|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: ne březen 08, 2015 7:48 pm Předmět: |
|
|
si dost maly oproti tomu telefonu _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 08, 2015 7:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: po březen 09, 2015 9:48 am Předmět: |
|
|
S takovym pekáčem musíš být král diskoték.
Máš i nějaký spešl jídelníček nebo stačí běhat jako magor? _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
avanti

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 10, 2015 4:08 pm Předmět: |
|
|
2/10/2015
"v librach"
13min orbitrek...200cal
10min EMOM
licha 9 trhu DB 65lb
suda 9trhu DB 65lb
15+15 uklonu DB 65lb
15x ball crunch
3 kola
vcera cely den vlno, flakal jsem se na zkouzce ve skole
nic tak hroznyho jsem jeste nezazil
ale diky podpore neklika jedincu, co mi telepaticky pomahali na dalku jsme to dal
DEKUJU
dneska diky treningu od Zelezne Koule zase nalada na cviceni
uvidime, jestli to prinese ocekavany vysledek
dle hesla"nemozne ihned, zazraky za 14 dni"
...sloto...
15min pas 6/6 ....... 200cal
7x chest machine press 180lb
7x goblet sq DB 100lb
10 kol
3x15 zvedani nohou
dneska prisla blond barbinka v modrem
slo to hezky
ve final jsem jeste daval prednasku s porovnanim back sq a gobletu + dekompresni cviky
to sem se zapotil asi nejvic
...sloto... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Naposledy upravil Peter Ustinov dne st březen 11, 2015 3:54 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 10, 2015 4:21 pm Předmět: |
|
|
I ja jsem ti drzel palce. Sice jsem nevedel, ze mas zkousku, ale nejaky vnitrni hlas mne porad rikal, ze se neco deje a byl jsem celej rozhozenej _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 10, 2015 4:43 pm Předmět: |
|
|
Budu k tobe uprimenej. Vim, ze jsi sympatak , vsak jsme spolu kdysi byli na treninku v BG a predtim (nebo potom ? ) na RW srazu, dokonce jste me a Gaymoona s Avanti vezli do hospody , pokud si dobre pomatuju. Ale pak jsi me tu celkem sral tim, jak jsi tu porad lidem tlacil jedno a to same . Tim si ale asi u me projde skoro kazdej  a pak me to prejde. *a02*Mozna jsem te ale jen spatne chapal. Ted jsem si te docela oblibil, je s tebou celkem i sranda, a tak nemam duvod ti prat neco spatneho
Rejpat do tebe ale obcas budu porad, kdyz bude duvod. A kdyz nebude, tak si ho najdu , neboj _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 11, 2015 3:44 am Předmět: |
|
|
vazne se nestacim divi5,diky kolika lidem jsem vlastne uspel _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st březen 11, 2015 10:45 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | vazne se nestacim divi5,diky kolika lidem jsem vlastne uspel |
Reálně však jenom díky sám sobě.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|