|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wondra

|
Zaslal: út březen 10, 2015 2:59 pm Předmět: |
|
|
| Pokedex napsal: | | psy na volno utratit žádní sraní maso uvařit a sežrat , |
dementní názor
K diskuzi: stačilo by aby lidi dodržovali pravidlo vodítko, nebo náhubek. Pak je to ok. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
drlift_
|
Zaslal: út březen 10, 2015 2:59 pm Předmět: |
|
|
Jeste by nebylo spatny, kdyby meli psi nasitej u zadku nejakej pytel na hovna. Temer zadny majitel si po svem psovi neuklidi a sledovat jak nechavaji sve psy srat u piskovist, detskych hrist atd. mne celkem vytaci....
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út březen 10, 2015 3:54 pm Předmět: |
|
|
Nebudu rozebírat co je to za rodinu, ale když ráno třeba jedete na kole, tak hned vedle mají otevřené vrata (odjedou autem třeba do obchodu, ale nezavřou po sobě), potom vyjdete ven a pes na vás celý uštěkaný vyběhne (a to ani nemluvím o tom, když chci jet na skůtru).
Pak se "diví", jak ten pes utekl. Vrchol byl, když sklízeli popelnice a já najížděl autem, vrata otevřené, pes vyběhl, absolutní nezájem - zavřeli vrata a pes si spokojene lítá, chčije a sere po ulici, k tomu na vás ve většině případů štěká, nevíte co očekávat.
Strašně mě fakt vytáčí ta lidská blbost a někdy je fakt problém se udržet.
Dneska jim tam osobně půjdu dat tu vyhlášku, tak jsem zvědav na reakce
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st březen 11, 2015 12:13 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Jeste by nebylo spatny, kdyby meli psi nasitej u zadku nejakej pytel na hovna. Temer zadny majitel si po svem psovi neuklidi a sledovat jak nechavaji sve psy srat u piskovist, detskych hrist atd. mne celkem vytaci.... |
Co vidím já, 90 % po sobě uklízí. Nicméně, těch 10 % idiotů je viditelných, nejen při tomto.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 11, 2015 4:05 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Jeste by nebylo spatny, kdyby meli psi nasitej u zadku nejakej pytel na hovna. Temer zadny majitel si po svem psovi neuklidi a sledovat jak nechavaji sve psy srat u piskovist, detskych hrist atd. mne celkem vytaci.... |
Nevim, kde zijes, ale tady v Brne je hodne pejskaru a jeste jsem si nikdy nevsiml, ze by po nich neuklizeli. Tohle si myslim, ze lide behem poslednich let pochopili spravne a jak pise Mablung 90% lidi tohle to respektuje _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st březen 11, 2015 4:27 am Předmět: |
|
|
tak to jenom nesleduj, ale zajdi za panickem a trvej na uklidu, pripadne zavolej mestaky.... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st březen 11, 2015 6:10 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Nevim, kde zijes, ale tady v Brne je hodne pejskaru a jeste jsem si nikdy nevsiml, ze by po nich neuklizeli. Tohle si myslim, ze lide behem poslednich let pochopili spravne a jak pise Mablung 90% lidi tohle to respektuje |
tak to nevím kudy chodís drape ale já jsem už asi dvakrát přinesl poklad do auta. a to chodím mimo chodníky jen minimálně. asi jsem pokaždé přešel přes ten jediný metr čtvereční zelené široko daleko-ostrůvek v chodníku se stromem. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st březen 11, 2015 6:54 am Předmět: |
|
|
Tak v Ostravě podle mě polovina uklízí a polovina ne. Po zimě, když odtaje sníh, je to samý hovínko:o (
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: st březen 11, 2015 8:16 am Předmět: |
|
|
Já osobně mám sáčky u sebe permanentně... Jsem na nervy, když vidím jak někdo po svém psovi nesbírá hovna, ale s tím nic nenadělám, takovým lidem je jedno, co jim kdo řekne. K nám do baráku se nastěhovali nějací mladí feťáci a ti jen vylezou ke vchodu, vypustí psi, ti se vyserou kolem vchodu, páníčci zakuří a jdou domů...ale vypadá to, že můj vzkaz, který jsem jim nechal, zabral. Já si dovolím nesbírat maximálně někde v lese. Jedna známá se se mnou dokonce pohádala, protože proč by ona měla sbírat, když za psa platí poplatek?! A nevysvětlíš jí to...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st březen 11, 2015 8:28 am Předmět: |
|
|
Vyser se jí na rohožku. Třeba jí to docvakne:) Osobně sbírám, nebo venčím daleko od civilizace, kde to stejně není kam vyhodit...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st březen 11, 2015 8:41 am Předmět: |
|
|
Hovada za volantem. Nejsem zlej člověk, ale těm arogantním zmetkům co denně potkávám na silnici přeju omotání okolo nejbližšího sloupu. Lepší když včas zabijou sebe, než aby vzali někoho s sebou. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: st březen 11, 2015 8:56 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Hovada za volantem. Nejsem zlej člověk, ale těm arogantním zmetkům co denně potkávám na silnici přeju omotání okolo nejbližšího sloupu. Lepší když včas zabijou sebe, než aby vzali někoho s sebou. |
Tak tak... kamarádka se v pondělí podruhé narodila...Chlap s dodávkou sjížděl z dálnice a nejel ani do připojovací pruhu ani do normálního ale plnou rychlosti přímo před její auto v rychlém pruhu. Strhla volant a pak se 4x otočila po střeše... Auto totálka, ona naštěstí vyvázla jen s pohmožděninama, nějaké říznutí a asi něco lehce s krční páteří, ale bude v pohodě...ještě, že neměla v autě malou. Někteří řidiči jsou fakt prasata.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st březen 11, 2015 9:38 am Předmět: |
|
|
Ty vole, ale ten zmetek řidič ujel co?
Není divu kolik nehod vznikne, pouští sem kdejaké dementy ze zahraničí a i ti naši idioti se dostanou k řidičáku poměrně lehce. A zkuste si jako já jezdit na motorce, to je jiný kafe.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st březen 11, 2015 9:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|