Co je vůbec s Johnem Creasym? Trochu mi tu chybí ty jeho diskuze typu "natty or not". Snad ho to nepřestalo bavit .
A taky mi vadí, že si tu snad nikdo nemyslí, že sypu - potěšilo by mě to !
ale ved to vieme, že áno muehehe
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Poslední dobou se mi občas stává, že dám trénink, po tréninku cestou domu přijde šílená rozbitost. Sice bych něco snědl, ale šílená únava na sebe nenechá čekat. Udělám si po tréninkové jídlo, dám si pár lžic a jsem plný. Dneska jsem ani nedojedl (a to už se mi hodně dlouho nestalo). Logicky jsem se na to vykašlal a nerval to tam násilím.
btw: po tréninku dávám jenom protein, ale pak doma mám šílenou chuť na sladké a ne na maso + přílohu, trochu si hraji myšlenkou jestli nepřidat aspoň trochu jednoduchých sacharidů do PTN. nesetkal se někdo s něčím podobným?
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Dneska mam zkouset maxko na bench a sem docela nervozni, protoze mám strach že mi spotter nadlehčoval činku, třeba i nevědomě
Tak mu proste nekolikrat jasne vysvetli, ze dokud si sam nereknes nebo neuslysi krupnuti a nasledny rev :D , tak at na to proste nehrabe. Ja taky nechapu, proc ty pracky tam nekteri strkaji, kdyz neni potreba :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Dneska mam zkouset maxko na bench a sem docela nervozni, protoze mám strach že mi spotter nadlehčoval činku, třeba i nevědomě
Tak mu proste nekolikrat jasne vysvetli, ze dokud si sam nereknes nebo neuslysi krupnuti a nasledny rev :D , tak at na to proste nehrabe. Ja taky nechapu, proc ty pracky tam nekteri strkaji, kdyz neni potreba :D
Přesně ale i když jsem mu to řekl tak je tam má, je prostě opatrný. A vždycky mi odpřísahne že nenadzvedával a je to v poho kluk ale dneska si na to budu muset dát bacha no
I kdyz by se toho dotkl jen jednim prstem a je jedno, jestli by tomu pomohl nebo ne, tak bych si to sam sobe nikdy neuznal jako muj plnohodnotny vykon. Bud ruce uplne mimo nebo nic :D
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru