kg x 20 (2x)
30kg x 20 (2x)
30kg x 20 (2x)

TIME: 2h 6 minut

VAHA: 119,5kg

-na to, jak se posledni dny citim slabej a vystavnenej, tak to byl az moc dobry trenink, ovsem nez jsem se tam dopravil, tak to byl velky souboj telo vs mozek. Hlava chtela, telo bylo proti, ale jsem rad, ze jsem nakonec poslechl tu moji chorou hlavu :D

sloto...
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7/3 ZADA

mrtvy tah
210kg x 5
210kg x 5
210kg x 5
220kg x 5 ( - musim si dat pozor na to, abych propinal kolena, vim o tom )
220kg x 5
-tezkou mrtvolu jsem jel ve stredu, takze jen 2 dny volna, coz me trochu znejistovalo, navic to minule bylo hovadsky tezky a vubec jsem z toho nemel dobry pocit a dneska mam nevim proc namozeny spodni zada, takze jistota opravdu na bodu mrazu :D Rozcvicku jsem hodne osral jako vzdy a to pouze z duvodu lenosti (8x60kg, 4x 120kg, 3x150kg , 1x 180kg ), takze prvni serie s 210kg byla kuuuu*va tezka a jestli ze jsem si dneska neveril, tak po te prvni serii jsem si neveril dvojnasobne a uz jsem premyslel, jak z toho vybrousit, abych nebyl zbytek treninku na*ranej :D Ovsem doufal jsem, ze je to pouze tou ojebanou rozcvickou, coz se mi stalo mockrat. Druha serie uz zlehkla a to jsem si rekl, ze bych mohl tech 5x5x210 dat. Od 3. serie jsem zacal tocit, coz mne mozna hodne pridalo a najednou mne to prislo, jak kdybych 20kg ubral (rezerva alespon 2 opakovani), takze jsem tam lupnul jeste 10kg s nadeji, ze si udelam PR pro 5resp. Prvni 5ka s 220kg relativne ok, i kdyz uz to na videu tak lehce nevypada, jako ty 210ky. Akorat mi teda musite verit, ze tam mam opravdu 220, protoze ty 5kg zavazi jsem tam hodil pred uzavery a na videu to neni videt, ale samozrejme nemam duvod si tu vymyslet vykony. 2. serie a celkove 5. ta uz mne dala hodne zabrat, ty opakovani minimalne prvni 3 byly nedotazeny nebo lepe receno nepropnul jsem uplne kolena, coz by me na soutezi neuznali, ale jeste relativne zadna prasarna. Radost mam ovsem velikou a neskutecne me to nakoplo na cely trenink.

stahovani kladky na hrudnik (stredne siroky paralelni uchop)
50kg x 15
65kg x 15
75kg x 12
80kg x 10
90kg x 8
80kg x 12
70kg x 15

pritahy JR v klece
35kg x 12 (2x)
40kg x 10 (2x)
45kg x 10 (2x)
50kg x 8 (2x)
50kg x 8 (2x)
55kg x 6 (2x)
55kg x 8 (2x)
-hodne dlouho jsem to nejel, chtel jsem to jet technicky s lehkou vahou, ale bylo to docela lehke a bralo krasne, tak jsem "dojel" az k nejtezsim jednoruckam. Teda ale levej lat bere o hodne vic nez pravej : ( vubec se na tu pravou stranu neumim spravne nastelovat : (

stahovani kladky s napnutyma rukama
40kg x 20
45kg x 20
50kg x 17
50kg x 17
50kg x 18
55kg x 12
60kg x 10 + 40kg x 15 + 30kg x 20

pritahy VC podhmatem (volna vaha)
80kg x 12
90kg x 10
100kg x 8
100kg x 8
100kg x 9
-tady uz tadny tezky vahy, protoze i tohle bylo tezky a spodni zada uz mely dost, takze me hodne drzel pasek. Nejprve jsem to chtel dat na multaku, ale pak jsem si dal facku a sel na volnou, tady narozdil od tlakovych cviku muzu

stahovani kladky v leze (v-adapter)
70kg x 15
80kg x 15
90kg x 12
100kg x 10
110kg x 8 + 80kg x 10 + 60kg x 15
90kg x 16

TIME: 1h 44 minut

VAHA: 119,5kg

-brutalni trenink

Naposledy upravil Draper dne so březen 07, 2015 6:09 pm, celkově upraveno 2 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole, to už je na nejakú tu pohárovku v mŕtvole, super, ja tak ťahať a podobný objem, tak to maxujem každý tretí tréning hehe
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
ty vole, to už je na nejakú tu pohárovku v mŕtvole, super, ja tak ťahať a podobný objem, tak to maxujem každý tretí tréning hehe

Dik :)

Kdyby se nekdo vyjadril k tem kolenum, docela me sere, ze je nahore nepropinam , hlavne u tech prvnich 3 opakovani a ze se jakoby zhoupnu (ty posledni 2 uz byly lepsi), coz je ale asi chyba a neuznany pokus ze? Nastesti vim, ze se mi to stava jen , kdyz na to nemyslim, ale i tak me to stve, kdyz to vidim.

Naposledy upravil Draper dne so březen 07, 2015 4:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Zlata

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!!! Ty jsi neskutečný zvíře!!!! Že někdy natočímě něco spolu?? Že jo, že jooo??????

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
jnerez

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle uz je neskutecnej masakr . Navic si s tim jeste tak hrajes, parada fakt.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 4:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drapere sorry, mam te rad, ale tohle vazne ne:
jednak nepropinas kolena, jednak nemas zkalibrovany kotouce, jednak nemas boty, taky nemas obe dve ruce stejne a hlavne je to totalne nemozne!

Kecam, dobra prace!
magion

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:
Že někdy natočímě něco spolu?? Že jo, že jooo??????

Proč já ve všem vidím dvojsmysl

Jinak moc pěkný dl, pořád lehký, ikdyž ta podložka ti přidává na lehčím rozjezdu. Co mě udivuje, je tvá trpělivost si nevyzkoušet maximálku, ja už by to tam napálil. Ale jakýsi progres přidávat na činku a snižovat opáčka tam je. Tak třeba se toho dočkáme. :)

Ty kolena jsou jen technická chyba, díky které by byl pokus neplatný. Jde jen o to si to uvědomit na soutěži a locknout je. Jinak to nemá vliv na nic.
madball

PříspěvekZaslal: so březen 07, 2015 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já tě opravím, na videu to vypadá celkem lehce, idkyž to tak pocitově možná nebylo. :)
Jsem zvědavej, kdy to bude vypadat těžce i na videu.
V těch teplákách se ani nedá posoudit, jestli byly kolena propnutý nebo ne. S těma vytahanýma kolenama na nich to může vypadat, že ne, ale realita může být, že je to naprosto v pořádku.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Log kontroverzní prostitutky a nadrženého hřebečka  :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 45, 46, 47 ... 144, 145, 146  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: