Zajímalo by mě, proč lidi, co cvičej s KB, nepíšou do svých logů váhy. Je to jen náhoda? Nemyslím si .
Berte to jako vtip, nemyslel jsem to zle - jen mě to zajímá. Jak třeba budete sledovat zpětně svůj progress ? Bez těch vah se mi to zdá takové suché.
No, jak je to v jiném logu, kde cvičí někdo s bells, to nevím. Ale pokud jsem si všimla, tak tady váhy píšeme. Kromě Pavla - ale protože jsem zaznamenala, že jeho současnou prioritou je ladění techniky u DL i benchpressu, pravděpodobně ta váha na čince nebude až tak důležitá, resp, nebude v tuto chvíli nejdůležitější. Pogress se dá poznat i jinak.
Ale obavy, že Pavel je na tom silově špatně, jsou úplně zbytečné. Nerada bych se mýlila, ale myslím, že zatáhne 2,5 násobek svojí TH a zabenčuje (a teď střílím) 1,75 násobek svojí TH. Samozřejmě raw (vlastně asi naboso a téměř bez rozcvičení :-D). To mi nepřijde špatné na někoho, jehož prioritou jsou bojovky, nikoliv silová maxka na jedno opakování.
Pavlovy silové výkony s KB jsou také velmi, velmi zajímavé - KB, se kterými dává TGU, bentpress, military press atd - myslím, že mnoho o hodně těžších borců tady na foru by to nezvládlo. Ale pořád je to o tom, že všechno je dáváno striktní technikou. Osobák daný na prasáka nás nijak zvlášt nezajímá, není to soutěž v powerliftingu (viz název logu)
A kdyby tě zajímala třeba nějaká "maxka", já je za sebe klidně mohu dopsat, pokud si je budu pamatovat nebo je dohledám. Ale teď se jdu v klidu najíst :-)
_________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
Včerajší tréning:
drepovací deň, 3. týždeň programu - zvyšujem max počet drepov na 7
rozcvička
-vymalovanie pracovne, resety
double KB komplexy ( 2x24kg )
1 x clean, 1 x press, 1 x fsq, 1+1 row
1 x clean, 1 x press, 2 x fsq, 1+1 row
...
1 x clean, 1 x press, 7 x fsq, 1+1 row
1 x clean, 1 x press, 6 x fsq, 1+1 row
...
1 x clean, 1 x press, 1 x fsq, 1+1 row
Gentlemen, samozřejmě a rád budu psát váhy, jen už jsem dost starej na to, aby mi anonymní týpek (který má v podpisu, že ho kettlebells a spol. vůbec nezajímají), vlítnu do logu, přikazoval co a jak ("a co takle... ").
Slušnost a slovo "prosím" se už zřejmě nenosí, mezi liftery mě to ovšem překvapuje dvojnásob, protože ti, které jsem potkal já, a od kterých se učím, jsou gentlemani každým coulem.
Aktuální váha 68, max s činkou změřené jen na DL (160 kg), bez peakování. Momentální cíle jsou 2,5x vlastní váhy na DL a 1,5x vlastní váhy na BP. Místo zadního dřepu jedu Zercher, dřep, tam se maxovat nechystám. Vše samozřejmě raw, a to i bez opasku. Pracuju momentálně hodně na větším objemu, tj. více opakováních, takže 5x5, na trojky a dvojky se výhledově nechystám.
Napsal jsem to neomaleně ale nemyslel jsem to útočně. Za to omlouvám. Není to můj styl a vzhledem ke svým výkonům a dovednostem bych si to ani nemohl dovolit.
S KBs sice necvičím a ani v dohledné době cvičit nehodlám ale to neznamená, že nesleduji a neuznávám lidi, kteří s nimi cvičí.
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru