|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Darkkiller

|
Zaslal: so březen 07, 2015 8:01 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | gratuluji k překonání kanoisty na benchi |
Ve skutečnosti kajak nepřekonal v benchi mě. Pokud vím, tak má maxko 130 kg a já měl až do včera 135 kg maximálku (už docela dlouho, půl roku-rok možná ?). Ale byl blízko, proto jsem musel navýšit !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so březen 07, 2015 8:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so březen 07, 2015 8:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so březen 07, 2015 8:25 pm Předmět: |
|
|
Doufám, že nejsi nemocnej, protože já jsem teď rozjetej jak stroj  .
Btw koupil jsem tenhle tejden kýtu z divočáka a vždy když to snim, tak mám pocit, že ta jeho síla přejde do mě  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 07, 2015 8:39 pm Předmět: |
|
|
jen tam naloz, at je to do leta 15O _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so březen 07, 2015 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | jen tam naloz, at je to do leta 15O |
Ještě si naložim pár divočáků a padne i těch 150 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po březen 09, 2015 10:45 pm Předmět: |
|
|
9.3. Vršek
Superserie Tlaky s JČ na rovný + Tlaky incline na stroji
22 kg
28 kg + 30 kg (zátěž na jednu ruku)
6x34 kg + 8x40 kg
6x34 kg + 6x40 kg
6x34 kg + 6x40 kg
6x34 kg + 6x40 kg
--------- + max x 20 kg
-uuuf, hodně jsem se u toho zapotil, poslední opakování už úplně na krev, pauzy kolem 30 s
-tlaky s JČ se stopkama a co největší rozsah
Přítahy JČ v předklonu + Přítahy na stroji v sedě se supinací
8x34 kg + 8x30 kg (zátěž na jednu ruku)
8x34 kg + 8x30 kg
8x34 kg + 8x30 kg
--------- + 15x10 kg
-pumpovačka, pauzy taky 30-60 s
Tlaky na MP v sedě před hlavu
50 kg
70 kg
5x90 kg
4x100 kg
4x100 kg
3x100 kg
-tyč počítám jako 30 kg, což má s největší pravděpodobností i s kontrukcí (je to volnej MP, nejde to přes kladku, jen dráha je "vedená")
-vše sám bez jištění, s jištěnim bych to střelil víckrát
Klokov press (with leg drive)
8x40 kg (striktní)
5x50 kg (striktní)
5x60 kg
3x70 kg
1x75 kg + 5x50 kg (striktní) + 15x20 kg (striktní)
-tak tohle bylo brutální, hlavně ta poslední série, poprvé jsem nejel Klokov striktně (bez nohou) a bralo to výborně, zvládnul bych i vyšší váhu - rezerva u všech opáček, ale snažil jsem se brzdit negativní fáze, aby mi to nespadlo na C7  , jinak i těch 75 kg celkem na pohodu
Biceps kladiva s JČ ve stoje střídavě + Zdvihy kotouče (neúplný rozsah)
8x20 kg + 8x20 kg
8x20 kg + 8x20 kg
8x20 kg + 8x20 kg
CG bench (3 s stopky, pomalé negativní fáze)
60 kg
5x70 kg
5x80 kg
5x80 kg
5x80 kg
Kolo
15 min
-docela rychlé tempo, ale lehký převod, jen na rege kolen
-těch 15 min na rotopedu mi přišlo z celýho treninku bezkonkurenčně nejdelších...
-nechápu jak to Draper psychicky zvláda, další věc je, že z toho vstanu a ještě 5 min necejtim prdel
Hm, výbornej trénink. Sralo mě v BBC milion lidí, musel jsem trochu improvizovat se cvikama, něco cvičit někde úplně jinde atd., ale zapnul jsem si pecky do ipodu a přestal jsem to vnímat (až na partu mladejch rusáků, to je neuvěřitelný, ten národ tu demenci má snad v krvi...bylo jich tam 5, vždy jeden cvičil, ostatní na něj koukali, jeden tam tlačil bench, už nemoh, za sebou spottera, 3 další na něj koukaj, jak už nemůže a nechaj tu činku na něj spadnout...naštěstí tam měl jen asi 40 kg a takhle to bylo skoro u každýho cviku, navíc na jednom stanovišti byli tak půl hodiny).
Ramena zas potěšily, ten cheatnutej klokov je pecka, začnu jezdit častějš. Jinak s tou hudbou mám tendenci zkracovat si furt pauzy, po prvních 2 cvikách v superseriich jsem zjistil, že jsem dost vyflusanej, úplně ze mě lije a trochu jsem přibrzdil.
Trochu mě štve to koleno, už je to o 90% lepší, ale nechci to uspěchat. Na druhou stranu mně už dost chybí deadlift, dřepy a jiný srandy, navíc mám trochu deprese, že když jsem konečně zas nabral hmotu na stehna, tak že mi to teď půjde dolu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st březen 11, 2015 10:09 pm Předmět: |
|
|
11.3.
Přítahy v předklonu na MP
30 kg
50 kg
8x70 kg
5x100 kg
-nebyl volnej stojan, tak jsem šel na MP, ale moc mi to nesedělo
Přítahy VČ v předklonu (nadhmat)
60 kg
5x80 kg
5x100 kg
5x100 kg
5x100 kg
5x100 kg
5x100 kg
5x110 kg
5x120 kg (mírnej cheating)
15x50 kg (pauza jen na sundání kotoučů, záda úplně do pravýho úhlu)
-měl jsem chuť na něco těžšího na záda, takže přítahy byly jasná volba a šlo to skvěle (i když jsem je dlouho nejel)
Benchpress
20 kg
60 kg (stopky, pomalé negativní fáze)
80 kg (-II-)
10x100 kg
7x100 kg
6x100 kg
-trochu unavený prsa z minulého treninku, tak jsem to se seriema nepřeháněl, ale 10x100 kg je na tý úzký lavičce stejně PR
-přišel kámoš, kterýho jsem v posilce už dlouho neviděl, je docela velkej, přišel ke mně, že si dá se mnou trénink, já řikám OK, dám deset opáček s kilem, on dá upocený 4, pak v další sérce sundá na 80 kilo, řekne, že už končí, že jel kozy včera a společnej trenink je u konce a odejde cvičit sám ruce
Military press
20 kg
40 kg
5x60 kg
5x60 kg
5x60 kg
5x60 kg
-jen lehce, ale bylo to těžce - ramena nebolí, ale jsou unavený
Superserie Biceps zdvihy s EZ + Předkopávání v sedě
12x30 kg + 10x25 kg
12x30 kg + 10x40 kg
12x30 kg + 10x40 kg
12x30 kg + 10x40 kg
-biceps docela těžkej, předkopy jen, aby mi kvadry úplně neatrofovaly - lehká váha, ale 5s negativní fáze a nahoře stopka
Superserie Kliky na bradlech + Břicho Zvedání nohou a pánve v leže na incline lavici
10xJá + 8x
8xJá + 20 kg + 8x
10xJá + 20 kg + 8x
12xJá + 20 kg
Zdvihání nohou ve visu
12x
Když to teď čtu, tak to nebyl špatnej trénink, ale pocitově špatný a vše těžký. Přišel jsem do BBC, dvě trika na sobě - abych se zahřál, ale jen co otevřu dveře, tak pocitově tak 40° a strašný dusno. Triko jsem sundaval hned po rozcvičce úplně zpocenej... Bylo to jak když trénuju s elevation mask. V posilovně zas narváno, musel jsem čekat na stojan. Po 10 minutách se mi vybil ipod..
Přítahy docela potěšily, síla tam byla, 10x kilo na bench na tý ultra úzký lavici taky good. Koleno už je tak na 95% v pořádku, při chůzi nebolí, předkopy taky v pohodě, ale mám pro změnu nataženej gluteus a vůbec nevim z čeho, když nohy jsem skoro 2 týdny necvičil  .
Poslední dobou mě ty lidi v BBC fakt začínaj sr*t:
1)V gymu na mě divně koukal jeden děda (takovej ten dlouhej pohled a i když se na toho druhýho podíváš, tak neuhne), co tam chodí docela často a je hodně creepy. Je mu tak 50, cca 130 kg - vypadá jak strongman v důchodu, ale sílu na to nemá. Smrdí, krká, u všeho funí a občas po sérii jen tak nadává (dneska: "kurva"). Dneska jsem měl tu smůlu, že jsem ho potkal i ve sprše a to jsem pak osprchovanej za 3 min. Začínám se o sebe bát  .
2)Slovák za mnou přišel, že chce jistit na benchi. Ok, první série 80 kg, nezved ani jednou sám, 4. opakování už jsem tahal tak 70 kg. Druhá série ještě horší 4 opáčka, už jsem to nevydržel a říkám mu aby ubral a jel to sám a technicky - "dobře, tak pojď za mě ještě na poslední". Má tam 70 kg, ani jedno opakování zas nedal sám, všechny jsem mu pomáhal. Už jsem měl chuť mu to pustit na hlavu.
3)Zas tam byla parta Rusáků. Zase cvičili v pěti lidech. Naštěstí jsem měl stojan zabranej, takže měli smůlu. Aspoň, že mi vykaj.
Silně uvažuju o změně posilovny. Škoda, že Eagle je daleko...a žádná slušná posilka za tu cenu nikde poblíž není.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt březen 12, 2015 4:08 am Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | 2)Slovák za mnou přišel, že chce jistit na benchi. Ok, první série 80 kg, nezved ani jednou sám, 4. opakování už jsem tahal tak 70 kg. Druhá série ještě horší 4 opáčka, už jsem to nevydržel a říkám mu aby ubral a jel to sám a technicky - "dobře, tak pojď za mě ještě na poslední". Má tam 70 kg, ani jedno opakování zas nedal sám, všechny jsem mu pomáhal. Už jsem měl chuť mu to pustit na hlavu. |
Máš ho nechat pořádně vydusit, aby si na další opakování netroufl a říct mu, že neumíš jístit.
Pohlídat beru, ale cvičit za někoho, aby si zvedl ego, na to se můžu... _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 12, 2015 8:14 am Předmět: |
|
|
A nebo staci tvarit se cely trenink proste strasne "mile a kamaradsky" a on si te o tu pomoc nikdo ani pozadat netroufne. To je moje zbran proti potencionalnim rusicum treninku a jinemu nezadoucimu hmyzu v posilovne , ktera funguje uz par let
A kdyz tohle selze, tak reknu " sorry ja bych te pokapal potem" , coz je pravda, protoze kdyz bych se nad nekoho sklonil, okamzite by dostal sprchu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt březen 12, 2015 10:47 am Předmět: |
|
|
Madball: Jo, já ho ty poslední opáčka nechával vydusit - hezky ultra pomalu nahoru, ale zas jsem se o něj trochu bál, protože se u toho strašně celej kroutil a začínal červenat. Navíc stejně po poslední sérii "se mnou" si nějak začal procvičovat jedno rameno, takže to možná mělo výsledek  .
Draper: Sprchu u benchce nemám rád
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá březen 13, 2015 12:06 am Předmět: |
|
|
12.3. Lezení na umělé stěně
Čas celkem: 3 hod
Letos jsem byl lízt poprvé a bylo to znát. Prvních 5-6 m pohoda a potom začal úchop povolovat, nahoře už peklo. Předloktí neuvěřitelně pumplý. Výborná věc na zlepšení úchopu. Chtěl jsem dát zítra trenink, ale asi to padá, protože ruce mám úplně odpálený, problém jen něco v nich udržet. Takže dám rest a půjdu v sobotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: so březen 14, 2015 9:00 pm Předmět: |
|
|
14.3. Vršek
Přítahy v předklonu (nadhmat, záda skoro 90°)
20 kg
50 kg
5x70 kg
5x80 kg
5x80 kg
5x80 kg
5x80 kg
-striktní technika, předklon skoro pravej úhel, činku jsem zvedal výš k hrudníku (ne k pasu jako obvykle)
CG benchpress
50 kg
70 kg
90 kg
2x105 kg
1x115 kg
1x130 kg
1x132,5 kg ( PR )
1x130 kg
-nejdřív to při rozcvičce nevypadalo, vše těžký, ale pak to tam padalo jak nic ! mega radost !
-bude video
Benchpress (wide grip, 2 s stopky dole)
50 kg
8x80 kg
8x90 kg
8x90 kg
-pomalý negativní fáze, dole stopky
Upažování s JČ v sedě v předklonu
10x6 kg
10x6 kg
10x6 kg
10x4 kg
-váha bohatě stačila
Kladiva s JČ ve stoje střídavě
8x14 kg (na každou ruku)
6x24 kg
5x28 kg
5x30 kg
5x30 kg
8x20 kg + 8x10 kg + 8x5 kg (soupažně)
-poslední shazovaná hodně výživná, ruce 2x větší
Břicho Na hammeru v sedě + Sklapovačky na incline lavici
20x35 kg + 15x
15x35 kg + 12x
15x35 kg + 12x
-procítěné opakování, břišáky hořely
Naposledy upravil Darkkiller dne so březen 14, 2015 10:30 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: po březen 16, 2015 4:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|