vítěž ARNOLD CLASSIC v kategorii do 93kg
total 785kg
(mimochodem náš Jakub Sedláček by ho v aktuální formě porazil, trochu nechápu proč se nechce ukázat na mezinárodní scéně a nešel ani na Evropu )
Byl navržen do reprezentace, doufáme, že pojede na MS RAW do Finska.
Tak to je super, já jsem ho viděl osobně na oblasti a ten kluk má neuveritelnej potenciál a obrovskej talent. Patří k těm lidem, kteří se veřejně moc neprezentují, ale jeho výkony ho řadí do světový špičky a může ČR v raw liftu hodně zviditelnit. Osobně bych byl moc rád, kdyby s ním třeba Ronnie.cz natočil videolog a kdyby získal podporu nějakých sponzorů.
vítěž ARNOLD CLASSIC v kategorii do 93kg
total 785kg
(mimochodem náš Jakub Sedláček by ho v aktuální formě porazil, trochu nechápu proč se nechce ukázat na mezinárodní scéně a nešel ani na Evropu )
Byl navržen do reprezentace, doufáme, že pojede na MS RAW do Finska.
Tak to je super, já jsem ho viděl osobně na oblasti a ten kluk má neuveritelnej potenciál a obrovskej talent. Patří k těm lidem, kteří se veřejně moc neprezentují , ale jeho výkony ho řadí do světový špičky a může ČR v raw liftu hodně zviditelnit. Osobně bych byl moc rád, kdyby s ním třeba Ronnie.cz natočil videolog a kdyby získal podporu nějakých sponzorů.
To je jeho škoda a bohužel to může spoustu sponzorů odradit. Každopádně, když jsem viděl jeho výkony prvně, tak jsem si říkal, že je to dobrej mutant. :)
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Za mě osobně, ať je Kuba sportovec sebe lepší, je to jeden z mála se kterým se nikdo moc nemusí. Moje osobní zkušenost s ním je taková, že neumí ani pořádně pozdravit, to je jako věc, která mi hodně vadí a za druhý, měl jsem tu ,,čest" se s ním jednou rozcvičovat a tak arogantní chování v rozcvičovně se jen tak nevidí. Když se ho člověk na něco zeptá, i v jeho zájmu tak kouká jako kakabus a pořádně ani neodpoví. Velmi nesympatickej, nekolegiální člověk.
Za mě osobně, ať je Kuba sportovec sebe lepší, je to jeden z mála se kterým se nikdo moc nemusí. Moje osobní zkušenost s ním je taková, že neumí ani pořádně pozdravit, to je jako věc, která mi hodně vadí a za druhý, měl jsem tu ,,čest" se s ním jednou rozcvičovat a tak arogantní chování v rozcvičovně se jen tak nevidí. Když se ho člověk na něco zeptá, i v jeho zájmu tak kouká jako kakabus a pořádně ani neodpoví. Velmi nesympatickej, nekolegiální člověk.
To se zdravením je pravda, na soutěži jse mho taky párkrát potkal a jen sedí s tátou, s nikým se pořádně nebaví - nechápu.
Navíc nechápu to, že závodí na otevřených MČR pod hlavičkou GPC a v IPF mu Vacek nezakáže závodit :) za olomouckýho siláka dostali ipfkáři stopku a mu nic.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru