|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: po březen 30, 2015 12:53 pm Předmět: |
|
|
To ne, jen bych nerad hodil do placu nějakou dezinformaci. To bych se pak musel stydět :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: po březen 30, 2015 1:05 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | To ne, jen bych nerad hodil do placu nějakou dezinformaci. To bych se pak musel stydět :) |
Okej, tak já se budu těšit
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po březen 30, 2015 1:22 pm Předmět: |
|
|
Hm, me by zajimalo presne to stejne, jenze jedu prsa jen 2x za 8 dni.
Beru to tak, ze se snazim kazde cviko prsa co nejvic znicit, protoze za 4 dny v poho zregeneruji. Jenze stejne mam porad pocit, ze je necvicim dost, ze snesou este vic a este vic serii atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: po březen 30, 2015 1:25 pm Předmět: |
|
|
Judsone prijde mi ze cvicis dost dlouho na to, abys vedel ze tohle je preci uplna blbost.. _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bolfis

|
Zaslal: po březen 30, 2015 1:29 pm Předmět: |
|
|
nevidim problém v tom co pise cizo.
bench v kazdem pripade jen jednou tydne, doplnkove cviky vždy lehce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po březen 30, 2015 1:30 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | Judsone prijde mi ze cvicis dost dlouho na to, abys vedel ze tohle je preci uplna blbost.. |
Doufam ze tim nemyslis to cast o uplne regeneraci za 4 dny ? Ta cast po tom to je me jasny, ale stejne mam ten pocit jak jsem psal )
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po březen 30, 2015 1:42 pm Předmět: |
|
|
asi mysli tu cast,ze musis partiu rozdrtit na padrt aby rastla _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po březen 30, 2015 1:54 pm Předmět: |
|
|
| Bolfis napsal: | nevidim problém v tom co pise cizo.
bench v kazdem pripade jen jednou tydne, doplnkove cviky vždy lehce. |
To si ndokážu představit že bych se zlepšil v benchi když bych to jezdil jen jednou týdně a nejlepší výsledky jsem měl s kortem a sheikem.
|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: po březen 30, 2015 3:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st duben 01, 2015 8:12 am Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Já jsem měl na myslí spíš jestli mám například v 1.dnu jet 1. a 2. sérii se 110 pro 5op, 3. a 4. se 115 atd.. nebo jestli mám prostě nahodit váhu a odjet s ní těch 8-10 sérií. a to střídaní 3op a 1op by mělo být v rámci jednoho tréninku ? |
Takže napíšu modelový příklad pro maxko 160:
1. týden - objem:
Pětky se 125 - 130, nebo trojky se 135, můžeš to nakombinovat dle pocitu, tady bych neviděl nutnost dodržovat úplně striktní systém. Drž se těch 80 - 85%, i když tě to bude svádět naložit víc. Klidně 8 - 10 pracovních sérií.
2. týden - intenzita:
Vyjet na maximum pro 3 opakování s tím, že to nesmí být úplně na krev, spíš na jistotu. Takže třeba 3x145 a pak se můžeš dorazit jednou sérií, kdy půjdeš třeba 8x 120.
3. týden - objem:
To samé jako první týden s tím, že přihodíš třeba 5 kilo na část pracovních sérií.
4. týden - intenzita:
Rozcvičíš se a pak odjedeš řekněme 3x1x150. zase to můžeš dojet jednou sérií s lehčí vahou
A tak dále. Doplňkový trénink bude šikmý bench + různé variace tlaků na prsa a ramena. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po duben 06, 2015 10:13 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Gohan napsal: | | Já jsem měl na myslí spíš jestli mám například v 1.dnu jet 1. a 2. sérii se 110 pro 5op, 3. a 4. se 115 atd.. nebo jestli mám prostě nahodit váhu a odjet s ní těch 8-10 sérií. a to střídaní 3op a 1op by mělo být v rámci jednoho tréninku ? |
Takže napíšu modelový příklad pro maxko 160:
1. týden - objem:
Pětky se 125 - 130, nebo trojky se 135, můžeš to nakombinovat dle pocitu, tady bych neviděl nutnost dodržovat úplně striktní systém. Drž se těch 80 - 85%, i když tě to bude svádět naložit víc. Klidně 8 - 10 pracovních sérií.
2. týden - intenzita:
Vyjet na maximum pro 3 opakování s tím, že to nesmí být úplně na krev, spíš na jistotu. Takže třeba 3x145 a pak se můžeš dorazit jednou sérií, kdy půjdeš třeba 8x 120.
3. týden - objem:
To samé jako první týden s tím, že přihodíš třeba 5 kilo na část pracovních sérií.
4. týden - intenzita:
Rozcvičíš se a pak odjedeš řekněme 3x1x150. zase to můžeš dojet jednou sérií s lehčí vahou
A tak dále. Doplňkový trénink bude šikmý bench + různé variace tlaků na prsa a ramena. |
Ty jo mě tenhle update úplně utekl, nechápu, musel jsem se lognout z mobilu a nějak se to muselo pokakat. Jinak jsem Ti strašně vděčný, že mi věnuješ čas.
Tak já to sesumíruju abych se ujistil, že tomu rozumím.
Jezdím tréninky v po,út a čt,pá. V po a čt jezdím prsa, takže bych to jezdil:
po - střídání objemu a intenzity na benchi + roztahovací cvik (u mě nejspíš peck deck), izolovaně středy a zadky ramen
čt - šikmý bench jako doplnek (namísto úzkého jak jsi psal předtím) + tlaky na ramena a prsa (šikmý bench + tlaky JČ na rovné na prsa 5 sérií + tlaky JČ v sedě na ramena 5 sérií stačí? Kolik opakování bych se měl snažit jet na ty JČ tlaky na rovné?) a lehce středy a zadky ramen
| citace: | 1. týden - objem:
Pětky se 125 - 130, nebo trojky se 135, můžeš to nakombinovat dle pocitu, tady bych neviděl nutnost dodržovat úplně striktní systém. Drž se těch 80 - 85%, i když tě to bude svádět naložit víc. Klidně 8 - 10 pracovních sérií. |
Tady to je jasné, není co řešit. Pojedu to nejspíš že dám pár sérií pětek a potom pár sérií trojek. Začnu pětkama se 125 ať mám místo na přihazování později
| citace: | 2. týden - intenzita:
Vyjet na maximum pro 3 opakování s tím, že to nesmí být úplně na krev, spíš na jistotu. Takže třeba 3x145 a pak se můžeš dorazit jednou sérií, kdy půjdeš třeba 8x 120. |
Takže podle předchozího postu tady tak 7-8 sérií, takže bych to jel nějak
cca
4x130
3x135
3x140
3x145
3x143
3x145
3x145
8x120
| citace: | 3. týden - objem:
To samé jako první týden s tím, že přihodíš třeba 5 kilo na část pracovních sérií. |
Není co řešit, v prvním týdnu začnu pětkama se 125 ať mám místo na přihazování. A část pětek a trojek odjedu s +5 kg.
| citace: |
4. týden - intenzita:
Rozcvičíš se a pak odjedeš řekněme 3x1x150. zase to můžeš dojet jednou sérií s lehčí vahou |
Jasně, rozcvičím a potom dám ty tří těžké jedničky aby to celkově dalo těch 7-8 sérií včetně poslední s lehčí vahou.
Jak to bude s přihazováním po těch 4 týdnech? Protože např 5. týden by měl být stejný, jako 3.,tedy +5kg na část pracovních pětek a trojek, a to už se dostanu na 5x135 a 3x145, což bude už docela intenzivní. Měl bych spíše ve třetím a každém následujícím přihazovacím týdnu přihodit jen 2,5 kg?
A co přihazování v intenzitě? Přihazovat, tedy 6. týden jet 3x147,5 a 8 týden 3x1x152,5?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jakub.Zvelebil
|
Zaslal: po duben 06, 2015 3:16 pm Předmět: Kreatin |
|
|
A zkusit klasický suplement učený ke zvyšování hrubé fyzické síly Kreatin monohydrát?
Není to tak drahý doplněk a opravdu funguje. Je to jeden z mála doplňků na který byly provedeny odborné laboratorní testy, a bylo jich mnoho, které potvrdili skutečnou účinnost tohoto doplňku. Kreatin fosfát je látka přirozeně se vyskytující v našem těle a slouží jako zdroj energie, hned po vyčerpání zásob samotného ATP. Kdy se připojuje k ADP jako třetí fosfát. Žádná záhada nebo chemie. Vřele doporučuji, pokud ho ještě neužíváš... ;)
Držím palce
Osobní trenér Jakub Zvelebil - Sport pro všechny
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: po duben 06, 2015 4:19 pm Předmět: Re: Kreatin |
|
|
| Jakub.Zvelebil napsal: | | A zkusit klasický suplement učený ke zvyšování hrubé fyzické síly Kreatin monohydrát? |
(Uzasna rada nekomu, kdo zreme benchuje dvakrat tolik co vy, Jakube)
|
|
| nahoru |
|
 |
Irminsul
|
Zaslal: po duben 06, 2015 4:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: po duben 06, 2015 7:19 pm Předmět: |
|
|
Tyhle věci si schovávám na zimu do objemu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|