Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 940, 941, 942 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Study

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 5:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak sousedům snad příjde ta vyhláška asi jako vtip, dneska jsem je potkal autem a smáli se jak.. určitá menšina, ke které de facto nemají daleko, už jen ta barva kůže.

Nechápu, jak může být někdo tak tupý

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Tak sousedům snad příjde ta vyhláška asi jako vtip, dneska jsem je potkal autem a smáli se jak.. určitá menšina, ke které de facto nemají daleko, už jen ta barva kůže.

Nechápu, jak může být někdo tak tupý
...lidská bezohlednost. S nimi podobré nic nenaděláš.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 5:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Pránu..to se přeřekla, ona chtěla říct, že jí jenom K RÁNU, potom celý den nic.

Já taky žiju z prány. dnes jsem jen lehce olíznul 380 g pizzu a 100 g milku / (a to tak, že z nich nic nezbylo). Nevidím na tom nic světoborného jíst když Tě nikdo nevidí:o)))))))
Spazik

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Práci měň. Doporučení pro lidi pracující hlavně hlavou je měnit práci zhruba každé dva roky a nikdy nezůstávat v jedné práci déle jak pět let. Člověk takhle získá znalosti z různých firem a může je zůročit. I pro člověka makajícího rukama je prospěšné občas práci změnit. Také vidíš různé technologie, postupy a můžeš své zkušenosti později platově zůročit. Když zůstaneš na jednom místě, zakrníš, staneš se dinosaurem a když tě vykopnou, budeš totálně nepřizpůsobivý.

Tak ono to není taky pro každého, tím spíš pokud nebydlíš v Praze ale v regionu, kde je v 1 oboru třeba jen pár firem a ty už si v té nejlepší A měnit prac. pozice nebo profesně růst se dá i v rámci jedné firmy.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.novinky.cz/domaci/363915-pohlavkovani-deti-ceka-cesko-evropsky-pranyr.html Přijde to jenom mě, nebo všude, kde je předpona evropsky/á něco je pěkná hovadina ?! Nejlepší vtip u potravin je Vyrobeno v EU.
prochm

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
Mablung napsal:

Práci měň. Doporučení pro lidi pracující hlavně hlavou je měnit práci zhruba každé dva roky a nikdy nezůstávat v jedné práci déle jak pět let. Člověk takhle získá znalosti z různých firem a může je zůročit. I pro člověka makajícího rukama je prospěšné občas práci změnit. Také vidíš různé technologie, postupy a můžeš své zkušenosti později platově zůročit. Když zůstaneš na jednom místě, zakrníš, staneš se dinosaurem a když tě vykopnou, budeš totálně nepřizpůsobivý.

Tak ono to není taky pro každého, tím spíš pokud nebydlíš v Praze ale v regionu, kde je v 1 oboru třeba jen pár firem a ty už si v té nejlepší A měnit prac. pozice nebo profesně růst se dá i v rámci jedné firmy.

Přesně tak. A ono to taky nedělá moc dobrý dojem, když máš v životopise napsané, že jsi vystřídal během 10 let 5 zaměstnání. To je spíš mínus.
Ikee

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tezko rict. Ja mam sice vyhodu Prahy, ale i tak nejak spis osudem nastupuju v pondeli do noveho jiz meho tretiho zamestani za poslednich 6 let. A je fakt, ze kazda zmena mi zatim vzdy prospela. Jak karierne, tak finance se pomalu hrabu hore. A uz se tesim, jak se budu ucit zase neco noveho. Ale mozna jsem divna. :)
prochm

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jasně ono také záleží co za zaměstnání člověk dělá a také v jaké firmě. Já také vystřídal během 15 let 6 zaměstnání. Jsem začínal v mlékárně u trvanlivého mléka :) no a pokaždé jsem se posunul profesně o něco výš a to i platově. Teď jsem spokojený a nemám důvod hledat něco jiného. Myslím, že pokud už člověk našel práci, která ho baví, a kde i slušně vydělává tak je blbost chodit někam jinam jen proto, aby poznal zase něco jiného zvlášť, pokud se chce věnovat jen určitému oboru.
Ikee

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne, vicemene souhlasim. Ja se konkretne posouvam v ramci jednoho oboru, ktery jsem si vystudovala a ktery me bavi. A kdyby tohle nebyla pro me profesni vyzva, tak se taky nikam nehrnu. Ale dokud jsem mlada a bezdetna, tak proc ne. Rada bych ziskala profesni nadhled a poznala toho co nejvic, abych si pak v "dospelosti" mohla prace vybirat.
Mablung

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2015 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

prochm napsal:
Tak jasně ono také záleží co za zaměstnání člověk dělá a také v jaké firmě. Já také vystřídal během 15 let 6 zaměstnání. Jsem začínal v mlékárně u trvanlivého mléka :) no a pokaždé jsem se posunul profesně o něco výš a to i platově. Teď jsem spokojený a nemám důvod hledat něco jiného. Myslím, že pokud už člověk našel práci, která ho baví, a kde i slušně vydělává tak je blbost chodit někam jinam jen proto, aby poznal zase něco jiného zvlášť, pokud se chce věnovat jen určitému oboru.

Ono tě to posune. Člověk by se měl posunovat na jiná místa už jen proto, aby prostě nezakrněl. Když zůstaneš na jednom místně, nemáš přísun nových informací a nic tě nenutí se učit nové věci. A ten mozek prostě zpomaluje. Já osobně jsem se třeba začal učit španělsky, zejména proto, abych udržel mozek funkční.
Já osobně jsem na své pozici spokojený jak platově, tak personálně. Ale kdybych tak zůstal, začal bych zakrňovat. Protože jsem v práci spokojený, začal jsem se vrtat do lean managementu. Nechci odejít, ale musím se učit něco nového.
PMKB5

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sir Terry Prattchet. Asi měl hodně práce, a tak si řek' - že bych to dneska zabalil dříve?

:- (
Judson

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2015 4:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PMKB5 napsal:
Sir Terry Prattchet. Asi měl hodně práce, a tak si řek' - že bych to dneska zabalil dříve?

:- (

Nj, nocni hlidka byla nej.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2015 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sere mně, nebo i vytáčí Vodafone ... kdo pořád má poslouchat toho blbečka, že máte kredit pod 50 KČ.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study

PříspěvekZaslal: ne březen 15, 2015 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
http://www.novinky.cz/krimi/364307-ridicka-s-defektem-odstavila-auto-v-prostrednim-pruhu-d1.html

Z diskuze pod článkem:

Je pravda, že když ženská zjistí že praskla guma ihned jízdu většinou zastaví

https://www.instagram.com/studynkapetr/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 940, 941, 942 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: