|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ikee

|
Zaslal: út březen 10, 2015 11:53 am Předmět: |
|
|
| kujin napsal: | | Lidi nebuďte kokoti a nezáviďte cigánům, je to jen další hoax |
kdepak parlamentní listy..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 10, 2015 11:59 am Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Existuje nějaký zákon, za který by se dali postihnout sousedi, kteří se absolutně nestaraj o psa. V tom smyslu, že ho prostě vypustí na ulic, místo toho, aby jej šli vyvencit, pes neustále štěká, vyletí na vás, když jdete kolem, sere na travnik. Je to sice malý ořech, ale už mě fakt štve ten jejich pristup. Přemýšlím, jestli by policajti něco s tím udělali, nebo jsou na to kratci dokud ten pes někoho nepokouse |
Co nějaká městská vyhláška o tom, že pes má mít náhubek a má být na vodítku? Městská policie by to mohla vyřešit. Případně zahodit známku a nechat ho odchytit. Pokud po něm neuklízí a je to veřejné prostranství, tak i nějaká pořádková pokuta.
(osobně bych to šel majiteli vysvětlit s tím, že pokud tam toho psa ještě uvidím, tak ho nakopnu a pana majitele následně taky - mám celý život psy a můj otec je bývalý psovod, ale nesnáším podobné chování). Pokud nerespektuje pravidla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út březen 10, 2015 12:13 pm Předmět: |
|
|
Párkrát sem už udělal kvůli tomu solidní haló, ale vydrželo to jen chvilku. Tak až potkám souseda, tak si s nim promluvim. A pokud si nedají říct, zkusím to přes ty policajty, díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: út březen 10, 2015 12:21 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Párkrát sem už udělal kvůli tomu solidní haló, ale vydrželo to jen chvilku. Tak až potkám souseda, tak si s nim promluvim. A pokud si nedají říct, zkusím to přes ty policajty, díky. |
na mestskych web strankach ta vyhlaska o domacim zvirectvu urcite bude...bych to vytiskl a hodil mu to do schranky
|
|
| nahoru |
|
 |
medwed

|
Zaslal: út březen 10, 2015 12:25 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | osobně bych to šel majiteli vysvětlit s tím, že pokud tam toho psa ještě uvidím, tak ho nakopnu a pana majitele následně taky |
No myslim ze to ze tam pobiha neni vina chudaka psa a takhle nezodpovednemu majiteli bude urcite jedno ze psa nakopnes tudiz bych volil varinatu nakopani majitele... (Navic co za slabocha a svini kua kope do psa aniz by to byla obrana???)
Obecne kdyz je problem se psem je treba zatlacit na majitele bo ten pes si asi tezko uvedomi ze neco dela zle... _________________ Jen mě těší, že za ten pád letadla nemůžou kettlebely. Doufám.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 10, 2015 12:37 pm Předmět: |
|
|
Pes je očividně nevychován vinou majitele, takže se pouze chová tak, jak mu majitel dovolil. Verdikt: když už někoho nakopat, tak majitele, pes má jen z celé životní stiuace chaos v hlavě, protože nemá vůdce a je očividně nevyřáděnej. Není to jeho vina, i když vím, jak jsou takoví ořeši nepříjemní a ta chuť ho nakopnout tam je, to absolutně chápu.  Nicméně nic by to neřešilo. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 10, 2015 12:53 pm Předmět: |
|
|
Pokud po mě nějakej ratl štěká a vyjíždí nebo se mě snaží kousnout nebo napadnout třeba moje dítě, tak naprosto kašlu na to co si kdo myslí. Majitelé většinou pochopí, když jim to vysvětlím...až na některé ženy po padesátce/šedesátce, kterým to vysvětluji jiným tonem než jejím mužským protějškům a tudíž se to míjí z důvodu nedodatečné razance účinkem.
Před cca třemi roky pokousal dceru pes, protože prý poskakovala na chodníku...kdyby neposkakovala, tak by ji prý ten navolno pobíhající pes bez náhubku nepokousal. Být u toho, tak čokl vytvoří světový rekord v plachtění a páníček by si asi vyslechl svoje. Za psa zodpovídá majitel, nemůže ale čekat, že bude naprosto beztrestný.
Kamarád dělal v Žatci u policie a nějaká fetka na něho při zatýkání poslala svého pitbulla. Kamarád toho psa zastřelil a měl z toho docela nepříjemnosti. Postupoval bych naprosto stejně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: út březen 10, 2015 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Maerlyn0 napsal: | Serou mě lidi, co v posilce chodí bosky (bez ponožek)! Ať si tak trénují doma v garáži, a ne ve veřejným fitku |
No a co? Jestli má někdo starosti o hygienu, tak když sám nosí boty, nemusí ho vůbec zajímat, že někdo chodí bos.
Znám 2 lidi co chodí bosky všude a pořád, jeden dokonce i v zimě normálně po ulici, sice to nechápu, ale každý ať si dělá co chce, pokud tím neotravuje ostatní :-) |
Nenapadlo tě třeba, že na tý podlaze pak lidi klikují a není to moc příjemný? Ona svoboda má svoje meze. Já třeba taky nesedám holým zadkem na stroje, i když by to pro mě třeba bylo příjemný
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út březen 10, 2015 1:24 pm Předmět: |
|
|
| Maerlyn0 napsal: | | Spazik napsal: | | Maerlyn0 napsal: | Serou mě lidi, co v posilce chodí bosky (bez ponožek)! Ať si tak trénují doma v garáži, a ne ve veřejným fitku |
No a co? Jestli má někdo starosti o hygienu, tak když sám nosí boty, nemusí ho vůbec zajímat, že někdo chodí bos.
Znám 2 lidi co chodí bosky všude a pořád, jeden dokonce i v zimě normálně po ulici, sice to nechápu, ale každý ať si dělá co chce, pokud tím neotravuje ostatní :-) |
Nenapadlo tě třeba, že na tý podlaze pak lidi klikují a není to moc příjemný? Ona svoboda má svoje meze. Já třeba taky nesedám holým zadkem na stroje, i když by to pro mě třeba bylo příjemný |
Ve fitku jde hlavně o to (co vím), že koberec nasaje veškerý pot a potom to tam smrdí jak v opičárně. Když má člověk boty, do koberce se toho potu dostanem MNOHEM méně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 10, 2015 1:30 pm Předmět: |
|
|
...co pot, ale plísně! Prostě fitko není venkovní chodník, kde ať si chodí kdo chce jak chce. Do fitka patří na nohy obuv (ne žabky:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 10, 2015 1:32 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Pokud po mě nějakej ratl štěká a vyjíždí nebo se mě snaží kousnout nebo napadnout třeba moje dítě, tak naprosto kašlu na to co si kdo myslí. Majitelé většinou pochopí, když jim to vysvětlím...až na některé ženy po padesátce/šedesátce, kterým to vysvětluji jiným tonem než jejím mužským protějškům a tudíž se to míjí z důvodu nedodatečné razance účinkem.
Před cca třemi roky pokousal dceru pes, protože prý poskakovala na chodníku...kdyby neposkakovala, tak by ji prý ten navolno pobíhající pes bez náhubku nepokousal. Být u toho, tak čokl vytvoří světový rekord v plachtění a páníček by si asi vyslechl svoje. Za psa zodpovídá majitel, nemůže ale čekat, že bude naprosto beztrestný.
Kamarád dělal v Žatci u policie a nějaká fetka na něho při zatýkání poslala svého pitbulla. Kamarád toho psa zastřelil a měl z toho docela nepříjemnosti. Postupoval bych naprosto stejně. |
Tak pokud bude útočit, tak je jasné, že je potřeba učinit nějaké akutní řešení, ale je potřeba k tomu mít důvod. Jen tak nakopnout psa, protože někde jančí, není úplně ideální přístup, můžeš z toho mít ve finále problémy mít akorát ty, však to tady v ČR znáš. Naštěstí mnohdy stačí menší korekce, než plachtění vzduchem. Něco jiného je, když je takto nevychované nějaké přirozeně silné plemeno ala pitbull, statford apod., to je pak průser. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
xien
|
Zaslal: út březen 10, 2015 1:44 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Deadlift napsal: | Pokud po mě nějakej ratl štěká a vyjíždí nebo se mě snaží kousnout nebo napadnout třeba moje dítě, tak naprosto kašlu na to co si kdo myslí. Majitelé většinou pochopí, když jim to vysvětlím...až na některé ženy po padesátce/šedesátce, kterým to vysvětluji jiným tonem než jejím mužským protějškům a tudíž se to míjí z důvodu nedodatečné razance účinkem.
Kamarád dělal v Žatci u policie a nějaká fetka na něho při zatýkání poslala svého pitbulla. Kamarád toho psa zastřelil a měl z toho docela nepříjemnosti. Postupoval bych naprosto stejně. |
Tak pokud bude útočit, tak je jasné, že je potřeba učinit nějaké akutní řešení, ale je potřeba k tomu mít důvod. Jen tak nakopnout psa, protože někde jančí, není úplně ideální přístup, můžeš z toho mít ve finále problémy mít akorát ty, však to tady v ČR znáš. Naštěstí mnohdy stačí menší korekce, než plachtění vzduchem. Něco jiného je, když je takto nevychované nějaké přirozeně silné plemeno ala pitbull, statford apod., to je pak průser. |
To se lehce řekne pes jen jančí, za sebe můžu říct, že mám děti staré 3 a 1 rok a když jdu ven z bytovky a letí k nim čokl a štěká, tak neřeším že je majitel 20m vedle a že ho volá. Prostě ho "nakopnu až mi nohu osere" byť stojí metr ode mě a doráží, protože představa že by kousl do obličeje roční dítě mě vytočí ještě dřív než ten kripl ke mě doběhne. Každý pes mám být na vodítku s náhubkem, případně vychovaný a vycvičený. To pochopíš asi až uvidíš Tvoje dítě počurané strachy že na něho vrčí nějaký takový zkurvenec rezatý.........to jsem se nasral jen při té představě
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 10, 2015 1:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 10, 2015 2:26 pm Předmět: |
|
|
| xien napsal: | | eSko napsal: | | Deadlift napsal: | Pokud po mě nějakej ratl štěká a vyjíždí nebo se mě snaží kousnout nebo napadnout třeba moje dítě, tak naprosto kašlu na to co si kdo myslí. Majitelé většinou pochopí, když jim to vysvětlím...až na některé ženy po padesátce/šedesátce, kterým to vysvětluji jiným tonem než jejím mužským protějškům a tudíž se to míjí z důvodu nedodatečné razance účinkem.
Tak pokud bude útočit, tak je jasné, že je potřeba učinit nějaké akutní řešení, ale je potřeba k tomu mít důvod. Jen tak nakopnout psa, protože někde jančí, není úplně ideální přístup, můžeš z toho mít ve finále problémy mít akorát ty, však to tady v ČR znáš. Naštěstí mnohdy stačí menší korekce, než plachtění vzduchem. Něco jiného je, když je takto nevychované nějaké přirozeně silné plemeno ala pitbull, statford apod., to je pak průser. |
To se lehce řekne pes jen jančí, za sebe můžu říct, že mám děti staré 3 a 1 rok a když jdu ven z bytovky a letí k nim čokl a štěká, tak neřeším že je majitel 20m vedle a že ho volá. Prostě ho "nakopnu až mi nohu osere" byť stojí metr ode mě a doráží, protože představa že by kousl do obličeje roční dítě mě vytočí ještě dřív než ten kripl ke mě doběhne. Každý pes mám být na vodítku s náhubkem , případně vychovaný a vycvičený. To pochopíš asi až uvidíš Tvoje dítě počurané strachy že na něho vrčí nějaký takový zkurvenec rezatý.........to jsem se nasral jen při té představě |
Souhlas, pokud majitel nezvládá poslušnost svého psa, to by byla ideální kombinace. Jinak mám ale pocit, že pokud je pes na vodítku, nemusí mít náhubek. Pokud není, náhubek musí být. Každopádně ochrana rodiny je vždycky priorita, to je pochopitelné, furt je to zvíře a nevíš, co od něho můžeš čekat, ať už je to plemeno jakékoliv, kort když bezdůvodně přiběhne a štěká jak blbej. Škoda, že neexistuje nějaký zákon, který by odebíral psy lidem, co kašlou na výchovu a nechovají psa jako psa, ale jako zbraň a něco, s čím můžou machrovat, jak je to "vostrý". _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: út březen 10, 2015 2:54 pm Předmět: |
|
|
psy na volno utratit žádní sraní maso uvařit a sežrat ,
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|