|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: st březen 18, 2015 12:43 pm Předmět: |
|
|
Leze mi na nervy nevědomost moji kamarádky podpořený nějakým "odborníkem". Dneska mi psala "ale pak jsem běžela celou dobu 9.2km/h....pomalu to zvyśuju to tempo....měla jsem u toho super tepovku asi 164-172, takže ideální na spalování....." Tak jsem si řekl WTF.  a kdyz ji píšu úplně v klidu, ze to asi nebude úplně ideální na spalování tuku a tepovku je dost vysoká nejen na pálení tuků, tak jsem byl vyfakován, že byla na měrění a odborník ji řekl, že na spalování je u ni 160-172 _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirus

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st březen 18, 2015 2:15 pm Předmět: |
|
|
To Grimley .... to máš za to, že se nestaráš o svý:-). Teda, pokud dotyčná k tobě nepatří a ty se jí nesnažíš přetvořit dle svých představ:-))). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: čt březen 19, 2015 10:35 pm Předmět: |
|
|
Už se pohybuju na fóru nějakej ten pátek a pořád nejsem schopnej rozlišit uživatele s nicky Magumi a Mablung :D je to pro mě jeden a ten samej člověk a absolutně nevím kdo je kdo. A to se mi teprv nedávno podařilo oddělit od nich Magiona. Achjo... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 10:37 pm Předmět: |
|
|
| marzochi napsal: | | Už se pohybuju na fóru nějakej ten pátek a pořád nejsem schopnej rozlišit uživatele s nicky Magumi a Mablung :D je to pro mě jeden a ten samej člověk a absolutně nevím kdo je kdo. A to se mi teprv nedávno podařilo oddělit od nich Magiona. Achjo... :D |
Mně zase Mablung a Madball, ale Mablung je určitě ten hodnější
Edit: Vlastně ještě i ten Magion. To je ten zlej
Naposledy upravil DiamonD123 dne čt březen 19, 2015 10:42 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: čt březen 19, 2015 10:38 pm Předmět: |
|
|
Hej jo máš uplně pravdu, Madball se mi s něma taky uplně moc plete, ale to už vím, že to je ten s tím míčem.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 10:41 pm Předmět: |
|
|
Tak to Princ a Pr!nc vám asi musí dělat noční můry. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 11:25 pm Předmět: |
|
|
Co je vůbec s Johnem Creasym? Trochu mi tu chybí ty jeho diskuze typu "natty or not". Snad ho to nepřestalo bavit  .
A taky mi vadí, že si tu snad nikdo nemyslí, že sypu - potěšilo by mě to  !
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 11:43 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: |
A taky mi vadí, že si tu snad nikdo nemyslí, že sypu - potěšilo by mě to ! |
Pac vsici vy, ze ty tvoje vykony nejsou sypkou, ale nedotazenyma pohybama v malem rozsahu
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá březen 20, 2015 8:40 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Darkkiller napsal: |
A taky mi vadí, že si tu snad nikdo nemyslí, že sypu - potěšilo by mě to ! |
Pac vsici vy, ze ty tvoje vykony nejsou sypkou, ale nedotazenyma pohybama v malem rozsahu |
Můžu potvrdit
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so březen 21, 2015 1:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so březen 21, 2015 1:54 pm Předmět: |
|
|
jak komu
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so březen 21, 2015 2:05 pm Předmět: |
|
|
Stejně jako články od pana Smejkala...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|