Zlepšení benche pří tréninku 2x týdně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Zlepšení benche pří tréninku 2x týdně  Úvodní stránka -> Trénink -> Zlepšení benche pří tréninku 2x týdně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CIZO

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ne, jen bych nerad hodil do placu nějakou dezinformaci. To bych se pak musel stydět :)

Derek Poundstone
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gohan

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
To ne, jen bych nerad hodil do placu nějakou dezinformaci. To bych se pak musel stydět :)

Okej, tak já se budu těšit
Judson

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hm, me by zajimalo presne to stejne, jenze jedu prsa jen 2x za 8 dni.
Beru to tak, ze se snazim kazde cviko prsa co nejvic znicit, protoze za 4 dny v poho zregeneruji. Jenze stejne mam porad pocit, ze je necvicim dost, ze snesou este vic a este vic serii atd.
kubaz

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 1:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judsone prijde mi ze cvicis dost dlouho na to, abys vedel ze tohle je preci uplna blbost..
Bolfis

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevidim problém v tom co pise cizo.
bench v kazdem pripade jen jednou tydne, doplnkove cviky vždy lehce.
Judson

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
Judsone prijde mi ze cvicis dost dlouho na to, abys vedel ze tohle je preci uplna blbost..

Doufam ze tim nemyslis to cast o uplne regeneraci za 4 dny ? Ta cast po tom to je me jasny, ale stejne mam ten pocit jak jsem psal )
Petey

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

asi mysli tu cast,ze musis partiu rozdrtit na padrt aby rastla
Gohan

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bolfis napsal:
nevidim problém v tom co pise cizo.
bench v kazdem pripade jen jednou tydne, doplnkove cviky vždy lehce.

To si ndokážu představit že bych se zlepšil v benchi když bych to jezdil jen jednou týdně a nejlepší výsledky jsem měl s kortem a sheikem.
xnewstedx

PříspěvekZaslal: po březen 30, 2015 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZO

PříspěvekZaslal: st duben 01, 2015 8:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
Já jsem měl na myslí spíš jestli mám například v 1.dnu jet 1. a 2. sérii se 110 pro 5op, 3. a 4. se 115 atd.. nebo jestli mám prostě nahodit váhu a odjet s ní těch 8-10 sérií. a to střídaní 3op a 1op by mělo být v rámci jednoho tréninku ?

Takže napíšu modelový příklad pro maxko 160:

1. týden - objem:
Pětky se 125 - 130, nebo trojky se 135, můžeš to nakombinovat dle pocitu, tady bych neviděl nutnost dodržovat úplně striktní systém. Drž se těch 80 - 85%, i když tě to bude svádět naložit víc. Klidně 8 - 10 pracovních sérií.

2. týden - intenzita:
Vyjet na maximum pro 3 opakování s tím, že to nesmí být úplně na krev, spíš na jistotu. Takže třeba 3x145 a pak se můžeš dorazit jednou sérií, kdy půjdeš třeba 8x 120.

3. týden - objem:
To samé jako první týden s tím, že přihodíš třeba 5 kilo na část pracovních sérií.

4. týden - intenzita:
Rozcvičíš se a pak odjedeš řekněme 3x1x150. zase to můžeš dojet jednou sérií s lehčí vahou

A tak dále. Doplňkový trénink bude šikmý bench + různé variace tlaků na prsa a ramena.

Derek Poundstone
Gohan

PříspěvekZaslal: po duben 06, 2015 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

CIZOPASNIK napsal:
Gohan napsal:
Já jsem měl na myslí spíš jestli mám například v 1.dnu jet 1. a 2. sérii se 110 pro 5op, 3. a 4. se 115 atd.. nebo jestli mám prostě nahodit váhu a odjet s ní těch 8-10 sérií. a to střídaní 3op a 1op by mělo být v rámci jednoho tréninku ?

Takže napíšu modelový příklad pro maxko 160:

1. týden - objem:
Pětky se 125 - 130, nebo trojky se 135, můžeš to nakombinovat dle pocitu, tady bych neviděl nutnost dodržovat úplně striktní systém. Drž se těch 80 - 85%, i když tě to bude svádět naložit víc. Klidně 8 - 10 pracovních sérií.

2. týden - intenzita:
Vyjet na maximum pro 3 opakování s tím, že to nesmí být úplně na krev, spíš na jistotu. Takže třeba 3x145 a pak se můžeš dorazit jednou sérií, kdy půjdeš třeba 8x 120.

3. týden - objem:
To samé jako první týden s tím, že přihodíš třeba 5 kilo na část pracovních sérií.

4. týden - intenzita:
Rozcvičíš se a pak odjedeš řekněme 3x1x150. zase to můžeš dojet jednou sérií s lehčí vahou

A tak dále. Doplňkový trénink bude šikmý bench + různé variace tlaků na prsa a ramena.

Ty jo mě tenhle update úplně utekl, nechápu, musel jsem se lognout z mobilu a nějak se to muselo pokakat. Jinak jsem Ti strašně vděčný, že mi věnuješ čas.

Tak já to sesumíruju abych se ujistil, že tomu rozumím.
Jezdím tréninky v po,út a čt,pá. V po a čt jezdím prsa, takže bych to jezdil:

po - střídání objemu a intenzity na benchi + roztahovací cvik (u mě nejspíš peck deck), izolovaně středy a zadky ramen
čt - šikmý bench jako doplnek (namísto úzkého jak jsi psal předtím) + tlaky na ramena a prsa (šikmý bench + tlaky JČ na rovné na prsa 5 sérií + tlaky JČ v sedě na ramena 5 sérií stačí? Kolik opakování bych se měl snažit jet na ty JČ tlaky na rovné?) a lehce středy a zadky ramen

citace:
1. týden - objem:

Tady to je jasné, není co řešit. Pojedu to nejspíš že dám pár sérií pětek a potom pár sérií trojek. Začnu pětkama se 125 ať mám místo na přihazování později

citace:
2. týden - intenzita:

Takže podle předchozího postu tady tak 7-8 sérií, takže bych to jel nějak

cca
4x130
3x135
3x140
3x145
3x143
3x145
3x145
8x120

citace:
3. týden - objem:

Není co řešit, v prvním týdnu začnu pětkama se 125 ať mám místo na přihazování. A část pětek a trojek odjedu s +5 kg.

citace:

4. týden - intenzita:

Jasně, rozcvičím a potom dám ty tří těžké jedničky aby to celkově dalo těch 7-8 sérií včetně poslední s lehčí vahou.

Jak to bude s přihazováním po těch 4 týdnech? Protože např 5. týden by měl být stejný, jako 3.,tedy +5kg na část pracovních pětek a trojek, a to už se dostanu na 5x135 a 3x145, což bude už docela intenzivní. Měl bych spíše ve třetím a každém následujícím přihazovacím týdnu přihodit jen 2,5 kg?

A co přihazování v intenzitě? Přihazovat, tedy 6. týden jet 3x147,5 a 8 týden 3x1x152,5?
Jakub.Zvelebil

PříspěvekZaslal: po duben 06, 2015 3:16 pm    Předmět: Kreatin Odpovědět s citátem

A zkusit klasický suplement učený ke zvyšování hrubé fyzické síly Kreatin monohydrát?
Není to tak drahý doplněk a opravdu funguje. Je to jeden z mála doplňků na který byly provedeny odborné laboratorní testy, a bylo jich mnoho, které potvrdili skutečnou účinnost tohoto doplňku. Kreatin fosfát je látka přirozeně se vyskytující v našem těle a slouží jako zdroj energie, hned po vyčerpání zásob samotného ATP. Kdy se připojuje k ADP jako třetí fosfát. Žádná záhada nebo chemie. Vřele doporučuji, pokud ho ještě neužíváš... ;)

Držím palce

Osobní trenér Jakub Zvelebil - Sport pro všechny
Olejnas

PříspěvekZaslal: po duben 06, 2015 4:19 pm    Předmět: Re: Kreatin Odpovědět s citátem

Jakub.Zvelebil napsal:
A zkusit klasický suplement učený ke zvyšování hrubé fyzické síly Kreatin monohydrát?

(Uzasna rada nekomu, kdo zreme benchuje dvakrat tolik co vy, Jakube)
Irminsul

PříspěvekZaslal: po duben 06, 2015 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě hrozně pomohl tenhle program
http://kulturistika.ronnie.cz/c-2885-muscle-media-bench-press-program.html
Vím zě někdo negativní zdvihy zavrhuje,ale já se ohromně za těch pár týdnů zlepšil.
(akorát je to 4x týdně no)
Gohan

PříspěvekZaslal: po duben 06, 2015 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Irminsul napsal:
Mě hrozně pomohl tenhle program
http://kulturistika.ronnie.cz/c-2885-muscle-media-bench-press-program.html
Vím zě někdo negativní zdvihy zavrhuje,ale já se ohromně za těch pár týdnů zlepšil.
(akorát je to 4x týdně no)

Tyhle věci si schovávám na zimu do objemu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Zlepšení benche pří tréninku 2x týdně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: