|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so březen 28, 2015 11:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 1:59 am Předmět: |
|
|
ja a posilovna, to zni dobre, lidi sou precenovany _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 11:41 am Předmět: |
|
|
| Study napsal: | Ted pred maturitou vše odnáší přítelkyne.. kdyz nejsem ve fitku, venuji se škole, času na ní mam minimum, nicmene se to s ní furt ted řeší, vždy sem z toho akorat nasrany, mam chut se na to vysr*t... budu jen já a posilovna a zadne problemy! |
Tak to hlavne nelez na vejsku, maturitu 2x rocne by nemusela ustat :)))
Rikam si jestli jsem fakt takovej lempl kdyz jsem se ucil jen par dni o svataku a na vztah to nemelo sebemensi vliv
A jeste bych dodal.. rikat ze opustim holku jen kvuli posilovne, to je fakt mimo.. chystas se na nejaky velky zavody? Nebo cvicis pro radost? Chci te videt co budes delat az budes fakt mit hovno casu a ne jen kvuli traparne jako je maturita. :) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: ne březen 29, 2015 3:25 pm Předmět: |
|
|
Nedokážu dělat věcí na půl... takže do fitka investuji času, jak kdybych se chystal na olympiadu a na maturitu chci vše umět na 1. Prostě bud to delam pořádně nebo to nedělám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 3:36 pm Předmět: |
|
|
ej,kde su tie casy ked som takto naivne rozmyslal _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 4:13 pm Předmět: |
|
|
Se z toho poseres az budes mit rodinu a rachotu, kdyz nemas cas pri stredni skole
ale co je mi vubec po tym _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|