Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2015 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Přední dřep
do 5x70 kg
-hrozný utrpení pro břicho a vlastně pro celé nohy, vůbec to nešlo

keep going! to Ti chválím ;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cmeni

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk: děkuji ale je to opravdu hrozná slabota, je to cvik na který se nikdy netěšim, protože mi dává hrozně zabrat. A hlavně neni možnost jak si ho ulehčit. U zadního dřepu to kdyžtak potaham zádama, který mam oproti nohám silnější ale u předního je to prostě umučení krista :D

V neděli očkování, takže jsem teď pár dní vynechal. Dneska jsem to chtěl pořádně nakopnout.

25.3. Středa - FAIL
Posilka

V šatně jsem zjistil, že nemam tepláky. Takže jsem šel domu a jelikož už jsem neměl čas, abych se vrátil, tak jsem alespoň vyvenčil sousedce psa.

flew

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
25.3. Středa - FAIL
Posilka

V šatně jsem zjistil, že nemam tepláky. Takže jsem šel domu a jelikož už jsem neměl čas, abych se vrátil, tak jsem alespoň vyvenčil sousedce psa.

sousedce psa? nebo sousedku

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Cmeni

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

flew: o tomhle čestný muž nemluví

25.3. Středa - Druhý pokus
Posilka

-nedalo mi to a vypravil jsem se podruhé, tepláky jsem radši celou cestu žmoulal v ruce. Ranní fiasko se už nesmělo opakovat!

Mrtvolný tah
4x4 150 kg
-palce docela nadávali, hlavně první a druhou serii. Potom jsem si ale řekl, CO SI MÁ CO NĚJAKEJ PRAŠIVEJ PALEC STĚŽOVAT. LIDSKÉ PALCE JSOU KUSY HOVNA, KTERÉ BOJUJÍ JENOM PROTI ČLOVĚKU.

sundal jsem boty, nasadil opasek, pořádně potřel ruce a zejména prašivé palce magnesiem

5x170 kg PR na počet reps

Všechno nadhmat, zámkový úchop. Asi ty větší váhy začnu jezdit s opaskem. Myslim, že mi docela pomohl a cítil jsem se jistější. Je to sice takovej trochu cheating ale co už...

Bench
5x5 80 kg PR

Shyby nadhmat 20 kg
5/5/5/5
-bezpalcový úchop

Kliky na bradlech 20 kg
6/6/6/6
-v superserii břicho

Strečink

Tenle trenink mě moc bavil. Bohužel kvůli očkování musím přesunout začátek Candito training na neurčito.
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2015 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26.3. 19:00 - 27.3. 19:00 Půst
-nebylo to zas tak hrozné ale jelikož jsem celý den makal na stavbě, tak sem teď docela utahanej

teď jsem se pěkně napapal, tak se mi zase síla vrací
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: pá březen 27, 2015 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:

Mrtvolný tah
4x4 150 kg
-palce docela nadávali, hlavně první a druhou serii. Potom jsem si ale řekl, CO SI MÁ CO NĚJAKEJ PRAŠIVEJ PALEC STĚŽOVAT. LIDSKÉ PALCE JSOU KUSY HOVNA, KTERÉ BOJUJÍ JENOM PROTI ČLOVĚKU.

Kdyby jenom palce, celý tělo je kus hovna!
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Maerlyn0: chtěl jsem být trochu originální

jinak včera jsem se zhulákal jako klokan. Seděl jsem dlouho do noci u ohně jenom v mikině, takže jsem pěkně promrzlej, záda uplně zatuhlý, katastrofa. A to ani nemluvim o tom jak mě bolí hlava. Dneska už to nemá cenu hrotit, tak to nějak doležim v posteli a zítra na to vlítnu

Trošku se stydim, když porovnám nasazení ostatních lidí na foru a moje. Max dva treninky týdně, nic moc životospráva, skoro každou sobotu se opiju...
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 6:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Maerlyn0: chtěl jsem být trochu originální

jinak včera jsem se zhulákal jako klokan. Seděl jsem dlouho do noci u ohně jenom v mikině, takže jsem pěkně promrzlej, záda uplně zatuhlý, katastrofa. A to ani nemluvim o tom jak mě bolí hlava. Dneska už to nemá cenu hrotit, tak to nějak doležim v posteli a zítra na to vlítnu

Trošku se stydim, když porovnám nasazení ostatních lidí na foru a moje. Max dva treninky týdně, nic moc životospráva, skoro každou sobotu se opiju...

To víš, my jsme ti lidi, co mají i nějakej sociální život Včera jsem byl s kámoškou na pivu a dal jsem si horký maliny se zmrzlinou
Ne, to si samozřejmě dělám srandu, každej do toho dává tolik, kolik se mu chce, a ne pro každýho to musí být priorita Já fandím všem lidem, kteří jsou do toho zapálení a podřizují tomu všechno, ale u sebe mi to příjde zbytečný, Mr. Olympia ze mě stejně nikdy nebude, tak hlavně, že nás to baví.
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenže ty máš pěknou postavu, tak si tyhle prohřešky může dovolit. Já jsem uplně ztracenej :D
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:
Jenže ty máš pěknou postavu, tak si tyhle prohřešky může dovolit. Já jsem uplně ztracenej :D

To vůbec, já mám takovou postavu, že mám ektomorfní kostru, takže úzký ramena a zároveň jakmile začnu jíst nějak nezdravě, tak se mi to všechno začne cpát do tuku na břiše Ale však o to vůbec nejde, děláme to pro zábavu
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to bezpochyby, kdyby mě cvičení nebavilo, tak to nedělám a už vůbec ne kvůli postavě. Na druhou stranu je dobré, když je to na člověku alespon trochu vidět, nemusí se potom pořád před kamarády obhajovat, že nejsou vidět žádné výsledky. Tedy něco vidět je. ZADEK Dneska mi segra řikala, že ho mám jak Jenifer Lopez a jestli si ho může vyfotit a dát na fb (pro holky: cvičte mrtvé tahy a budete mít krásné zadečky !)

k té postavě, to je uplně jedno že máš užší kostru, stačej bicáky a kostky na břiše, na ostatním nezáleží Já mám sice širší kostru a velkej trup ale krátký a hrozně tenký končetiny + velký břicho, takže si nemáš na co stěžovat :D
(zajímavé je, že ikdyž mám krátké končetiny, tak tlaky a dřepy mam tragický...)
decarabas

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="Cmeni"k té postavě, to je uplně jedno že máš užší kostru, stačej bicáky a kostky na břiše, na ostatním nezáleží [/quote]

To si mi tiez mohol povedat, nez som zacal makat na nohach a chrbte

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Mical

PříspěvekZaslal: ne březen 29, 2015 8:50 pm    Předmět: Pěkně Odpovědět s citátem

5x170 to je paráda - gratulace! Udělal si pěkný pokrok - pamatuji se, že minulé léto si tahal nějakých 130 či 140 po čtyřech opakováních.
Cmeni

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas: kdyby jsi cvičil jen břicho a biceps, tak bych měl docela strach o tvé okolí...to by byl takový přebytek energie, že nevylučuji možnost menšího jaderného výbuchu

Mical: děkuji, také jsem docela překvapenej, hlavně při vzpomínce, že jsem loni málem u jedné serie se 130 omdlel

30.3. Pondělí - Návrat opilce
Posilka

Military press
1x60 kg pushpress
1x70 kg pushpress
4x50 kg
4x50 kg
4x50 kg
4x50 kg
4x50 kg
4x50 kg
-poslední dvě serie ojebanej rozsah, kdybych to pokládal až k hrudníku, tak je už nedam

Bench
5x5 70 kg

Dřep
5x5 80 kg
-přišlo mi to těžký, jenže to je hrozný, mně přijde těřkejch i 40...

Shyby nadhmat 30 kg
4/4/4/4
-bezpalcový úchop

Kliky na bradlech + přítahy nohou ve visu
10x + 10x
10x + 10x
10x + 10x¨

Orbitrek 10 min
Strečink
Cmeni

PříspěvekZaslal: st duben 01, 2015 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1.4. Středa - Giga cocot
Posilka

Mrtvolný tah
do 1x180 kg

Shyby nadhmat naširoko 15 kg
4/4/4/4

Orbitrek 10 min
Strečink

Už při rozcvičce jsem cítil, že síla neni, z pondělka jsem měl pěkně namožený hamstringy. Těch 180 bylo tak vytrápenejch, že jsem si udělal něco se spodkem zad. Měl jsem si dát něco opravdu lehkého, nějakých 5x5 100 na regeneraci. Ale já jsem prosttě takový epic giga mega čurin. Potom jsem radi co nejdřív vypadnul, protože nebyla energie ani chuť...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: