Shyby
6xJá
4xJá + 20 kg
4xJá + 20 kg
3xJá + 30 kg
3xJá + 30 kg
1xJá + 40 kg
1xJá + 40 kg
10xJá (3/4 ROM, poslední 2 full ROM)
Kliky na bradlech
6xJá
6xJá
5xJá + 20 kg
4xJá + 35 kg
4xJá + 45 kg
4xJá + 55 kg
3xJá + 55 kg
3xJá + 55 kg
2xJá + 55 kg
-vše podle plánu, minule to bylo hrozně lehký, tak jsem ještě přidal zátěž, teď spíš ale budu přidávat opakování
-ještě rezerva, špičkovej rozsah, kterej byl v poslední sérii snad největší a krásně jsem to protáh
-ty bradla mě teď baví, akorát mi dlouho trvá než si pořádně zahřeju lokty a protáhnu hrudník, abych mohl přejít na pracovní série
Benchpress
60 kg
5x80 kg
5x100 kg
5x100 kg
5x100 kg
10x60 kg
10x60 kg
-bench nic moc, jednak jsem byl po dipech docela unavenej a taky mě v poslední době nějak táhne levej prsní úpon a nerad bych nějaký zranění, takže bench jen opatrně dneska
Klokov press
20 kg
5x40 kg
5x40 kg
5x40 kg
14x20 kg
14x20 kg
-jen lehce jako doplněk k military
Hrazda
-trénink úchopu (výdrž ve visu na jedný ruce, na obou, úchop jen prstama atd.)
Dobrej trénink, u těch dipů cejtim nějaký to PR v dohledný době, navíc mě teď tenhle cvik neuvěřitelně baví a jde to nahoru. Dnes ještě s rezervou, s hloubkou jsem taky na max spokojenej a docela jsem si s tim i hrál dneska, musím jen chvíli nechat lokty zvyknout na tuhle zátěž a pak tam napálim pořádný váhy. Akorát mám menší problém s řetězem - nosím si svůj a je docela tenkej a krátkej (myslím, že dřív sloužil u traktoru jako držák na závlačku/kolík), dostat tam ty 3 kotouče je docela porod . Navíc mě s tou zátěží strašně řezal pásek do boku až tam mám modřinu, ale to je detail. Jo a v BBC jsou bradla v kardio zoně, kde je jen pár kotoučů a dneska jsem si je tam zabral všechny já, tak ze mě ostatní museli mít radost, protože nemohli cvičit na strojích břicho . Jo a dusno furt stejný, vedro taky, ale už si na to začínám docela zvykat - akorát je to šok, když přijdu do posilky úplně s normální teplotou a za minutu tam už ze mě začne lejt . Ptal jsem se na to a prej šetřej a nepouštěj klimošku. Hlavně, že na oknech jsou velký nápisy "Neotvírat okna, poškozuje se tím klimatizace." .
Shyby (dead pause)
6xJá
5xJá + 10 kg
5xJá + 20 kg
5xJá + 20 kg
5xJá + 20 kg
5xJá + 20 kg
5xJá + 20 kg
-shyby výborný, všechno z dead pause dole (cca 2 s), brada nad hrazdu
-u 3. série to začlo těžknout
Kliky na bradlech
8xJá
6xJá
5xJá + 20 kg
3xJá + 35 kg
3xJá + 45 kg
5xJá + 55 kg (PR)
4xJá + 55 kg
3xJá + 55 kg
2xJá + 55 kg
-v síle je ještě rezerva, snad i velká, ale dojedu sérii a táhnou mě dost předloktí, tak budu přidávat postupně, ať si na tu zátěž zvyknu
-příště je v plánu 60 kg
Dřepy ATG (2 s pauza dole) !
20 kg
5x20 kg
5x40 kg
5x40 kg
5x40 kg
-tak novej začátek, v kolenu jsem měl nejspíš ňákej zánět - bolelo to i když jsem to vůbec nenamáhal, ale dnes už to bylo lepší, tak jsem to zkusil
Tlaky v leže s JČ
26 kg
8x30 kg
8x34 kg
6x34 kg
6x34 kg
-zkusil jsem tlaky místo benche, ale úpon bolel stejně, trochu jsem vytočil zápěstí a bylo to trochu lepší, ale nechtěl jsem to přehánět
-dám asi pauzu od prsou
Biceps zdvihy s VČ
6x30 kg
6x40 kg
6x40 kg
6x40 kg
6x30 kg
6x30 kg
-pomalé negativní fáze, důraz na techniku, isometrický kontrakce u posledních 2 serii
Superserie Vznosy na hrazdě + Rotátory s bandama + Dislokace s gumou
8xJá + 20x (na každou ruku)
6xJá + 15x
6xJá + 15x
Superserie Zdvihání nohou ve visu + Výpony v sedě
8x + 15x20 kg
8x + 15x20 kg
Skvělej trenink. Váha přesně 90 kg - ty 2 kila šly dolu z nohou.
Čus fans, dneska dopolední trenink a výjimečně nestál za h...o
24.3. (za 9 měsíců Vánoce)
Shyby - tlustá hrazda, bezpalcový wide grip
6xJá
6xJá
8xJá
8xJá
8xJá
-shyby lehce, úchop těžce
-poslední osmička už hodně těžká
-"miluju svoje široký záda, má holka je má taky ráda. Pořád mi říká jaká jsem pumpa, už se nevejdu do svýho Punta"
Kliky na bradlech
6xJá
5xJá + 20 kg
3xJá + 35 kg
3xJá + 50 kg
3xJá + 60 kg
3xJá + 60 kg
2xJá + 60 kg
2xJá + 60 kg ( PR na počet reps )
-heh, paráda, první 2 serie s rezervou, u posledních dvou už to ztěžklo, předloktí se mi klepaly jak na vibrační podložce, ale dal jsem to celkem s přehledem
Superserie Tlaky na stroji v leže incline + Kliky
15x20 kg
10x30 kg + 10x
10x40 kg + 10x
10x40 kg + 10x
10x40 kg + 10x
-dobrá pumpička, nešel jsem u tlaků až úplně dolu ("jen" pravej úhel a úpon jsem skoro necejtil)
-poslední série už hard
Klokov press (with leg drive = "klokov pushpress ?)
20 kg
40 kg
3x60 kg
3x70 kg
3x70 kg
5x60 kg
-heh, skvělej cvik prostě, ale nedoporučuju ho začátečníkům (ty by o něm neměli ani číst radši) ani pokročilejm s nedostatečnym rozvojem trapézu, kterej by jim chytal tu činku - takže tenhle cvik vlastně můžu jezdit jen já a Tom Hardy s našimi monstrózními trapézy
-u druhý serie se sedmdesáti jsem 2. opáčko pustil nechtěně moc dozadu na záda, udělal jsem ramenama takovou dislokaci, ale činku jsem pak silou ramen vrátil zpět na trapézy, další opáčko jsem si pro změnu činku položil (hodil) na místo, kde je 7. krční obratel - čekal jsem, že mě to vypne nebo něco, ale naštěstí jsem nic necítil, protože to chytly trapézy
-podle mě výbornej cvik pro rozvoj síly ramen - jde tu hlavně o negativní fáze, který musim brzdit, někdy natočim
-btw kdyby někdo věděl přesnej název tohohle cviku, tak sem s ním
hezky klikky na bradlech
s kolika davas shyb?
mam pripravenou vymluvu na BW ale do tech shybu pujdu
jenom musim mit hrazdu zavazi a v cem to na sebe navazat
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Několikrát jsem dal 1xJá + 50 kg na shyby, jinak teď naposled shyby s dead pause 5x5 s +20 kg. Cíl je teď dát 1xJá + 55-60 kg.
Já mam normální bederní pás a úplně mini řetízek. Brutálně mě to u těch dipů tlačí do boku, když tam mám 50 kg +, jsem pak celej sedřenej, ale dá se to .
Batoh nevím, jestli by byl ideální . Nikdy jsem to nezkoušel, ale podle mě by se mi s tím špatně shybovalo, určitě to zahejbe i s těžištěm. Ideální je pásek přímo s řetězem. V druhym fitku ho mám k dispozici, ale do BBC si nosim svuj.
Dřepy ATG
vlastní bw
20 kg
20 kg
5x40 kg + 3 pistol squats (na levou nohu)
5x40 kg + 3 pistol squats (-II-)
5x40 kg
-dole stopky, pomalé negativy a maximální soustředění na techniku
-koleno furt nic moc, zkoušel jsem udělat pistoli i na pravý, ale nedal jsem to - respektive nechtěl jsem jít přes bolest
-mám v plánu vyhodit na nohy všechny cviky, hlavně předkopy, zakopávání a podobný nesmysly a zkusit jen dřepovat a občas něco na hamstringy (TRX nebo činky)
Shyby
6xJá
5xJá
3xJá + 20 kg
3xJá + 30 kg
3xJá + 30 kg
3xJá + 30 kg
-nic moc, začal jsem úpon prsa cejtit i u shybů v dolní fázi pohybu...těch 30 kg bylo těžkejch a nešlo to
-už i technika špatná, když to porovnám s předminulým treninkem, kdy jsem dal 5x5 s 20 kg úplně ukázkově
Kliky na bradlech
10xJá
6xJá
5xJá + 20 kg
5xJá + 35 kg
3xJá + 50 kg
4xJá + 60 kg ( PR )
3xJá + 60 kg
3xJá + 60 kg
2xJá + 60 kg
-prso tahalo i u dipů, ale nasral jsem se a dal jsem to přesně podle rozpisu (ještě, že u těch 60 kg mám pár opáček rezervu)
Military press
20 kg
40 kg
8x50 kg
8x50 kg
8x50 kg
5x60 kg
5x60 kg
-trochu jsem dal širší úchop a cvičí se mi to líp
Biceps zdvihy s EZ
6x30 kg
6x40 kg
6x50 kg
6x50 kg
6x50 kg
6x40 kg
6x30 kg
Superserie Mohamedány na kladce v kleče + Dragon flies (dragon flag)
12x25 kg + 5x
10x30 kg + 5x
10x30 kg
10x30 kg
15x30 kg
-ty dragon flies docela potěšily, nejel jsem to na incline lavici jak minule (což je těžší), ale ležel jsem u toho na zemi, ruce zapřený o stroj a bylo to o hodně lepší, sice ještě nejsem v úplný přímce, ale jsem už blízko
-další série dragon flies už jsem vynechal, protože bych je nezvlád technicky
Sauna
2 kola
Dnes nic moc. Jsem už celkem rozbitej, můj 2 týdenní program na dipy je skoro u konce, ale nevím jestli zkusím maximálku... Cítim, že potřebuju deload nebo pár dní off, uvidím jak budu ready v sobotu, ale nechci riskovat zranění. Na druhou stranu mám chuť na ty dipy přidat pořádně do kotle, když vidím, kolik dává ripper . Uvidíme.
_________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Dave1913: Právě o to v tomhle 2-týdenním programu jde - těžký dipy jedeš každý trénink a postupně přidáváš opakování. Každopádně se to osvědčilo, protože ta síla šla neuvěřitelně nahoru. A nemyslím si, že by 4 pracovní série (12 za týden) byly nějak hodně. Btw ten úpon mě začal bolet už předtím, ale je pravda, že dipy mu asi nepřidaly. A split zařadit nechci, byl jsem na něm posledních pár let a teď mi 100% vyhovuje FB :).
Zlata: Dík :).
Zdar, včera jsem přemýšlel, jestli vůbec půjdu cvičit. Nechtěl jsem si do logu moc stěžovat, ale už fakt potřebuju rest, protože se začínaj úpony dost ozývat, hlavně u toho prsního svalu, který cítim už i u jiných partií. Ale po shlédnutí pár zdejších logů (ripper, turakam, videolog Milana Šádka) - myslel jsem si, co jedu za pecky na ty dipy, ale skoro všichni mě na nich dali, takže jsem to tak nemohl nechat a hecnul jsem ještě jeden trénink !
28.3.
Kliky na bradlech
8xJá
8xJá
5xJá + 20 kg
3xJá + 30 kg
2xJá + 50 kg
2xJá + 60 kg
3xJá + 70 kg PR
2xJá + 75 kg (3. opakování fail) PR
15xJá
-je to tam, docela mě překvapilo, jak těch 70 kg šlo ještě lehce !!! Pak jsem ještě 5 kg přihodil, myslím, že bych ty 3 reps normálně dal, ale byl jsem dost vyčerpanej z předchozích sérií (které však byly nutné, protože prso táhlo a musel jsem ten úpon pořádně protáhnout a rozcvičit, aby to tolik nebolelo)
-ještě malá poznámka - nechci tenhle výkon srovnávat např. s Turakamem, protože já cvičím dipy zaměřené na triceps, takže užší úchop a nepředkláním se dopředu, taky uznávám, že nemám takovou hloubku (chodím "jen" na paralel nebo lehce pod, aby to bral tric) a ani by mi jít níž úpon v současnym stavu nedovolil, stejně mám z tohohle PR ale radost
Přítahy JČ v leže na incline lavici se supinací
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
10x20 kg
Tlaky s JČ ve stoje
10x20 kg
Military press
20 kg
5x50 kg
3x60 kg
2x70 kg + 8 shybů
2x80 kg
1x80 kg
1x80 kg
-bylo to po těch dipech už docela těžký, ale těch 80 kg dávám stabilně
Supersérie ATG dřepy + TRX hamstring curls
8x20 kg + 6x
8x20 kg + 6x
8x20 kg + 6x
8x20 kg + 6x
-u dřepů stopky dole a TRX na ty hamy bere skvěle, ale dlouho jsem je necvičil, takže těch 6 opakování s dobrou technikou bohatě stačilo
Dragon flies
5x
4x
4x
-taky potěšily, byl jsem u toho úplně rudej, ale technika už je tak na 95% a tělo skoro v uplný rovině
Tak teď si dám zaslouženej odpočinek, snad to aspoň ten týden vydržim - přemýšlim, že aspoň půjdu lízt na stěnu. Nechci se před Ronnie srazem zničit, jsem toho schopnej.
Co ste sa vsetci zblaznili s tymi dipmi? uz sa tu moze rovno vyhlasit oficialna ronnie dip challenge hehe. Inak suprovy vykon, neviem kde toto skonci, hlavne si neodpal tie upony
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru