|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 25, 2015 6:16 am Předmět: |
|
|
Zdá se, že se to povedlo:
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: st březen 25, 2015 6:18 am Předmět: |
|
|
A je tam i Hulkie. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st březen 25, 2015 8:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 25, 2015 8:45 am Předmět: |
|
|
Daymoon byl rychlejší. Slečna mi psala, že mi pak poskytne ještě nějaké info. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st březen 25, 2015 7:51 pm Předmět: |
|
|
Termín operace je 7. 4. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 12:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 8:15 am Předmět: |
|
|
Spaziku prispel si taky nebo si zustal u blbych kecu a radsi si koupil kabelku? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 11:07 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | Spaziku prispel si taky nebo si zustal u blbych kecu a radsi si koupil kabelku? |
Pokud si to četl, psal jsem že toto není charita (a proč), ale žebrání a na to já nepřispívám.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 11:08 am Předmět: |
|
|
Lepsi jak gejkabelky ala styl praveho muze
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 11:46 am Předmět: |
|
|
Nebuďte na sebe zlí, usmívejte se, je pátek. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá březen 27, 2015 11:47 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů |
Ale nesvítí slunce
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá březen 27, 2015 2:50 pm Předmět: |
|
|
Pejskovi přeju úspěšno léčbu a slečněgratuluji k úspěšné sbírce.
| MAST3R napsal: | | Další chytrák. Stejně debilní jako I.N.G, který píše "pošli tohle" a "pošli támhleto" či "už si slečna uklidila" a já nevím co všechno a stejně není ochotný přispět. |
Mast3ra bych si dovolil požádat, aby si mě nebral do huby. To že někdo automaticky nevysolí peníze na základě pochybné historky z FB (byť v tomto případě pravdivé), z něj nedělá duševního mrzáka.
Občas na charitu přispěju, pokud to považuju za smysluplné. Naposledyto bylo třeba pro sdružení UMÚN, protože tito lidé o peníze nežebrají, ale za požadované penííze nabízejí něco, co sami vytvořili svou činností.
Doma mám 6 let fenu nalezenou na ulici. 10 let kocoura, kterého se zbavovali lidi, kteří neměli zájem o kotě (ale svoji kočku kastrovat nenechali,klasika). Nejnovější přírůstek je 7měsíční kočka s podobným příběhem. O všechna zvířata se staráme, všechna jsou kastrovaná, pes byl několikrát na operacích - nádorky na mléčné žláze, problémy s dělohou, špatný zrak a chrup. Všechno jsem to zatáhl ze svého, nikomu jsem netahal peníze z kapes.
Ne, Mastere, moje duše není úplně okoralá, ale ani můj mozek není měkký a já na potkání prostě neskáču lidem kolem krku. Takže si dej pohov borče.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út duben 07, 2015 8:25 pm Předmět: |
|
|
Trochu jsem ujel, to přiznám, omlouvám se. Šlo mi o to, že lidi co mají milion připomínek a starosti, prostě jen rejpou. :)
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 3:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá duben 17, 2015 5:56 pm Předmět: |
|
|
díky Martine! _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|