|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 4:13 pm Předmět: |
|
|
jeste bych do toho zamotal techniku provedeni, pauzy jidelnice, doplnkove cviky frekvenci.... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MIP
|
Zaslal: čt březen 19, 2015 4:22 pm Předmět: |
|
|
Jak jsi na tom se spánkem a stresem? Ze začátku se na většině lidi projeví viditelná změna i když cvičí špatně, takže je zvláštní, že na tobě ne. Jinak složení stravy vypadá OK, ale taky je zvláštní, že nemáš nic mezi stavem nepribiram a stavem tloustnu. Většina lidí, když zvolí rozumný střed, vede to k rozumnemu růstu. Zkus opravdu napsat přesně ten trénink včetně vah.
|
|
| nahoru |
|
 |
PMKB5

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 4:28 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | ani v nadsázce prostě neplatí, že nemůžeš zesílit, když se ti nezvětší objem svalů :-) |
Samozřejmě. A ostatně ani svalová hypertrofie není jedna a tatáž. _________________ Pavel Macek
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 19, 2015 5:07 pm Předmět: |
|
|
To už je tahání za slovíčka jako nemůžeš a musíš apod. Většinou když někdo začne cvičit s myšlenkou na nárůst svalové hmoty a přizpůsobí tomu jídelníček a trénink, tak po roce,...nebo pěti vypadá lépe než na startu a zvedne daleko více. Zda něco může nebo nemusí...no nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt březen 19, 2015 5:50 pm Předmět: |
|
|
tady je moje původní tvrzení
| Hulkie napsal: | Nevěř domácí váze. Změř se a pak se změř za dva měsíce. Jestli zvedáš dvakrát tolik na prsa, tak to pravděpodobně zvedají tvoje svaly a ty se zdá se zvětšily, když mají větší sílu.
A jinak, ani Řím nepostavili za den... |
tady je k tomu něco od autora dotazu
| tomsom napsal: |
Já nevím.Neříkám že se postava vůbec nemění,jen prostě ta TH je stejná s malým rozdílem tuku
|
moc nerozumím tomu, oč se hádáme, že existují výjimky, ví snad každý, kdo chce slovíčkařit, ať si slovíčkaří, potom taky musím trvat na to, že jsem chtěl vidět
"borce co zvedá 250, váží 70 kg a vypadá jako tenista"
a to určitě Sedláček nesplňuje...
a teď už jděte do...
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: čt březen 19, 2015 5:51 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | Hulkie napsal: | přátelé používám mírnou nadsázku, ale moje sdělení je snad zřejmé a snadno pochopitelné.
argumentovat výkonem jinocha v brnění... jak to psal ten Daymoon? výjimky jsou vždycky a ty pak živí internetové diskuse:) |
ani v nadsázce prostě neplatí, že nemůžeš zesílit, když se ti nezvětší objem svalů :-)
|
kde jsem tohle napsal? děkuji za upřesnění.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: čt březen 19, 2015 6:15 pm Předmět: |
|
|
Me osobne proste prijde ze zere proste malo....nic vic bych vtom nehledal _________________ Život je prilis kratky na to,abychom zvedaly male vahy!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 6:27 pm Předmět: |
|
|
| PMKB5 napsal: | | PetkaB napsal: | | ani v nadsázce prostě neplatí, že nemůžeš zesílit, když se ti nezvětší objem svalů :-) |
Samozřejmě. A ostatně ani svalová hypertrofie není jedna a tatáž. |
to je sice pravda, ale treningom neovplyvnis typ hypertrofie, takze irelevantne
okrem toho velkost svalu ti vzdy diktuje potencionalnu silu _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|