|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: so březen 14, 2015 5:03 pm Předmět: |
|
|
Vyskoky na bednu:
Up to 5xnajvyssia +2 kotuce (na tej bedni)
Muscle ups:
3op
Pokusy o jednorucny zhyb/holdy/archery atd
Par serii
Jednorucky na sikmej:
Up to 5x45
Drepy dosady:
2x120
1x120
3x5x100
Prowler:
4 serie rozne vahy
Posun ina na skokoch na bednu, zatial najvyssie co som skakal. Prowler ma neskutocne bavi. Inak trening za vela nestal, vsetko utahane na vsetko este svalovica takze jak sa vravi cez toto vlak nechodi _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: st březen 18, 2015 7:28 pm Předmět: |
|
|
Par zhybov + 1 pokus na kazdu
Military:
6x3x70
Mrtvola:
3x180
8x160
Bench:
2x8x80
Vyskoky na bednu:
2x10 najvyssia
Prowler:
4 serie
Dvihanie kolien z visu:
2 serie
Dnes s kolegom s nadvahou v nedobrom stave takze +- som mu ukazal system toho ako cvicim a techniku. Pre mna iba dalsi onicom trenal. Zhyb na jednu ruku ani tuk respektive take 40% pokusy. Bolia ma upony jak diva svina, proste to mam pretazene. Regeneracia nejak nefunguje. To iste mrtvola. So 180 zla technika krize pustali, onicom takze som iba znechutene zhodil 20 kil a dal finisher. Bench tiez ziadna istota. Jedine co bolo ok bolo military, vacsina opakovani odstopkovana. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st březen 18, 2015 8:44 pm Předmět: |
|
|
pozor, nech netrhneš prso pri tých zhyboch na jednej ruke, tam to chce ozaj kontrolu _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st březen 18, 2015 9:23 pm Předmět: |
|
|
Na prso vobec necitim nejaky stres.. Najvacsiu sodu dostava bicepsovy upon smerom k vnutornej strane lakta a z casti rameno. Do nejakych nekontrolovanych akcii by som sa samozrejme nepustal ale aj tak je to brutalny zahul a citim ze sa neviem ani pri tejto mizivej frekvencii naplno zregenerovat uhm. Tipujem ze sa mi moj podviziveny bicik odmenuje za to ze ho priamo skoro nikdy nemasakrujem. Uz mam objednane nejake performance prasky tak uvidime..momentalne idem uplne nasucho, ani po cviceni ziadny protak proste nic a je to poznat. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st březen 18, 2015 9:57 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Na prso vobec necitim nejaky stres.. Najvacsiu sodu dostava bicepsovy upon smerom k vnutornej strane lakta a z casti rameno. Do nejakych nekontrolovanych akcii by som sa samozrejme nepustal ale aj tak je to brutalny zahul a citim ze sa neviem ani pri tejto mizivej frekvencii naplno zregenerovat uhm. Tipujem ze sa mi moj podviziveny bicik odmenuje za to ze ho priamo skoro nikdy nemasakrujem. Uz mam objednane nejake performance prasky tak uvidime..momentalne idem uplne nasucho, ani po cviceni ziadny protak proste nic a je to poznat. |
osobne idem suple teraz tiež zredukované na jednu dávku po tréningu, alebo pred spaním, v ktorej mám tak 40g proteínu, 15g glutamínu a 5g kreatínu, toť vsjo a potom jeden pack animal flex a pak denne, dosť mi to vyhovuje a cítim, že by stačilo trošku pritlačiť na strave a to hned posunie dalej aj bez nejakých suplementačných orgií _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 11:11 am Předmět: |
|
|
Hell yeaaaah! Chemicka podpora prave dorazila takze som zvedavy ci to bude mat na mna nejaky meratelny efekt. Zamrzol som na vahe 82.5kg
Aktualne mam k dispozicii:
hydro 32 2.5kg
instant prasok ciste neochutene bcaa 1kg
L-karnitin prasok 400g (ten mi vydrzi do dochodku tusim)
multivitamin/multimineral 100g
animal flex
micelarny kazein 1/3 pixle
omega 3 tablety
Hydro planujem davat kazdy den k ranajkam a po treningu pricom 20g bude asi horna hranica pre mna, bcaa pocas treningu cca 30g, karnitin pred treningom 5g, vitaminy v priebehu dna jak ma napadne 1-2g. Ten micelar neviem, moc sa mi ho dojedat nechce, uvidim ako budem stihat travit vsetok ten bordel, inak na noc s mliekom polovicna davka. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 4:48 pm Předmět: |
|
|
ta mrtvola je náhodou parádní... na to, jak malý objem na ní cvičíš a jakou máš váhovku, tak máš trvale výbornou výkonnost... ostatně Turakam taktéž, prakticky ji necvičí a když má chuť, tak si zatáhne 200+.
no a ty supple určitě nakopnou... i když 30 g instant bcaa si neumím představit, to musí být pěkná šleha, já si dával nejvíc 15 g před tréninkem. animal flex je tutovka, jsem teď za polovinou pixly a všechno, co už má být dávno rozbité, tak drží a nijak zvlášť nebolí. jenom nevím, jestli až ji dorazím, tak si mám dát pauzu, nebo jít do další.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt březen 19, 2015 7:03 pm Předmět: |
|
|
3.5 km behanie
Neviem jak to ten carnitin robi ale vzdy je behanie podstatne lahsie. Potvrdilo sa mi to znova. Vyskusal som aj neochutene hydro, podla predpokladu to "chuti" hrozne ale aspon je tam menej chemie
Vlk snazim sa ist do vah len vtedy ked citim ze aj technika je obstojna inak radsej pustam aj ked viem ze by som tam urval trebarz o 20 kg viac. Uz sme pani v rokoch, musime mat rozum haha o to viac ked nejde o ziadny osobak.
Inak tie bcaa je 30g v pohode, subjektivne mi to vzdy pomohlo. Navyse je to asi jedina vec s ktorou moje travenie nema problem. Asi preto ze bcaa sa netravia haha
Ps zavidim ti tie hackeny..normalne rozmyslam ze kvoli tomu zmenim posilku _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne březen 22, 2015 8:19 pm Předmět: |
|
|
klzisko 1.5h
bicaky stale v dezolatnom stave, musel som si dat protizapalovy prasok. Tiez som tomu zrovna nepomohol ze som sa pri pivecku pretlacal s jednym kamosom co ma doteraz vzdy dal. Aspon ze dostal konecne na prdel heh. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po březen 23, 2015 7:48 pm Předmět: |
|
|
drepy so stopkami:
5x20
3x40
3x60
3x80
3x80
3x80
3x80
jednorucky na sikmej:
3x6x32
horizontalny legress:
10x100
10x150
10x200
bradla:
5xbw
5xbw
5xbw+20
8xbw+35
8xbw+30
8xbw+30
bulhary:
3x15 na kazdu
glute ham raises:
3 serie
hyperextenzie:
3x12
Dnes ziadny silovy element iba doplnky a technika. Ruky mam stale PN a dost ma to obmedzovalo aj pri bradlach a sikmych tlakoch.
Za zmienku stoja iba drepy so stopkami ktore som robil s kotucmi pod patami. Nebolo to tazke ale bolo velmi narocne sa pod to zrovnat a hlavne ostat rovny. Ta nedostatocna mobilita je fakt des. Skusim to nabuduce natocit nech sa k tomu nejaky ludomil vyjadri co by sa s tym dalo robit. Hyperky perfektne prekrvenie rovnako ako GHR.
Uz ficim na vsetkych doplnkoch tak snad to tu bude menej uplakane..o chlp _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út březen 24, 2015 4:22 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Za zmienku stoja iba drepy so stopkami ktore som robil s kotucmi pod patami. Nebolo to tazke ale bolo velmi narocne sa pod to zrovnat a hlavne ostat rovny. Ta nedostatocna mobilita je fakt des. |
hehe... ja se to ucil tak pul roku, daval jsem si kotouce a mel jsem propracovanou vymluvu, ze jsou jenom tenke a blabla... pak jsem se srazil ve fitku s mistnim borcem, ktery mi mou teorii rozbil, tak jsem shodil kotouce z cinky, zahodil kotouce ze zeme a zacal se ucit znovu drepovat od stovky, bez kotoucu a hluboko. a taky to slo ;) a pozdeji jsem si dal jeste repete, kdyz mi to stejny borec vysvetlil i u celnich drepu, u kterych jsem byl presvedceny, ze to bez koutoucu nelze ;)
a ted vlastne nevim, jestli to chces delat s kotoucema nebo bez :D
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út březen 24, 2015 5:04 pm Předmět: |
|
|
jj chcem to nejak doriesit bez kotucov, siel som uplne najnizsie ako to len je mozne. Pokusim sa tie kotuce zmensovat a experimentovat to je jasne. V podstate cely tento moj ustup od dosadov na "box" je pokus o prekopanie drepovacej techniky. Z logu je dufam dostatocne jasne ze ma to pekne sere! :) _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st březen 25, 2015 7:56 pm Předmět: |
|
|
jednorucky na sikmej:
up to 5x45
prevracanie krpatej pneumatiky:
..
..
dnes trening s hypertenziou ktoremu som ukazal par dalsich cvikov, bude to strongman som sa rozhodol.
Skusil som aj par zhybov, stale zle takze nic. Na nohy svalovica od posledneho treningu a na ramena ?! svalovica z bradiel. Vseho vsudy som teda nemal co cvicit, snad nabuduce. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt březen 26, 2015 3:18 pm Předmět: |
|
|
behanie von 5km..protivietor _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so březen 28, 2015 7:46 pm Předmět: |
|
|
military:
5x20
5x30
5x40
5x50
3x60
3x70
2x75
2x75
2x75
pokus o drepy:
fail fail fail
mrtvola:
5x60
5x100
3x130
5x155
5x155
5x155
5x155
5x155
zhyby nadhmat:
8xbw
8xbw
8xbw ltt
bradla:
5xbw
5xbw
5xbw+20
8xbw+30
8xbw+30
8xbw+30
8xbw+30
rozpazky 6kg:
4 serie
zasa nejaky rozhodeny zaludok a travenie vcera. Military tazke od zaciatku az do konca. Drepy pokusy o bezpodlozkove a predne drepy, je to uplne beznadejne, strasne ma to sere ale myslim ze mam len dve moznosti. Bud budem opat drepovat s podlozkami na paralel alebo si najdem fitko s hacken drepovacim strojom a pretlacim to nejak tam s nadejov na hlbku. Proste na normalny drep niesom stavany ani ked sa postavim na hlavu (a urobim par hspu)
Zhyby asi po mesiaci (subjektivne) a je to fakt poprdeli zabavne ze dam ledva 3x8xbw a najlepsie na tom je ze ani neviem cimi to aj vadi alebo nie. Pokial ostane sila na zatazove 1-2-3 tak je to asi sumak.
Bradla slusny objem.
vaha ~82.5 _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|