|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
člověk

|
Zaslal: po březen 09, 2015 9:46 pm Předmět: |
|
|
Radom:
https://www.alza.cz/severin-rg-2343-d425841.htm
je to super věcička
Draper:
Tak ja nevím, uvidím co si budu moci dovolit. Teď to zvládám dobře - vysoký objem tréninků, trénink skoro každý den, dieta... a zatím nemám pocit, že bych se odpálil (minulý rok jsem už v tuto dobu docela odpálený byl a musel jsem to přetrpět až do soutěže...bylo to peklo, to letos je to zatím pohodička :)
Jediné co mě trochu zlobí je to prso, ale to už zlobí delší dobu a už se s tím dá rozumně cvičit.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Darkkiller

|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út březen 10, 2015 9:47 am Předmět: |
|
|
Gril je super věc...uvažoval jsem i o kameni, ale vzal jsem tento http://grily.heureka.cz/delonghi-cg-298/ a jsem maximálně spokojen...grilování z obou stran nebo na rozevřené ploše a nebo zapékání. Hovězí za necelé 3 min na medium.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: út březen 10, 2015 10:22 am Předmět: |
|
|
Sakra ten gril vypadá fakt výborně. Že bych taky něco pořídil ?..
I když ten kontaktní co poslal chadzi taky nevypadá špatně, ale na vodě a občas na oleji je to už nuda.
Jinak na to čištění existuje taková kovová stěrka něco jako na sklokeramickou desku a pokud to necháš nahřáté tak by to mělo jít hezky dolu - stojí asi do 200 stovek ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út březen 10, 2015 10:34 am Předmět: |
|
|
Ja to dělám nasucho jen s kořením...v masu zůstane všechna "šťáva", odteče jen max trochu vody. Takže super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Barthel

|
Zaslal: út březen 10, 2015 11:09 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | Jaky je v tom rozdil oproti tomu, kdyz maso hodim na rozzhavenou panev? Klasicky gril chapu, ale tady nevim |
možná to že ta plocha je dost velká a dost se tam vejde, nemusíš tak pracně čistit, rovnoměrná teplota po celé ploše a defakto to můžeš zapojit kdekoliv a grilovat, taky nemusíš používat vodu,olej atp..
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út březen 10, 2015 11:39 am Předmět: |
|
|
Pložíš maso, za 3 minuty ho vezmeš a je hotové..o nic víc se nestaráš, nic nehlídáš. Maso se nepřipálí, šťáva nevyteče. Na čištění vezmeš ubrousek a jen to setřeš. Je to prostě pohoda...do rýžovaru nasypu rýži, rýžovar se sám vypne až je rýže hotová..maso hodím na gril, za chvíli vytáhnu, hodím to na talíř a je hotové. Celkový čas strávený vařením je asi 5 minut a to jen tím, že zapnu spotrebiče, vytáhnu zeleninu a nakrájím ji. Pak se už můžu válet a drbat se na kulách...
/Jinak sorry za OT v logu.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: út březen 10, 2015 3:38 pm Předmět: |
|
|
9.3.2015
Biceps + Triceps
Bicepsové zdvihy VČ:
12 x 30 kg
10 x 30 kg
8 x 40 kg
8 x 40 kg
6 x 50 kg
6 x 50 kg + 2 dopomoc
4 x 50 kg + 2 dopomoc
max x 40 kg
Bicepsové zdvihy JČ s vytáčením:
8 x 15 kg
8 x 20 kg
5 x 25 kg
5 x 25 kg
max x 17 kg
max x 15 kg
Kladiva:
12 x 15 kg
max x 17 kg
max x 17 kg
max x 17 kg
max x 10 kg
Bicepsové zdvihy na spodní kladce:
- s opřením o kolena + ve stoje:
12 x 25 kg + 12 x 25 kg
max x 35 kg + max x 35 kg
- s provazy (kladiva):
max x 30 kg
max x 30 kg
max x 30 kg
Arnoldovy zdvihy:
2 série x 10 kg
Kliky na bradlech:
- 2kg je řetěz...
8 x člověk
8 x člověk
6 x člověk + 7 kg
6 x člověk + 12 kg
6 x člověk + 17 kg
6 x člověk + 22 kg
6 x člověk + 27 kg
6 x člověk + 32 kg
5 x člověk + 42 kg - PR!
3 x člověk + 47 kg - PR!
max x člověk
Francouzský tlak:
- s EZ v leže na zemi:
->zkrácená dráha pohybu, každé opáčko položeno:
10 x 30 kg
12 x 35 kg
max x 40 kg
max x 40 kg
- s JČ za hlavou ve stoje jednoruč:
15 x 10 kg
max x 15 kg
max x 15 kg
max x 15 kg
Stahování horní kladky před tělem:
max x 15 kg
max x 20 kg
max x 20 kg
max x 20 kg
Stahování horní kladky za hlavou:
- tohle je dobrá pumpa :)
max x 30 kg
max x 30 kg
max x 40 kg
max x 40 kg + max x 30 kg + max x 20 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 10, 2015 4:33 pm Předmět: |
|
|
Pardon, ale 26 sérií na biceps a 27 sérií na triceps??? Cílem je co největší katabolismus a přetrénování?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 10, 2015 4:48 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Deadlift napsal: | | Pardon, ale 26 sérií na biceps a 27 sérií na triceps??? Cílem je co největší katabolismus a přetrénování? |
číta drapev log, čumí na CTho, to potom niekedy človeku ustrelí, no |
Mnou se rozhodne neridi, to si nemyslim. Rozumu ma sam dost. Ale prave na ten objem treninku jsem narazel vcera, protoze uz je v diete a bude se priostrovat a i kdyz je to individualni, tak tohle se dlouhodobe blbe uregeneruje i v objemu na sypce natoz v diete (tim rozhodne nerikam, ze sype). Ono to dlouho jde v pohode, ale unava se kumuleje a pak najednou zjistis, ze ses v pi** _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|