Aktuální formy VII.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 325, 326, 327 ... 339, 340, 341  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII.  Úvodní stránka -> Fotografie -> Aktuální formy VII.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st duben 01, 2015 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To půjde. Moje rada je - osekat to na co nejnižší procento tělesného tuku (nepřepálit) a dobře odvodnit. V mládežnických kategoriích to půjde. Objem není vše. Mě porazil borec, který byl objemově asi poloviční s nohama z jiné galaxie a vypadal brutálně. Měl dobře separované tvrdé svaly a co z toho, že jsem jako dorostenec měl vyrýsovaný 45 cm biceps, když rozhodovala aktuální forma a objem to nevyřešil. To je z mého pohledu i dovod proč na úrovni o světelné roky výše je úspěšnější Koritenský než Šubrt.

...a kde máš to video??? Paže vypadají dobře. Chtělo by to zaměřit se více na hrudník.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st duben 01, 2015 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nerad někoho hodnotím, taky jsem chtěl napsat hrudník a možná srovnat ?! ramena, zlepšit. Jak jsi na tom ze zadu?
prochm

PříspěvekZaslal: st duben 01, 2015 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně jak píše deadlift. Záleží jaká bude forma. Když to fakt pořádně vysekáš tak by to nemuselo být vůbec špatné.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: st duben 01, 2015 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja videl uz hodne junioru v klasice, kteri nebyli o nic lepsi nez ty a nakonec z toho bylo treba 3 misto na morave, takze se nenech odradit, neni to zas tak spatne.
bbvka

PříspěvekZaslal: st duben 01, 2015 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasný...To půjde 😉
Držím palce..
Turakam

PříspěvekZaslal: st duben 01, 2015 7:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Judson napsal:
Tak nekdo se pripravuje treba 5 let na svoje prvni zavody, ma super formu, a pak se spravne nezaregistruje.
Nekdo si to jde jen skusit, nasat atmosferu, zjistit co a jak, namotivovat se. A pak se do toho opre jeste vic.

Tak já zase na jednu stranu beru, že jde s kůží na trh. Tady na fóru i že tam hodlá vylézt. To opravdu všechna čest.

Na druhou stranu ta forma fakt i na klasiku prostě moc nevypadá, a to nasazení v trenálu dle mého taky ne. Když to člověk srovná s Karlkanasem, i když ten už je zas až extrém:-), tak ... prostě ten rozdíl tomu odpovídá.

porovnávaš neporovnateľné
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st duben 01, 2015 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak díky všem za komentáře ať už kritické, nebo nekritické. Prsa s tricepsem se mi vždy zdáli jako moje přednost (oproti zbytku těla), proto jsem je teď v poslední době jen šudlal, takže zajímavý, že najednou jsou slabina - popřemýšlím nad tím. Líbí se mi, že tady pár lidí napsalo, že nohy jsou lepší než vršek (vzhledem k tomu, že je tak nějak posiluju pár měsíců). Já jsem toho názoru, že mojí největší slabinou je stále V tvar trupu, který prostě potřebuju, protože rozhodčí si vybírají do vyvolávání podle základního postoje především, takže na to se snažím teď asi nejvíc zaměřit + teda na nohy, ale pravda, že možná sám sebe nedokáže úplně objektivně hodnotit.
Study

PříspěvekZaslal: st duben 01, 2015 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Forma je (myslím) ok, budu ti držet palce.

A abych byl upřímný, ja bych se na to vykašlal pokud chceš jet jen naturálně. Ale pokud tě to baví, tak pokračuj :)

https://www.instagram.com/studynkapetr/
heymee

PříspěvekZaslal: čt duben 02, 2015 1:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Príprava na sutaz v klasickej kult. juniorov.. (vlavo)

koudy.

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je to samej závoďák s luxusní formou Fakt je na co koukat - musim sem lozit častěji. Ale snažíme se držet krok i my, co to děláme jen pro svůj dobrej pocit Dlouho jsem tu nebyl, ale nezahálel jsem, podařilo se něco přibrat - 30let / 192cm / 112kg.

EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: út duben 07, 2015 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koudy, prilis skromny byt nemusis, forma luxusna !!! Paradicka, teda.
Petr Prielozny

PříspěvekZaslal: so duben 11, 2015 3:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aktualka u pakostu. Jsem docela spokojenej, silovy trenink ted jedu 1.za 4dny a k tomu 6 tydne boxerska priprava. Ted vse natural, vic detailu rozepisu u me logu.
ps: omluvte prosim kvalitu meho obliceje 😄

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Aleslamka

PříspěvekZaslal: ne duben 12, 2015 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3 týdny do závodů v physique :)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2015 8:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Aktuální forma.... ( dobře trochu kecám ) .. Vlastně ne. Aktuální forma Kevina Levrona

lukinobr

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2015 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16 dni do souteze.Delam maximum abych to stihl.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - Aktuální formy VII. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 325, 326, 327 ... 339, 340, 341  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: