Grimley´s

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 42, 43, 44  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grimley´s  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Grimley´s
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ygg

PříspěvekZaslal: so březen 21, 2015 10:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, tebe je do kanclu škoda:-)!
Judson

PříspěvekZaslal: so březen 21, 2015 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty vado, ty mas ale volnyho casu, si to uzivej dokud nemas rodinu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jamesco

PříspěvekZaslal: so březen 21, 2015 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

můžou si tu z tebe dělat prdel, ale fyzičku máš teda hoodně slušnou
smetak

PříspěvekZaslal: so březen 21, 2015 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jake pouzivas na tyhle tury obuti?
Grimley

PříspěvekZaslal: ne březen 22, 2015 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oni to kluci nemyslej urcite zle

Kupoval jsem si pred tejdnem Salomon X Ultra LTR GTX :)) chodi se mi v nich jako v backorach :))

Jinak ted si dam 14 dni pauzu od pochodu a budu se venovat zase cviceni a behani :D (potrebuju chvili nevidet turisticky znacky )
jnerez

PříspěvekZaslal: ne březen 22, 2015 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tomu říkám pořádně si protáhnout kostru . Masakr.
Grimley

PříspěvekZaslal: ne březen 22, 2015 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No dalo by se přes 60, ale chtěl jsem dojet domů nějak rozumně ještě Dost mě překvapilo, že jsem včera za celej den potkal asi 7 lidí co byli "na procházce" .... vzhledem k počasí jsem hlavně odpoledne čekal davy lidí, na druhou stranu pro mě dobře, nemám rád, když jdu lesem a poslouchám nějaký píče, co přes celej les řvou, že už viděj první skálu, že maj hlad, že na tady máš řízek nebo podobně ...

Dneska day-off, maximálně nějaký shyby a zejtra navečer asi lehce (hodně lehce) výklus a potom od úterý už klasika střídání silovky (doma, posilka mě momentálně nebere, chci se zaměřit na cviky s vlastní váhou a na cviky na hrazdě) a aerobky :)
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne březen 22, 2015 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Cmeni napsal:
no ty kráso, tohle tempo to je dobrej pochod smrti

Myslíš na ten trek ?:)) uvidím, plán je plán :D .... ale minulou sobotu jsem zvládl v "tempu" 6km/h ujít 48 km a šlo to na pohůdku .... je pravda, že většinu kopců dolů jsem teda bral poklusem ....

Jasně ten trek. Fakt pěkný tempo a pořádná vzdálenost.
Pokud je to i v pěkné krajině, tak to vůbec nemá chybu.
ygg

PříspěvekZaslal: ne březen 22, 2015 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Oni to kluci nemyslej urcite zle

Ne že by se mně to díky oslovení týkalo:-))), ale já to zle nemyslím rozhodně, jak štreka tak tempo paráda.

Že bylo málo lidí se ani tak nedivím, kde chodíš mi nepřijde jako nějaká jooo turisticky populární oblast a navíc na včerejšek byla dost předpověď na hovno. Ale ono třeba i na takovém Kokořínsku to krom nejprofláklejších tras nebývá o moc lepší, a to ani v létě. Což je tedy jen dobře.
Grimley

PříspěvekZaslal: po březen 23, 2015 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23.3.2015

[color=indigo] Vytrvalostní běh [/color

Dneska jsem si chtěl dát jen takovej výklus, ale nakonec z toho byl pěknej běh :) Zejtra i dám břišáky a nějaký kliky / shyby a potom budu muset zajít na nákup :D .... dělám si teď každej den do práce sebou zeleninovou krabičku :D - nakrájím rajčata...papriku a okurku a zaleju to bílým vinným octem od Mamma Lucia a je to úplná dobrota
Grimley

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevíte za jak dlouho z ronnieho odesílaj objednávky?:) (ze stavu zpracovává se).... Ne že bych to nutně potřeboval teď (sušený Jerky), ale těším se, až pchutnám hot sweet příchuť :D
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To sis fakt objednal Jerky za patnáct stovek?
Grimley

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno pŕesněji za 1349 :)) nemám to teda ani na tejden ani si to nekupuju místo normálního masa :)) ale když šlapu pochod, tak se mi Jerky osvědčilo jako dobrej zdroj bílkovin, zkoušel jsem normální maso, ale zaprvý to zdržuje než to vy dám z báglu a za druhý mi z něj pak bylo těžko :) a vzhledem k trvanlivosti jsem rovnou objednal víc kusů rovnou :))
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Nevíte za jak dlouho z ronnieho odesílaj objednávky?:) (ze stavu zpracovává se).... Ne že bych to nutně potřeboval teď (sušený Jerky), ale těším se, až pchutnám hot sweet příchuť :D

Od rána ho suším tady na parapetu, je docela hezké počasí, tak do večera bude usušené, v noci naložíme na poštovní dostavník a zítra to tam máš.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Grimley

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wau paráda...čerstvě nasušený tak v noci prásknout do koní a já budu doufat, že dostavník s mým nákladem nepřepadnou nějaký banditi a dorazí zítra

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grimley´s Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 42, 43, 44  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: